The Dark Pictures: Little Hope - új videó érkezett

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 7.
  • Videó
Link másolása
A Supermassive Games antológiájának legújabb részéből, a Little Hope-hoz érkezett most egy pár perces interjú, amelyben a csapat vezérigazgatója, Pete Samuels mesél egy-két tudnivalót a horrorkalanddal kapcsolatban.

A The Dark Pictures-antológia következő része, a Little Hope valamikor idén nyáron fut be majd PC-re és konzolokra egyaránt, de hogy addig se unatkozzanak a rajongók, a fejlesztők most egy pár percben mesélnek arról, hogy mire számíthatunk a következő felvonásban.

Samuels többek között a Little Hope és a Man of Medan közötti különbségekre tért ki. Bár ezekből nincs sok, hiszen ezúttal is erősen lineáris, azonban többféle befejezéssel operáló horrorjátékot kapunk, azért a készítők igyekeznek például a szélesebb körű kamerabeállításokkal érzékeltetni, hogy most nem a Man of Medannel játszunk.

A vezérigazgató ezek mellett még kicsit beszélt arról is, hogy melyik horrorklasszikusok ihlették Little Hope fiktív városát és persze az egész játék hangulatát, valamint betekintést nyerhettek abba, hogyan érték el a készítők, hogy a játékban szerepló 17. századi ruhák a lehető legautentikusabbak legyenek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...