Summer Game Fest - jövő héten bejelentést kapunk

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 6.
  • Teaser
Link másolása
A minap frissült a Geoff Keighley szervezésében indult Summer Game Fest hivatalos weboldala, így már az első eseményeket is megtaláljuk a rendezvény naptárában. Sűrűnek ígérkezik a következő néhány hónap!

Furcsa szerzet a Summer Game Fest: a jelek szerint Geoff Keighley négy hónapon át tartó játékfesztiválja egy olyan gyűjtőesemény, amely igyekszik összefogni a közeljövő videojátékos bemutatóit. A "csalás" az, hogy a hivatalos weboldalon található, folyamatosan frissülő naptár szerint több olyan közvetítés is a része lesz, amit egyébként is megtartottak volna.

Ennek megfelelően bekerült a Summer Game Fest naptárába a holnapi Inside Xbox-adás, amely az Xbox Series X third-party játékaival foglalkozik majd, az EA Play, amely ezúttal kizárólag online lesz követhető, a Warframe-játékosok éves összeröffenése, az EA Playhez hasonló cipőben járó TennoCon, és persze Keighley saját eseményei, a Steam Game Festival: Summer Edition és a Gamescom felvezetőműsorának szánt Opening Night Live is idetartoznak majd.

A naptárban két újdonságot találunk jelenleg, ezek közül az egyik tűnik Summer Game Fest-exkluzív bemutatónak: május 12-én, magyar idő szerint 18 órakor Geoff Keighley bejelent majd valamilyen játékot, arról azonban fogalmunk sincs egyelőre, hogy mi lehet az. A másik esemény - ez szintén egy Summer Game Festtől független közvetítésnek tűnik - a CD Projekt RED-től érkezik, ők június 11-én készülnek új információkat megosztani a Cyberpunk 2077-ről.

A pontos menetrendért csekkoljátok az említett naptárat - mi a magunk részéről igyekszünk mindenről beszámolni nektek!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...