Felújítják az első két Tony Hawk-játékot

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Pletykálták már egy ideje, hogy az Activision újra elővenné az első két Tony Hawk's Pro Skatert, nem sokkal ezelőtt pedig be is mutatkozott a két remasterből álló gyűjtemény, a Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2.

Geoff Keighley mára ígérte a Summer Game Fest első nagyobb bejelentését: bemutatkozott az első két Tony Hawk-játék remasterét tartalmazó Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2, amely szeptember 4-én fog megjelenni PC-re (azon belül is az Epic Games Store-ban), PS4-re és Xbox One-ra.

Sokáig úgy volt, hogy az Activision és Tony Hawk szakított egymással, most azonban úgy tűnik, szent a béke, legalábbis a remasterek kedvéért sikerült újra egy asztalhoz ülniük a feleknek. A felújított változatokról régóta pletykálnak, érdekesség viszont, hogy ezzel párhuzamosan egy folytatásról is csicseregnek a madarak: kérdés, hogy ez mikor és milyen keretek között készülhet el - már ha elkészül persze.

Habár a Tony Hawk's Pro Skater első két része már kapott felújítást 2012-ben, a jelek szerint a Crash Bandicoot-játékokat is felújító Vicarious Visions kollekciója sokkal komolyabb vállalkozás lesz: a csapat, amely egyébként több Neversoft-fejlesztőt is foglalkoztat, a lehető leghitelesebb módon szeretné kipofozni a klasszikus játékokat, az ígéretek szerint ugyanazt a tartalmat és játékélményt kapjuk majd, még a legutolsó titok is a helyén lesz - emellett persze extra feladatokra is számíthatunk.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy megkapjuk a jól ismert pályákat és deszkásokat, az első két epizód trükkjeit (illetve a brutális kombók kedvéért néhány másikat a későbbi játékokból), és még a klasszikussá vált soundtracket is igyekeznek összegereblyézni a srácok: az eddigiek szerint a Dead Kennedys, a Goldfinger, a Powerman 5000, a Bad Religion, a Millencolin, a Naughty by Nature, a Papa Roach, a Primus a Lagwagon és a Rage Against the Machine muzsikáit már biztosan hallhatjuk majd - állítólag csak néhány nóta nem került be a gyűjteménybe.

A Summer Game Festen megejtett leleplezés Tony Hawkkal és extra gameplay jelenetekkel.

Osztott képernyőn és online is multizhatunk, visszatér továbbá a Create-A-Park és a Create-A-Skater mód: a parkkészítővel létrehozott pályákat meg is oszthatjuk a többi játékossal, akik aztán remixelhetik azokat, illetve itt kapunk némi fejlesztést is, hiszen az egyes elemeket jóval szabadabban deformálhatjuk majd. 

Ami a játszható deszkásokat illeti: Tony Hawk, Bucky Lasek, Steve Caballero, Geoff Rowley, Andrew Reynolds, Elissa Steamer, Chad Muska, Eric Koston, Rodney Mullen, Rune Glifberg, Kareem Campbell, Jamie Thomas és Bob Burnquist is játszható karakter lesz a gyűjteményben.

A korábbi HD-feldolgozáshoz képest az új gyűjtemény nyilván százszor pofásabban fest, PS4 Prón, Xbox One X-en és PC-n 4K-ban, HDR-támogatással is játszhatjuk. A készítők korszerűsítették a menürendszert, illetve olyan kényelmi apróságoknak is örülhetünk majd, mint például a menetek azonnali újratöltésének lehetősége vagy a kidolgozottabb oktatórész. 

A Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 40 dollárba kerül majd, de érkezik belőle egy 50 dolláros digitális és egy 100 dolláros fizikai gyűjtői változat is. Az előrendelők hozzáférhetnek a játék demójához, továbbá a fejlesztők a megjelenés utánra is terveznek extra tartalmakat kiadni.

9.
9.
x360player
#8: Egyetértek, 3 platináig meg sem álltam.
Egyedül a Stormy Ascent time trial trophy nincs meg, de az nem tenne jót a vérnyomásomnak. :D
8.
8.
Yanez
#7: N. Sane trilogy nekem még jobban adja, mint az eredeti. Talán a szebb látvány (is) az okok egyike.
5.
5.
dvs00
Mondjuk még Switch-re igazán jöhetett volna bazmeg. Na de örülünk így is.
3.
3.
Stack
Te jó ég a 2-vel mennyit játszottam...
Reméljük lesz olcsóbb is :D
2.
2.
crytek
Shit store eklúziv...acti is ubi utjára lép lehúzza a balfaszokat? PC-s eladás nem nagyon lesz így
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...