Taika Waititi is Star Wars-filmet rendezhet majd

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 17.
  • Cooltúra
Link másolása
A legutóbbi pletykák szerint a Thor: Ragnarök rendezője, Taika Waititi is Star Wars-filmet rendezhet majd, egyelőre azonban még semmi sem biztos, a direktor és a Disney alig kezdtek el tárgyalni az újabb közös projektről.

Habár Taika Waititiről mostanában a hat Oscar-jelöléssel büszkélkedő Jojo Nyuszi kapcsán beszélünk, a rendező neve egy érdekes pletykában is felmerült a minap. A The Hollywood Reporter írta meg, hogy az úriember tárgyalni kezdett a Disney-vel, méghozzá egy új Star Wars-film kapcsán.

A jelek szerint az egyezkedés még alig indult meg, így egyáltalán nem biztos, hogy lesz is valami eredménye, magáról a filmről pedig végképp nem tudunk semmit. Nem tudni, hogy mikor érkezik, és az sem egyértelmű, hogy az alkotásnak köze lesz-e ahhoz a mozihoz, amelynek a Marvel Studios vezetője, Kevin Feige a producere.

Az ezzel kapcsolatos találgatás nem véletlen, elvégre Waititi a Marvel révén került a Disney közelébe, ő rendezte ugyanis a Thor: Ragnarököt, amely a Thor-sorozat legjobb felvonása, illetve már dolgozik a Thor: Love and Thunder címet viselő folytatáson. Waititi már a Star Wars világához is hozzátett, miután a The Mandalorian záróepizódját ő rendezte, illetve az egyik karakternek, IG-11-nek is ő adta a hangját.

A Star Wars-filmsorozat a decemberben mozikba került és azóta több mint egymilliárd dolláros bevételt összekalapozó kilencedik epizód után pihenőre megy, a következő filmre 2022-ben számíthatunk. Ez a rész egy új sorozat kezdete lett volna, amit a Trónok harca készítőire bíztak, ők azonban tavaly kifaroltak a projekt mögül.

A korábbi hírek szerint a Lucasfilmet vezető Kathleen Kennedy már megtalálta  D.B. Weiss és David Benioff utódját, a bejelentés ebben a hónapban várható a témában. Ha igazak a hírek, ez azt jelenti, hogy Waititi filmje még nagyon messze van.

A jelenlegi tervek szerint egyébként Az utolsó Jediket rendező Rian Johnson is készít majd egy új trilógiát.

7.
7.
mdr88
#6: Egyetértek... bár a probléma nem feltétlen maga a Disney... sokkal inkáb az a Kathleen Kennedy nevű nőszemély... na ŐT kellene kirakni a picsába és mondjuk egy Jon Favreau-t megtenni a Lucasfilm elnökének, aki olyan "hatalommal" bírna, mint Kevin Feige a Marvel-nél.
6.
6.
Aanash
Nekem a bajom maga a Disney.
Ezt az új trilógiát is elbaltázták.
Van egy csatorna a youtube-on, a star wars akadémia.
Ott van egy videó ami arról szól, hogy kikerült egy vázlat az Utolsó Jedik rendezőjétől a kilencedik részre vonatkozóan.
Az a vázlat értelmesebb, mint az elkészült záró epizód.
Oké legyen waititi, csak hagyják végre a rendezőket érvényesülni, a skywalker korában is minden olyan fordulattól vissza táncoltak amitől érdekes lehetett volna a film.
5.
5.
manderel
Örülnék neki. Az első 2 Thor egyáltalán nem fogott meg, unalmas volt és semmilyen. A harmadikból végre kihozott valami jót.
És a többi filmje sem rossz egyébként. A Mandalorian évadzáróját noha én még nem láttam, azt is elég sokan dicsérik tőle.
Ha hagynák dolgozni, nem kötné már a Skywalker korszak sem, életet lehelhetne a Star Wars szériába is.
4.
4.
lilbilly
A Ragnarök a legjobb MARVEL film, így örömmel fogadom ezt a hírt. ^^
3.
3.
Macifasz
Ha ez összejön, akkor ez lesz az első SW film, amit még otthon se fogok megnézni. Rühellem ezt a palit, a Thor Ragnarök az egyik, ha nem a legrosszabb MARVEL film, amit valaha láttam. :-/
2.
2.
PaprikaJancsi
#1: *örülnék (mivel még nem biztos)
1.
1.
PaprikaJancsi
Én nagyon örülök neki, Thor: Ragnarök is kiemelkedően jó volt abban a posványban. Volt stílusa, vicces volt, élvezetes, összességében egy király film lett, így én bízom benne, hogy Star Wars témában is fog valami királyat alkotni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...