Streamelhető demót kapott a Life is Strange 2

  • Írta: gorien
  • 2020. május 6.
  • Letöltés
Link másolása
A Life is Strange 2 tavaly decemberben ért véget az ötödik epizódjával. A kiadó most új módszerrel próbálja játékra csábítani azokat, akik nem adtak még esélyt a Diaz testvéreknek: böngészőből futtatható, streamelhető demóval.

A Life is Strange folytatásának első epizódja 2018-ban jelent meg, és messzire kalauzol minket Maxtől, Chloétól, valamint Arcadia Baytől. Az új történetben egy testvérpár kalandjaiba csöppenhettünk bele, akik öt részen keresztül keresztbe-kasul szelték Amerikát, tanultak szeretetről, felelősségről, hűségről, a család jelentéséről. Aki még nem próbálta a Dontnod játékát, az egy újfajta esélyt kap rá: megjelent hozzá egy demó, amit le sem kell tölteni, mert streamelhető a böngészőből.

Az, hogy a Life is Strange-játékok demót kapnak, nem új dolog, de egy streamelhető változat legalábbis szokatlan. A demót a Polystream szolgáltatja, és egyelőre kifejezetten az Egyesült Királyságban élőket célozzák vele – mivel a streameléshez biztos internetkapcsolatra van szükség, ha máshonnan próbálnál játszani vele, akkor a minőség nem feltétlenül lesz optimális. Pontos részleteket a Square Enix GYIK-jében találhatsz.

Míg azt várjuk, hogy a szolgáltatást megerősítsék a világ más részein is, érdemes elgondolkodni ezen az ötleten. Ahogy teret nyer a felhőalapú játszás, talán a demóknak is ez lesz a jövője.

1.
1.
sirdani
Kipróbáltam, egy két megás launchert kell leszedni, és utána már indul is a cucc. A grafika nagyjából a maximális beállítások környékén lehet, kivéve a textúrákat, amiket minimumra lőttek be, gondolom a gördülékenyebb stream érdekében. Nagyjából 30fps-sel mehet a játék, nálunk sincsenek komolyabb akadások, viszont amikor az egérrel körbefordul az ember, akkor azért érezni lehet, hogy a textúrák betöltése nem a leggyorsabb. De összességében demóként tökéletesen funkciónál, remélem rákapnak majd más fejlesztők is az ilyesféle demók készítésére.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...