Tölthető az Epic Games Store legutóbbi ajándéka

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 9.
  • Akció
Link másolása
A nagy Xbox-hírforgatagban elmentünk mellette, de a jegyzőkönyv kedvéért azért emlékezzünk meg róla, hogy már tölthető az Epic Games Store legújabb ajándéka. A Death Comingban lelkekre vadászunk majd.

A Death Coming egy puzzle-játék, ahol az a feladatunk, hogy a szürke hétköznapjaikat élő NPC-ket öljünk. Persze ez így durva lenne, ezért van egy kis csavar is a dologban, hiszen a lelkek megkaparintásához olyan baleseteket kell előidéznünk, amilyeneket legutóbb a Végső állomás-filmekben láthattunk. Nehezítés, hogy a "Fény Ügynökei" is a város utcáit róják, és nem restek megmenteni az óvatlan polgárokat.

A Next Studios játéka az Epic Games Store heti ajándéka, amit május 14-én, magyar idő szerint 17 óráig tölthettek le ingyenesen, amennyiben rendelkeztek Epic Store-fiókkal, és bekapcsoltátok a kétlépcsős azonosítást. Az üzlet rendhagyó módon nem árulta el egyébként, hogy jövő csütörtökön milyen finomsággal lepnek meg minket, egy semmitmondó visszaszámlálót indítottak csupán, amely az említett időpontban - vagyis a rejtélyes játék élesedésekor - fog lejárni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...