A Star Wars: Episode I Racer mindkét portja csúszik

  • Írta: gorien
  • 2020. május 12.
  • Csúszás
Link másolása
Ha azt remélted, hogy ma bezsebeled Nintendo Switchen a Star Wars fogatversenyzős játékát, el kell keserítsünk: mégsem jelenik meg ma. Mind ezt, mind a playstationös változatot elcsúsztatták.

Április végén jelentette be az Star Wars: Episode I Racer portolását végző Aspyr, hogy a PlayStation 4-re készülő változattal nem tudják tartani a május 12-i megjelenést, de a switchessel igen. A csapat végül tegnap Twitteren szólt, hogy mégsem jött össze a dolog, a fennakadás ráadásul nemcsak a Switch-változatot, de a playstationöst is érinti.

Jelenleg nem is kaptunk másik dátumot, hogy mikor várhatjuk ezt a két portot, ha nem most, de az Aspyr majd időben tájékoztat erről mindenkit, ígérik. A csúszás okának a távmunka jelentette nehézségeket jelölték meg.

Sokunknak lehetnek szép emlékei a Star Wars: Episode I Racerrel kapcsolatban, de ha meg is jelenik az Aspyr munkája, ne várjunk tőle túl sokat. Nem valódi remasterre kell számítani, csupán a látvány 4K-ra való felskálázására, de a jó hír, hogy változatlanul meglesz benne az a sok versenygép és pálya, ami az eredetiben is.

1.
1.
Ez van gyerekek, csúszik az 1999-es játék. (...)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...