Szezonbérletet kap a Civilization VI

  • Írta: szlav
  • 2020. május 11.
  • Letöltés
Link másolása
A 2016-os megjelenése óta két nagy kiegészítőcsomagot kapott a Civilization VI. A Firaxis és a 2K az idei évre azonban új stratégiát eszelt ki: a New Frontier Pass kéthavonta, összesen hat alkalommal hozza majd az újdonságokat.

A Rise & Fall és a Gathering Storm után idén sem marad újdonságok nélkül a Sid Meier's Civilization VI. Az említettekhez hasonló, jókora csomagok formátumát azonban a fejlesztők idén egy szezonbérletre váltják, így a New Frontier Pass címen futó, 40 dollárt kóstáló előfizetés egy teljes éven át szállítja majd a kisebb DLC-ket.

Kéthavonta kapjuk majd az újabb nemzeteket, vezéreket, játékmódokat, városállamokat és egyéb újdonságokat tartalmazó csomagokat, így jövő márciusig összesen hat frissítés ütheti majd a markunkat. A május 21-én érkező első etapban a maják birodalma és Nagy-Kolumbia bővíti a játékot, júliusban pedig Etiópia csatlakozik a civilizációk versenyéhez.

A hat csomagot természetesen egyenként is megvásárolhatjuk majd: a két vezetőt tartalmazó DLC-k 9 dollárért, a kisebb, egy vezért tartalmazó csomagok pedig 5 dolláros áron lesznek elérhetőek. A fizetős kiegészítők mellett érkeznek idén ingyenes frissítések is: az alapjáték, illetve a két nagy expanzió tulajdonosai új pályákat, szcenáriókat és balanszfrissítéseket kapnak majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...