15 stúdió dolgozik az új Assassin's Creeden

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 30.
  • Hír
Link másolása
Eddig is megszokott volt a Ubisoftnál, hogy több csapat dolgozik egy-egy Assassin's Creed-játékon, most azonban rekordszámú stúdió segít be az Assassin's Creed: Valhalla munkálataiba.

Tegnap már kiderült, hogy az új Assassin's Creed-játék valójában Valhalla alcímmel fog megjelenni, nem pedig a sokat pletykált Ragnarökkel. Már az első előzetesre sem kell sokat várnunk, ma este 17 órakor már megcsodálhatjuk az új vikinges kalandot.

Ahogy szivárognak az új információk, a Ubisoft Montréal nem felejtette el egy tweeten keresztül megköszöni annak a másik 14 stúdiónak a munkáját, akik besegítettek nekik a fejlesztésbe. Korábban is több brigád dolgozott egy-egy Assassin's Creed-címen, például a legutóbbi két rész - az Origins és az Odyssey - már 9-10 csapat közös munkájának a gyümölcse, a Valhalla azonban a tizenöttel mindenképpen az új rekorder.

16.
16.
user101
Még szerencse, hogy egy csomóan tök jól elleszünk vele és a károgókat nem hallja ki majd az Ubiosoft a tízmilliós tömegből... :)
14.
14.
GAMEROD
Az első két részét a sorozatnak még úgy ahogy végigtoltam, de a harmadiknál már kezdtem elunni az egészet. Lehet hogy jók, lehet hogy nem de a futúszalag címek mindig gagyiság érzetet keltenek. Mialatt kijön egy CP2077, azalatt kijön vagy 5 AC. Nem hiszem hogy 1-2 év alatt olyan tartalmassá lehet tenni akár a játékmenetet, akár a nyílt világot hogy ne fulladjon unalomba egykét óra után a változatosságot keresőknek.
13.
13.
Ganzer
#11: Én is így jártam. Originst kedveltem, Odyssey-t pedig leraktam kb 2 óra után. Mondjuk a kor sem hatott meg. De a Valhalla jöhet, csípem a vikingeket. :)
12.
12.
adamsfamily
#7: Egy játék minőségénél mérvadó,hogy bele lehet ölni 150+ órát?
A Tetrisbe is bele lehetett ölni 3000 órát,még se lesz tartalmas(viszont 25 éve azzal jól elvolt mindenki).
Az AC egy lopakodós játéknak indult,az Origins esetében még valamennyire próbáltak hűek maradni az alapkoncepcióhoz.
Az Odysseynél már látszott az irány és igazából leszarják az egész AC szériát,csak a nevet használják.
Az AC lényegében az lett a Ubisoftnak,mint az Activisionnek a COD.
11.
11.
Macifasz
Az Originst elképesztően imádtam, abban az évben, amikor megjelent, torony magasan vitte nálam az év játéka díjat, de az Odyssey-t meguntam valamiért. Nem tudom, hogy a főhös miatt vagy a környezet, de cirka 20-22 óra után soha többet nem indítottam el. Viszont ez a Valhalla naggggggyon felcsigázott és várom már nagyon!
10.
10.
Guba32
Egy ekkora világ(Origins,Odyssey) gyönyörűen ábrázolva,tele jó kis csetepatékkal uncsi.Bezzeg a 120. egygombos 4-8 órás zsé kategóriás közhelyekkel halálra vert nagyonelgondolkodtatómélyérzésű sétaszimek azok nem...
9.
9.
FrankBlack
#7: +1 Nekem eddig 310 óra, NG+2. lvl99+mastery level 11. Most is tolom. Várós az új rész.
8.
8.
adamsfamily
#2: Az előző 10+ milliós eladásba én is beleadtam,pedig mindig megfogadom,hogy soha többet nem adok ki pénzt a szaraikra.
A Legacy of the first blade kiegészítő jó volt,de ez az Odyssey szereplők tekintetében elég gyenge lett.Értem,hogy "rpg",de ahhoz képest nem sok befolyásunk volt a történetre.
Illetve,amikor megvettem tök jól működött,beleöltem 80 órát,de az Atlantisz kiegészítőt már nem tudom végigvinni,mert a legutolsó update óta 15-20 perc után összeomlik a f*szba.
Bugifosról meg tudjuk,hogy mennyire kompetens a support.
Ettől függetlenül múltkor megint felköptem és nyitott szájjal aláálltam,mert 3 Euróért megvettem a Division 2-t is.
7.
7.
KopyAti
#1: Odyssey 148 óra! Igazad van, sz@r!
Ami neked nemgyerebe, az másoknak még lehet jó, nem?
6.
6.
nomator
#1: A szívem legmélyéről szedted ki ezen szavakat. Jól elvagyok néhány játékával, de a mostani AC-k eddig számomra a szegény ember Witcher 3-ma.
4.
4.
crytek
#3: Ma lesz 17:00kor a world preimier trailer. Meg amúgy is hova siessenek ?
3.
3.
Hanoi
Tegnap kaptunk egy teaser-képet, ma meg már megy a hype, a játékról meg még mindig nem tudni semmit.
Ezigen ubisoft. :D
2.
2.
crytek
#1: És újabb 10+ milliós eladás..de szar lehet az ubinak.... :)
1.
1.
adamsfamily
Gondolom 520 ezer négyzetkilométeres bejárható terület copy-paste karakterekkel és küldetésekkel,alibi rpg elemekkel és persze ami nem maradhat ki,gyüjtögethetjük szarásig a botokat.:D
Elengedhetné a bugifos az open-world játékokat és az rpg műfajt is,mert nem igazán értenek hozzá,ellenben minden játékukba erőltetik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...