Ismerős karakterrel erősíthet a The Mandalorian

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 9.
  • Cooltúra
Link másolása
Nagyon úgy tűnik, hogy nem Ahsoka Tano lesz az új The Mandalorian-évad egyetlen ismerős mellékszereplője, a hírek szerint egy másik ikonikus Star Wars-karaktert is visszahoznak a készítők.

Figyelem, az alábbi hír spoileres lehet!

Októberben indul a The Mandalorian második évada, amely több izgalmas mellékszereplőt is ígér a rajongók számára. A korábbi hírek szerint Rosario Dawson alakításában élőszereplős formában is láthatjuk végre Ahsoka Tanót, most pedig arról ír a The Hollywood Reporter, hogy a Star Wars ikonikus fejvadásza, Boba Fett is feltűnik majd a sorozatban.

Fontos fordulat lenne ez, hiszen a kánon szerint Boba Fett halott, a visszahozása azt jelentené, hogy megmenekült valahogy a sarlakk verméből. A karakter érkezését már az első évadban is teaselték, ha minden igaz, az ötödik epizód végén ő battyogott oda a Ming-Na Wen alakította Fennec Shand holtestéhez.

További érdekesség, hogy bár Fett várhatóan csak egy rövid szerepet kap a folytatásban, azt nem másra bízták a készítők, mint Temuera Morrisonra. Morrison eredetileg Jango Fettet alakította A klónok támadásában, Boba Fett pedig az ő klónja, így adta magát, hogy ő formálja meg az ikonikus karaktert; korábban Jeremy Bulloch játszotta el a szerepet, míg a hangját Jason Wingreen adta. Wingreen szinkronját a későbbi kiadásokban lecserélték Morrisonéra.

A The Mandalorian második évada egyébként Jon Favreau vezényletével készül, az epizódokat pedig az első felvonáshoz hasonlóan több rendező dirigálja majd. Már tudjuk, hogy a korábbi pletykáknak megfelelően Robert Rodriguez is közreműködött a munkálatoknál, és a Hangya-filmeket jegyző Peyton Reed is szállított legalább egy epizódot.

A sorozatnak már a harmadik évadát is berendelte a Lucasfilm.

9.
9.
delphijos
#6: Semmi bajom amúgy RD-vel, de azért elég genyó dolog volt hogy nem az a csaj lesz Ashoka aki a CW-ben és a Rebels-ben is a hangját adta. És ha valaki néz képeket, nem egy Rebel Wilson-ról van szó, ez nem lehetett ok....
8.
8.
delphijos
#2: Az a nem mindegy hogy a sorozat mögött álló “vezetők” hogy managelik a dolgokat. Egy sitcom-nál is millió rendező van, de a történetbe kb. nulla beleszólásuk van. Nem tudom itt hogy van, de azért kétlem hogy a rendezők full szabad kezet kapnának. Bár ki tudja. Meggyőződésem hogy az új trilógia is főleg ebbe “halt bele” hogy a mögötte levő kreatív stábnak nem volt egy lefeketett story “íve”. A rendezők azt csináltak amit akartak....
4.
4.
SLi
#3: a forgatási beosztás és menetrend miatt, míg az egyik rendező forgat addig a következő már a saját epizódjait készíti elő, ezért van egy show runner aki az összefogó kreatív kapocs, igazából az ő elképzelései a fontosak, ő fejleszti ki egy adott ötlet képernyőre vitelét és utána ő is viszi végig amíg a sorozat véget nem ér, vagy épp ő kezd el egy másik sorozaton dolgozni.
3.
3.
#2: És ez nem tudom, miért van. Talán időbeosztás miatt? Nekem legalábbis fura, hogy egy adott sorozat pl 10 részét 6 különböző akárkik csinálják. Tényleg nem 100% biztos, hogy egy hullámhosszon lesz így a felfogása az egész anyagnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...