Taika Waititi is Star Wars-filmet rendez

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 4.
  • Cooltúra
Link másolása
Május 4. a hivatalos Star Wars-ünnepnap, ennek örömére érkezett a jó hír, hogy a Thor: Ragnarök és a Jojo Nyuszi direktora egy Star Wars-filmet fog rendezni valamikor a jövőben.

Pletykaszinten eddig is keringett az interneten, most azonban hivatalos, az új-zélandi rendező/színész, Taika Waititi is Star Wars-mozit rendez. Mellé csatlakozik társíróként Krysty Wilson-Cairns, aki legutóbb az 1917 forgatókönyvén dolgozott.

Sajnos ennél több információt nem osztottak meg velünk a kapcsolódó Twitter-bejegyzésben, így nem tudjuk, hogy mikor játszódik az új film, vagy hogy esetleg kik lesznek a szereplői. A premier dátuma szintén nem ismert, így nem tudni, hogy ez lesz-e a 2022-re szánt epizód.

A jó híreknek azonban nincs itt még vége, ugyanis (szintén a pletykáknak megfelelően) készül a Disney+ szolgáltatásra is egy újabb Star Wars-sorozat, amin Leslye Headland (Russian Doll, Bachelorette) Emmy-díjra jelölt írónő is dolgozik. Azonban megjelenési dátumot, vagy egyéb tudnivalót ezzel kapcsolatban sem kaptunk egyelőre.

19.
19.
user101
Na erre kíváncsi vagyok : egy komolytalan alakra komolytalan filmet bíznak :) Sirály ! :)
18.
18.
kopic
#16: Na, odatekertem arra a részre, és tényleg. :D No komment. Az egeszet szinte vegig tekerve néztem meg a 30.perctol, itt-ott megallitva, és bőven elég volt így is...
17.
17.
SLi
#5: johnsont nagy kóklernek tartottam de az új filmje a Tőrbe ejtve egész jó lett, JJ nagy tragédiája hogy nem egyidős Spielbergékkel ha akkor alkothatott volna most őt is azon a szinten lehetne emlegetni, az ő filmjei akkor nagyobbat ütöttek volna, most igazából mind remixnek meg átkozmetikázott remake-nek tűnik
16.
16.
Firsttime
#14: Ez vér komoly. Olyan dolgok vannak a 9-ben, hogy a 8 egy üde színfoltnak fog tűnni. Hajrá!
15.
15.
Hab
#12: A 9. rész az egyetlen amit egyszerűen nem akarok újra nézni, még az Utolsó Jedit is 3x vagy 4x láttam. Letöltöttem ugyan kb 1 hónapja, de nem visz rá a lélek... Pedig mi tagadás SW fanboy vagyok. Azért kíváncsi lennék jobb-e a rendezői változat amiről pletykálnak.
14.
14.
kopic
#12: sith tőr nyele a lezuhant halál csillagot ábrázolja, persze pont abból a perspektívából ahol Rey áll. Na itt kapartam le az arcom...

Ez komoly?! :D Kb ennel a résznél hagytam abba a filmet, de nem is figyeltem. Na ma lecsekkolom. Ez elég szánalom, ha igy van.
13.
13.
Firsttime
#10: Ja amúgy a Ragnarok humora nálam nagyon betalált. Egyik legjobb Marvel nálam ami a humor faktort illeti.
Igazából akkor lennék igazán boldog ha Waititi rendezné a galaxis hármat és Thor még mindig duci lenne benne. Imádnám. Nagyon.
12.
12.
Firsttime
#10: Jhonson nálam annyival másabb, hogy nem fan service, hanem valami újat akart. Aztán az uccsó részre persze mindent kukázni kellett, mert nem tetszett a nagyérdeműnek. Pedig én előbb lenyelem, hogy Luke-nak a töke tele lett az egésszel, mint hogy egy ősi sith tőr nyele a lezuhant halál csillagot ábrázolja, persze pont abból a perspektívából ahol Rey áll. Na itt kapartam le az arcom...
11.
11.
Hab
Én úgy tudom Kathleen Kennedy-nek már nincs beleszólása a kreatív részbe, mióta új vezére lett a Disney-nek. Ha ez valóban így van, reméljük jönnek majd a jó filmek.
10.
10.
kopic
A Thor Ragnarok meg a JoJo Nyuszi (bántam, hogy nem angolul néztem meg) eléggé bejottek, szóval ez most egy elég jó és örömteli hír!

#5: Így jobban belegondolva lehet igazad van részben, de szerintem Johnsonnak szerepe volt benne, hogy olyan rossz lett a 8.resz.
Tegnap felraktak Disney+-ra 9.reszt, és kb 30 percet birtam belőle megnezni (bar hozzateszem, hogy korábban youtubon megneztem az urcsatat, Sidious elleni párbajt meg a film zarojelenetet :D), és durván lesut róla, hogy Disney film, de ez a korábbi részekrol is elmondhato. Remenykedjunk benne, hogy nem fognak nagyon beleszolni a készítésben...

#6: Az utolsó 4 rész ott volt a szeren, az uccso kepkockaval meg méltó lezárás kapott a CW sorozat.
Jo lenne, ha Ashoka feltunne valamelyik új filmes részben, simán van annyira minőségi karakter, de persze csak úgy, ha Dave Filoni a rendező jobbkeze vagy hasonló, mert csak Ő alkotta meg a karaktert. De ha nem, akkor is megerdemelne az említett úriember hogy valamelyik film rendezőjének a jobbkeze legyen.
8.
8.
Ooorky
#5: Youtube-on a Good Bad Flicks-nek van egy Explore sorozata ahol különböző (általában horror) filmek kulisszatitkaiba enged betekintést.

Rengeteg rossz filmnél volt, hogy a főszereplő követelésére kellett megváltoztatni a dolgokat, a producerek kényszerítettek bele elemeket, az állam ahol forgattak nem engedte, hogy bizonyos náluk tabu témák megjelenjenek, és a legrosszabb mind közül, amikor a kiadó által hibásan kiválasztott próbaközönség véleménye alapján kell a már kész filmet átfércelni, ami így pont a valódi célközönség számára lesz nézhetetlen (sw 8-9 simán lehetett ez is).
7.
7.
manderel
#5: Sőt, a Looper nekem kifejezetten tetszett, nem is egyszer néztem már meg az évek során.
Szerintem sem a rendezőkkel volt itt baj elsősorban, sajnos.
6.
6.
kryszisz
Waititinek nagyon örülök, remélhetőleg nem kötik nagyon gúsba a kezét:) De nagyon remélem, hogy Dave Filoni is sokkal nagyobb teret kap mostantól, a Clone Wars utolsó 4 része az egyik legjobb 100 perc, amit valaha Star Wars név alatt láttam. Az utolsó képkocka pedig művészet, szerintem minden rajongó beleborzongott.
5.
5.
Firsttime
#4: Én nem a rendezőket okolnám emiatt. Rian Jhonson sem egy veszett fejsze nyele. Rendezett Braking Bad részeket. Nem szarul teszem hozzá. A Looper sem egy fos film. Mert nem az. Abrams meg aztán főleg messze van a rossztól. Ott a Lost. Mondhat rá bárki bármit azért az egy jó kis sori. Vagy a Fringe. Az is igencsak fasza volt.
Waititi mostanában nekem is kedvenc. Remélem jó lesz. Dehát disney...
4.
4.
hoaw
Csak Ruin Johnsont és Jar Jar Abramset ne engedjék SW közelébe.

Köszönöm. I have spoken.
3.
3.
Slik
es ez most akkor egy teljesen uj tortenet kezdete a skywalkerektol fuggetlen?
a rendezessel szerintem nem lesz gondunk
csak a tortenet ne legyen disney vicc
2.
2.
manderel
Végre egy jó hír a Star Wars háza tájáról. Rég volt már ilyen jó döntése a Disneynek, reméljük tényleg lesz belőle valami. Ha valaki, akkor Waititi új életet lehelhet ebbe a tetszhalott univerzumba. A Mandalorianban is jó munkát végzett, még ha csak 1 rész is volt az övé.
1.
1.
Hab
Na ebből még valami jó is kisülhet!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...