Rajongói film készül a Cyberpunk 2077 alapján

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár a Cyberpunk 2077: Phoenix Program munkálatait el kellett halasztani a koronavírus-járvány miatt, egy teasert már kaptunk a rendkívül ígéretesen festő rajongói projekthez.

Nem minden cég szokta értékelni a túlzottan nagy hírverést kapó rajongói próbálkozásokat, a CD Projekt RED viszont nem tartozik közéjük, még ők is csettintettek egyet a Cyberpunk 2077: Phoenix Program címet viselő film teasere láttán. Az ízelítőben minden van, mi szem-szájnak ingere, még Johnny Silverhand is akciózik egyet egy night clubban - John Wick módra, nyilván.

Utóbbit persze nem Keanu Reeves formálta meg ezúttal, hanem Ben Bergmann, aki Maulként számos cosplayével elkápráztatott már minket. A rendező Vi-Dan Tran, akinek volt már köze egy-két akciófilmhez, hiszen kaszkadőrként dolgozik, és így például a 6 Underground munkálatainál is közreműködött. 

4.
4.
Matt8888
#3: Valóban sőt meglepően jól néz ki. Másfelől meg lehet csinálni teljes filmre is, volt már rá példa korábban máshol is, mint arra is hogy telefonnal készítettek filmet. A teljesértékű fan made film mint olyan pedig általában úgy tud életképes lenne, hogy ha, epizódikusan csinálják meg és hypeolják fel az egyes részeket, hogy aztán legyen budget a kövire. Legalábbis fan made filmeknél általában így szokták tudomásom szerint. Pl.: Code 8 c. film is előéletileg így volt. Mire összetették az egészet egy kerekre.
3.
3.
elgeri
#2: Nem fog!
Ez jó lett, de egy amatőr csapatnak elég nehéz egy film hosszúságáig fenntartani egy minőséget. Ez az egy perc teljesen már kategória, mint ahova pl. story és karakterek is kellenek. De egy vizsgamunkának tökéletes :)
Illetve ha lesz belőle hollywoodi termék, akkor meg nem emiatt!
2.
2.
Daniel21
Azt bírnám ha egy egész Hollywoodi értékű mozi film kerekedne ki a projektből! :)
1.
1.
Effecta
Ez kajak jó, erre nem számítottam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...