Válj zöldebbé a The Sims 4 új kiegészítőjében!

  • Írta: gorien
  • 2020. május 8.
  • Letöltés
Link másolása
Napelemek, szélturbinák, szelektív gyűjtés, újrahasznosítás – ezeket és még többet is megvalósíthatsz a The Sims 4 új kiegészítőjében. Sőt, nemcsak a saját házadat tudod természetbaráttá tenni, a szomszédságodon is segíthetsz.

A The Sims 4 már hat éve van a piacon, és még mindig érkezik hozzá tartalom. A következő ráadásul egy egész méretes kiegészítő lesz: az Eco Lifestyle egy csomó új tevékenységet és lehetőséget hoz be a játékba azért, hogy természetbarátabb életet élhessenek virtuális emberkéink. A kiegészítő június 4-én válik elérhetővé PC-n és Xbox One-on, PlayStation 4-re egy nappal később érkezik.

Az új házkiegészítők között találunk például napelemeket, szélturbinákat és csapadékgyűjtőket, de a környezetbarát hozzáállást az újfajta kertek is segítik, amelyek révén még nagyobb ütemben tudjuk termeszteni a saját betevőnket. Lehetőségünk lesz a kidobott bútorokat újrahasznosítani (ez spórolásnak is jó), de a szemétnek ítélt mütyürökből is új dolgokat találhatunk fel.

Sőt, nemcsak a magunk simjeinek életvitelén változtathatunk, hanem a szomszédságén is, ahol élnek. Minden játékbéli héten szavazást tart a helyi lakóközösség, amelynek a nyertese végrehajthatja a saját akciótervét. Ha sikerül elég támogatót gyűjtened, tiszta ég és virágzó mezők lesznek a jutalmad, de ha elhanyagolod a környezetet, sötét fellegekre, koszra és szmogra számíts.

1.
1.
Matt8888
Nem rossz kezdeményezés
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...