Elkészült a The Last of Us: Part II

  • Írta: szlav
  • 2020. május 5.
  • Hír
Link másolása
Nem kell félni a további csúszásoktól, aranylemezre került a The Last of Us: Part II. A játék rendezője, Neil Druckmann egy őszinte videóban köszönte meg a fejlesztők munkáját és a rajongók támogatását.

Több csúszás és a koronavírus általi home office-olás után végre elkészült a The Last of Us: Part II, így már egészen biztos, hogy június 19-én elmerülhetünk Ellie és Joel posztapokaliptikus történetében. Ilyenkor bőven lenne ok a pezsgőbontásra és a tortavágásra a Naughty Dognál, az irodák azonban üresen konganak, így hát Neil Druckmann kénytelen volt egy videóban köszönetet mondani a csapat kemény munkájáért.

Az igazán őszintének tűnő videóüzenet során Druckmann azt is elárulta, hogy épp most ért a legutóbbi végigjátszás végére, a történet pedig még őt is megríkatta. A játék rendezője szerint egyértelműen ez a leghatalmasabb játék, amit valaha készítettek - alig talált szavakat arra a számos apró részletre, amelyek olyan különlegessé teszik majd nem csupán a környezetet és a világot, de a történetet és a játékélményt is.

A The Last of Us: Part II tehát június 19-én érkezik PlayStation 4-re.

109.
109.
Beerseewalk
104.
104.
kopic
: Megneztem, hogy akkor most mi is lesz a sztoriban leak alapjan es:


SPOILERSPOILERSPOILERSPOILER!!!!!!!!


1.Aklor most ezt az Abby nevű csajt fogjuk irányítani játék felétől
2. Ő fogja megolni Joelt játék felénél
3. Ellie lesz a fogenya
Persze részletek nem ismertek hogy miert lesz így, de ez.. Ez egyszerűen botrany


SPOILER VÉGE!!!!!


Ezeknek teljesen kurvara elment az eszuk a ND-nal vagy mi a f*szom van?! Hogy lehet egy ennyire jó címet így szetbaszni komolyan kérdem?! Idióta barmok
102.
102.
Guba32
#101: Ezért írtam rá,mert azt írtad mai szemmel.Szerintem az emberiség az elmúlt 80 évben nem sokat javult.Ugyanúgy leírtanák(írtsák) egymást,csak még álszentebb lett.Ha világpolitikai hatalom teszi,akkor nem néznek oda...De pl. van megszerezhető olaj,és kisebb az ellenállás,akkor lehet.
101.
101.
Goofey84
Mindenféle diktatúra egy rákos daganat ideológiától függetlenül és ha még világpolitikai hatalommal párosul az hatványozottan problémás.
99.
99.
Guba32
#97: De mondhatnám az 1 millió lágerbe zárt Kínában élő ujgurt,akikért mindenki aggódik ugyan,de a kínai gazdasági kapcsolatait az istennek sem bolygatná meg ezzel.
97.
97.
Guba32
#96: Azért nehéz überelni mert,nincs rá meg a lehetőség.Akit kiirtottak annak már ugyanmindegy,hogy faji,vallási,politikai vagy csak úgy alapon.Amit hallani azoktól akik megszöktek É-Koreából,csak a lehetőség nincs meg...Irán és egy pár állam mit tenne szerinted Izraellel és viszont ha tehetnék?
96.
96.
Goofey84
#95 Ha belelátnék, akkor valószínűleg. Minden ilyen borzalom szörnyű. Azért nehéz überelni a sok millió módszeresen kiírtott embert faji alapon. Az még a sok rettenet közül, ami a világban történt és történik kiemelkedik. Ettől nem kevésbé szomorú a mai é-korea vagy a gulágon történtek. Egyszerűen attól, amit és ahogy a kolléga írt felmegy a pumpa bennem, persze ez a mai Magyarországon nagyon divatos nézőpont sajnos.
95.
95.
Guba32
#94: Ha beláthatnál a jelenlegi észak-koreai táborokba,akkor is kicsordulhatna a könnyed,és az épp most is zajlik...Az egész világ asszisztálásával...
94.
94.
Goofey84
#89 Most megy a nat geon egy műsor, ahol az amerikaiak bevonulnak a koncentrációs táborba és hulla hegyek, élő csontvázak és stb fogadta őket. Ha szerinted a nácik csak a "liberálisfasiszta doktrinákból" adódóan a legalja, akkor ott van baj bőven. A könnyem is kicsordult, ahogy nézem ezt a sok borzalmat, ami mai fejjel és ép ésszel felfoghatatlan.
93.
93.
Guba32
#92: Ha jól látom egy Jagdpanther?
91.
91.
Scat
#90: Kihagytad, hogy életképtelen is vagyok, meg omega. A soy nem tudom micsoda, de gondolom nem véletlen, hogy te igen.

Kicsit mindig irigyeltem az ilyen rózsaszín álomvilágban élőket, mint amilyen te is vagy, de csak egy kicsit. Én kívánom neked, hogy maradj meg benne, hisz láthatóan jól érzed magad ott.
90.
90.
SLi
#67: attól hogy egy nő ledominál egy férfit vagy férfiakat még nem feminista lol,
szomorú ilyen full soy, beta arcok merengéseit olvasni arról hogy valaki egyből feminista mert leugatta a fejét ő meg farkát maga alá húzva kussolt mert az anyjától meg az alsós tanárnőtől is be volt szarva és ez beleégett a tudatalattijába
88.
88.
SLi
A 2015-ös Mortal Kombat óta nem vettem meg semmit előre, de ezt ma előrendeltem, magamat ismerve a könyvhét után amúgy se nagyon lenne már pénzem júniusban...
87.
87.
Guba32
#86: Nem tudom,ahoz megkéne ígerned,hogy soha de soha töbé nem mondasz rosszat a Ps-ről!De még álmodban sem!
Kb 1 éve beletenyereltem tényleg a volt melóhelyem előtt.Egy "gondos" kutyatartó otthagyta a kedvence gumiját,egy "vak" belelépett,es volt olyan kocsog,hogy a lábáról azon a kövön húzta le,amire leültem kint cigizni.Szerencsére előbb mindig a kezem tettem le előre.:)De Isten engem úgy segéljen nem kóstoltam meg.
86.
86.
godach
#83: Múltkor részegen, négykézláb beletenyereltem egybe és amikor megszagoltam és megnyaltam, majd rájöttem hogy kutyaszar akkor nagyon örültem, hogy nem léptem bele. Akkor lehetünk spanok?
83.
83.
Guba32
Figyelj godach,figyelünk téged,es azé jársz ude,hogy szidd a Ps-t!Ha nem veszed meg a világ legjobb játékat előrendelve,akko gyík xboxos vagy!A többi kételjedőnek meg azt üzenem,hogy ha találnak valahol egy kakit a fődön egyék meg,és csak azután mondjanak róla bármit is,nehogy jóskapista nekem azt mondja,hogy nem jó,amíg meg nem eszem én magam!
78.
78.
godach
Olvasgatva a kommenteket már nem is tudom hány regje lehet ducenkamnak...
76.
76.
prodigy1990
#75: " de előre kimondani bármit is egy meg nem jelent játékról ami eddig csak bizonyított "
Igen, az 1. része bizonyított, de ehhez ne vegyük már ide a folytatást.
A Rambo 1. része is bizonyított annó, mégis egy rakás szar lett az 5. része.
"A világ egyik legjobb játékával állunk szemben"
Te is előre megmonndod a tutit, amikor még meg sem jelent a játék.
73.
73.
Scat
#69: Érdekes, de őt én nem éreztem felháborítónak. Kellett az a karakter, hogy még jobban ábrázolni lehessen Engel elhivatottságát a rendszer iránt.

De az olyan debil jeleneteket, mint mikor a csokival folyton elvonultak kefélni, nyugodtan kivaghatták volna. Meg a szaftos naplóját is. Túl profán volt és sok.

Lehetne mondani, hogy ettől a játéktól kár realizmust várni, de az első része olyan okosan és kigondoltan épült fel, hogy a második emiatt nagyon elüt tőle.
72.
72.
PS4jacksony
Gyerekek én azt mondom adjuk meg a bizalmat a Naughty Dog nak Ezek a srácok eddig soha nem hibáztak.
És bízom benne hogy ezután sem fognak függetlenül attól milyen részletek kerültek napvilágra várjuk meg a játékot és meglátjuk hogy azok a döntések amiket valójában hoztak a játékmenetet illetően csak hozzáadnak a történethez és nem rontják el azt.......
A világ egyik legjobb játékával állunk szemben sok irigy ember van aki szívesen bukni látná játék fejlesztőként pedig a legnagyobb bűn amit elkövethet ember és soha büdös Életben nem adnék neki munkát sehol......Mert ezzel nemcsak a stúdiónak árt Hanem annak a rengeteg fejlesztő nek akikét nappallá téve dolgoztak azon hogy a végeredmény sikeres legyen....

Az ilyen szivárogtatók nak meg kell jegyezni a játékiparnak a nevét esetleg neveit és gondoskodni róla hogy a világon sehol ne kapjanak munkát ebben a szakmában ilyen árulásért ez jár....
69.
69.
prodigy1990
#67: Kihagytad Frau Engel lányát.
Természetesen ő is egy ronda és dagadt karakter volt, mert más nem is lehett volna.
Volt még más baromság is benne, de inkább nem is sorolom, mert csak felhúz, hogy hogyan tudták így elrontani.
68.
68.
KopyAti
Hisztiztek itt Elie szexuális beállitottságán, közben meg jár a kezetek a leszbi pornóra! Meh!
63.
63.
shatterhand
Eddig se vártam ,így nyugodtan ránéztem a szivárogtatásra.
Marad a Ghost of csumi
61.
61.
kopic
https://youtu.be/0BvLrwKzvrY

Ha tényleg igaz, amit 3:15-tol mond a Zoly, akkor azt mondom, hogy buknia kéne a játéknak, de biztos nem fog. Ez azert durván kicsapja a biztosítékot... Nem néztem végig, de már ez is iszonyat gáz ha ez lesz benne
58.
58.
Onion
Láttam leak infokat a játékról. Nem fogom meg venni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...