Csúszik a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

  • Írta: szlav
  • 2020. május 8.
  • Csúszás
Link másolása
Az eredetileg idén nyárra beígért LEGO Star Wars: The Skywalker Saga valószínűleg csak az ősszel lát majd napvilágot. Az új megjelenési dátum egyenesen a Disney-től érkezett, annak forrását azonban eltávolították.

Alig néhány napja hallottunk utoljára a legújabb LEGO Star Wars-játékról, amikor is az megkapta a hivatalos borítóképét, ekkor azonban még nem is sejtettük, hogy hamarosan rossz híreket kell közölnünk. Úgy tűnik, hogy az idén nyárra bejelentett premier néhány hónapot csúszni fog: ha a Disney által elengedett infók pontosak, akkor csak október 20-án vehetjük kézbe a játékot.

Az őszi dátum a Star Wars hivatalos YouTube-csatornájáról, a legújabb This Week in Star Wars eseményösszegző videóból érkezik, amely egy ideig publikussá vált az oldalon, később azonban gyorsan törölték azt. Az illetékesek valószínűleg éppen azért kapták le a videót, mert abban idő előtt derült ki a kényelmetlen információ, de elképzelhető az is meglehet, hogy az emlegetett csúszás pontatlan - reménykedjünk ebben!


Akárhogy is legyen, mi már alig várjuk, hogy kipróbáljuk az új LEGO Star Wars-játékot, hiszen az egyetlen csomagban felöleli a Skywalker Saga kilenc mozifilmjét és több mint 500 kockásított karaktert felvonultat majd. A megjelenés PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre várható.

2.
2.
KopyAti
Tehát a régi lego star warsok is benne lesznek felújítva, vagy hogy kell ezt elképzelni?
1.
1.
strike19
Nagyon várom.
Gondolom Disneynek szeptemberbe tervei vannak azért csúszik.
Cassian Andor vagy valami hasonló .D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...