Friss képeken a Microsoft Flight Simulator

  • Írta: szlav
  • 2020. május 10.
  • Képek
Nehéz betelni a Microsoft Flight Simulator alfájáról érkező screenshotokkal. A valódi játékmenetből kiollózott felvételeken jól látszik: nem csak a repülőgépek és a felhők, de az alattunk elsikló terep és épületek is remekül festenek majd.

A Microsoft Flight Simulator zártkörű alfája továbbra sem állt le, a résztvevők pedig egészen elképesztő képeket készítenek a korai változatról, amely a hírek szerint júliusban már elérheti a bétafázist. Remélhetőleg a következő buildekre még több játékos ráteheti majd a mancsát, hiszen amellett, hogy nem tudunk betelni az innen érkező látnivalókkal, bizonyára komoly stressztesztet igényel majd az igen ambiciózus többjátékos mód is.


A Microsoft Flight Simulator a tervek szerint még idén megjelenhet PC-re és Xbox One-ra.
13.
balint23h
#1: Ennek azt hiszem ez a lényege, hogy repkedsz. :D Én nagyon várom, nekem ennyi bőven elég is ahhoz, hogy idén a Cybeprunk mellett ezt várjam a legjobban.
Nem mindenkinek való de ez nem is baj. Ha jól tudom a Fortniteban sincs küldetés, ahol a végén csak egy maraghat mint a Hegylakóban. Engem az untatna iszonyatosan, hogy csak meccseket játszok, sztori és felfedezés vagy szép tájak nézegetése nélkül. Ez a jó, hogy annyi fajta játék van, hogy mindenki megtalálhatja a saját beállítottságának valót.
12.
balint23h
Csak en akarom bele kepzelni vagy az egyik kep nagyon hasonlit a Duna kanyarra?
10.
GAMEROD
#1: Sose számított játéknak a FS. Az a lényege, hogy szimulátor, megtanulni az alapokat. Nem is kell bele több. Lehet lesz ebbe is néhány activity, de a többség a korábbi részeket is inkább free flight módban tolta. Az előző rész a sima Microsoft Flight! bepróbálkozott az arcade, játékos jelleggel mondanom se kell hogy meg is bukott.
9.
Neotechtr
#5: Nem, csak ilyenek, hogy be kell tolatni két felhő közé, utánfutóval bukfencezni, időben fékezni a felhők előtt, kidobni az ejtőernyősöket, akik br-t játszanak lent. Valakinek azokat a gépeket is vezetni kell. Illetve ebből a játékból az is kiderül, hogy miért ütközik össze két repülő. (Spoiler: Mert egy nem tud.)
8.
Rókalesőcipő
#2: Ezekre gondolsz?
https://www.logitechg.com/hu-hu/products/flight.html
7.
Rókalesőcipő
A pontos repcsi lista napvilágot látott már?
6.
Gabesz0213
Köszi mindenkinek a válaszokat! Yanez, szerintem az egy másik csatorna :D
5.
Yanez
#2: Akkor bossharcok sincsenek benne? Karddal vívott gunplay csak van?
4.
Ooorky
Mondjuk én se vagyok gyenge a Train Simulator-ral és a hozzá vásárolt 16 DLC-vel :D
3.
Ooorky
#1: Már van vagy 10 éve, hogy nézelődtem a témában, de eléggé fanatikus közösség volt körülötte.
Valós repülőket vittek valós menetrend alapján, valós repülésirányítással virtuálisan.
Sok pilóta is használja, hogy szinten tartsa magát, gyakoroljon, egy-egy reptérre hogyan kell leszállni, merre vannak a gurulóutak stb.
2.
Neotechtr
#1: Ez inkább egy olyan játék, amiben akár konzolon is benyomod gamepad-del, hogy melyik gép, hol és repkedhetsz. Úgy magában nincsen benne Garrus a játékban és nem igazán van több külön befejezése sem. Viszont a könnyed repkedés, nézelődés, világ egyes látványos tájainak bejárása tetszőleges repülővel és nézelődés teljesen ki van maxolva ebben a szoftverben. Azért mondok szoftvert játék helyett, mert megfelelő felszereléssel, több monitoros támogatással és méreg drága kiegészítőkkel + HOTAS rendszerekkel megtoldva lehet olyan valósághű repülési modellt állítani, hogy valódi pilótáknak rendes napi meló vele repülni. Ehhez van egy csomó féle repülőgép és a helyek. Vagy lehet konzolon/PC-n is sima kontrollerrel Grand Canyon-t nézni, meg menni próbálni benne. Nagyjából ennyit fog tudni ez a Microsoft Flight Simulator, semmivel sem többet - de kevesebbet sem.

Mint látható, rétegtermék, de nem úgy, ahogy a mai értelemben használjuk ezt a szót minden bukott cuccra, hanem valójában rétegtermék, amivel a gamerek 98%-a egy percet sem játszik, a maradék 2 meg 4000 órákat.
1.
Gabesz0213
Valaki lenne szíves elárulni, hogy mi a lényege ennek a játéknak? Persze AZON KÍVÜL, hogy repkedhetsz egy csomó fajta repülővel(szimulálva), szépen kidolgozott terep felett. Valami küldetésrendszer, vagy ilyesmire gondolok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...