Frissítve: Tényleg készül a Mafia: Trilogy

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Már jó ideje keringtek különféle pletykák a neten a Mafia-sorozattal kapcsolatban, de mától vége a találgatásoknak, hivatalosan is készül Mafia: Trilogy. A jó hír mellé egy rövid előzetes is érkezett.

A beszédes név arra enged következtetni, hogy nem csak a Mafia II és Mafia III korábban hitt újrakeverését kapjuk meg, hanem a trilógia eddigi összes megjelent részét.

A 2K Games és a Hangar 13 munkatársai hivatalosan május 19-én este 6-kor tervezik leleplezni, hogy mire is számíthatunk majd a gyűjteménnyel kapcsolatban, azonban a célplatformokat már most elárulták. A Mafia: Trilogy PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re is érkezik majd valamikor (feltételezhetően idén), utóbbin Steamen és az Epic Games Store áruházban is elérhető lesz.

Update! Habár a formális bemutatóra a jövő hétig várnunk kell, a Microsoft idő előtt fellőtte a Mafia: Definitive Edition és a Mafia II: Definitive Edition adatlapjait. A jó hír az, hogy a Hangar 13 srácai egyáltalán nem alibizik el az első rész felújítását, legalábbis az első screenshotok alapján pazarul fest a játék:


A Mafia második és harmadik részén érthető módon nem kell majd ennyit dolgozni, ezt tükrözik az adatlapokon szereplő megjelenési dátumok is - már ha azok nem placeholder időpontok. Eszerint a Mafia II felújított kiadását már május 19-én elérhetjük majd, míg a Mafia: Definitive Edition augusztus 28-án érkezik csak.

33.
33.
hedzsooo
#24: Én abban bízom hogy az első tényleg tisztességes, ütős remaster-t kap és amennyiben jól fogy, akkor a 2. + 3. rész is átesik majd valami komolyabb fejlesztésen, azok persze nem csak a grafikában, hogy végre azoknál is teljes lehessen az élmény.., Mert amúgy a 2. rész története is baromi jó, a 3. viszont én sem mertem belekezdeni, mert a játékmenete túlzottan laposnak tűnt nekem is, pedig a grafikája szép annak is, meg a történet sem lehet annyira rossz ott sem.
26.
26.
kryszisz
Azért érdekesek az emberek.

Hangar 13 megítélése a Mafia 3 után: Fúú, rohadjon meg az egész bagázs, tönkretették a széria renoméját, soha többé ne nyúljanak a címhez, sőt, húzzák le a rolót!!!!

Hangar 13 megítélése miután kiadtak pár képet, amik egyáltalán nem bizonyítják, hogy a felújítás így fog kinézni, vagy hogy jó lesz egyáltalán: Ááá, ezaz srácok, legjobbak vagytok, így kell újrakiadást csinálni, mindenkit szétaláztok ezzel!!!!

Most akkor hogy is van ez kéremszépen?D
24.
24.
Brenor
Szerettem az első részt a története, küldetései és a viszonylag nagy bejárható területe miatt, írtó hangulatos volt. Felújított változat képek alapján nagyszerűen fest. Második része óriás csalódás volt a számomra, mert szarrá vágták a játékot, a bejárható terület kisebb volt, mint az első részé, nem volt benne freeroam, ami wtf egy sandbox játéknál. Egyszer vittem végig és nem is foglalkoztam vele többet. Harmadik részét is vártam, de a sok csalódott írások, vélemények miatt inkább bele se kezdtem. Emiatt csak az első rész felújítását várom igazán.
Ha már mafia, de jó lenne egy 30-as vagy 40-es évekbe játszódó red dead redemption 3, ahol folytatnánk a Jack Marston történetét.
21.
21.
crytek
#20: 5 nap a leleplezésig gondolom akkor mind a 3-ből kapunk valami gameplay-t Bár az emberek 90%-át tuti csak az első érdekli ebből a trióból (már ami a felújítás részét illeti)
20.
20.
Stranger
#17: Érdekes hogy nem hájpolják annyira. Konkrétan egy új Mafia játékról beszélünk, egy teljes remake. Kb. semmit nem emelhettek át az első részből. Kíváncsi vagyok hogy a szinkronnal mi lesz.
19.
19.
crytek
#18: Ezen a foson nem tudsz mit pepecselni.. újra kellett írni az egészet hogy emberi kinézetet kapjon. Az meg hogy ha a Mafia 2 engine-t tolták alá az bőven elég nekem (sokaknak)

https://www.xtremegaminerd.com/wp-content/uploads/2016/06/Mafia-1.jpg

18.
18.
DarkLord
Azért várjunk meg egy gameplay-t az első részből, mert képeket bárki tud kreálni. Látszik, hogy a 2. rész köszön vissza látványban a képekből. (grafikailag). Ami így elég ütős cuccnak ígérkezik! De azt mondom várjuk meg azt a gameplay-t és ne a cinematic videót majd...és akkor elhisszük, hogy tényleg felhúzzák és nem csak pepecselnek vele valamit.
17.
17.
crytek
#15: Nem nem kap remastert. Ez csontra újra lett írva a képek alapján..tehát inkább remake-kként kell emlegeítni. Ezért nem is értem a Definitive jelzőt. Hisz a Definitive Editiononk 99%-ával szar se csináltak csak újra kiadták őket max a dlc-ket mellérakták..
16.
16.
shorty123
15.
15.
gabor730d
Akkor megprobalom felvazolni a szitut.

Eloszor 11 evesen toltam a Mafia-val. Nem igazan ertettem csak mentem elore es elveztem ahogy mindenkit leszedek. 1 ev mulva ujra vegigtoltam. Majd ismet. Sokadikra mar kezdtem erteni Tommy tortenetet...NA AKKOR MILYEN ELMENYT ADOTT. *SPOILER* A pokolbol a mennybe es tovabb, majd hirtelen lefele. *SPOILER ENDS* Majd ujra jatszottam meg ezerszer. Egyre jobban baszta a szemem a regies grafika es probaltam elkepzelni milyen lenne mai grafikaval....Hat itt van emberek. Minden idok, es a valaha volt es leendo, LEGJOBB mobster jatek most remastert kap. MEKKORAT FOG EZ UTNI EMBER???????? a 2t is eltem, a 3 szar volt. az elso resz, Tommyval, az egy ikon. Remelem paran ertik mire gondolok itt.
14.
14.
Wolverine
Nem rossz húzás, de egy új külön álló rész lenne az igazi.
Ha már emlegették a GTA részeket, akkor egy GTA3 vagy egy Vice City remake (Valszeg ez utóbbi lesz a következő rész helyszíne is), mai grafival is tudna ütős lenni, az mellett hogy anno nálam is a Mafia egy sokkal egyedibb és mondhatni különlegesebb helyen állt, mint egy GTA.
Jó lesz nosztalgiázni azért újra, ha kijön a trilogy. :)
13.
13.
GAMEROD
A Mafia 1 aratni fog, ha valóban igényesen és mai elvárásoknak megfelelően megjelenik. Sokkal jobban bejött anno a GTA3-nál. A Mafia 2 esetleg csak akkor, ha pótolják/javítják is pluszban a számtalan hiányzó vagy rosszul kivitelezett dolgot benne. Mert ott van a bazi nagy térkép, de a háromnegyede tök feleslegesen, mint egy félbehagyott munka.
11.
11.
kopic
#8: Egyedul a 2-t toltam végig, az eléggé bejovos volt. Az elsőrol meg haverom is csak aradozik, szóval tényleg ütős lehet az is, szóval ha az ujradolgozasa minőségi lesz, akkor idovel lehet benevezek erre a Trilogy kiadásra.
10.
10.
Cooper911
Na ez jóság lesz! A Mafia I-II-t sokat nyüstöltem.
9.
9.
adamsfamily
A bejelentés óta raktak ki képeket.Jövőhéten jön a második rész.Augusztusban pedig az első,viszont az teljesen újra dolgozva.
8.
8.
DarkLord
Ha az 1-et felhúznák a mostani 2 kinézetére, akkor márcsak azért az 1-ért megéri megvenni a trilogy-t. Amúgy, aki beruház rá tuti nem a 3. rész miatt teszi :D Hányszor álltam neki, mire végre egyszer végigszenvedtem az egészet...

Az 1-et felhúzni a 2-es szintjére
A 2. részt felhúzni kis polírozásokkal és a kihagyott részeket beletolni szépen Joe-nak, pedig átkorigálni a kiegészítő küldetéseit sztori szintűre. Ne csak az első videó meg utolsó legyen.
A 3. rész meg kutyát nem érdekli :D
7.
7.
kryszisz
Huhh, ennek nagyon örülök, mert - ne köpjetek le érte pls - nekem az első rész kimaradt, és tudom, hogy alapvetés. De így legalább pótolhatom. Plusz a kettőnek is szívesen nekiugrok mégegyszer, azt nagyon szerettem.

u.i: Unreal Engine 5 PS5 techdemórol nem raktok ki hírt? Egyrészt lélekzetelállító, másrészt barátunknak legalább lesz megint egy hely szidni az Epicet:D
5.
5.
crytek
Állítólag a trilogiából az 1 kapott sokkal nagyobb figyelmet.. CSekkoljátok!!!

https://twitter.com/shinobi602/status/1260595059134693376?s=19
4.
4.
Clayman
#1: Első és a második rész is megérdemelne egy remaket, de elég nagy összeget mernék tenni rá, hogy csak egy kisebb grafikai tuningot kapunk. A harmadik rész nálam benne van a top3 csalódásban.
3.
3.
Daniel21
2.
2.
xanatos0911
#1: Adom. Resi-féle grafikai tuning es best-seller lehetne.
1.
1.
Slik
az elso resze a jatektortenelem valaha volt legjobb cime
megerdemelne egy teljes grafikai remaket de vegulis ez sem rossz igy
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...