The Last of Us: Part II - fejlesztői napló érkezett

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 13.
  • Videó
Rohamosan közeledünk a The Last of Us: Part II megjelenéséhez, így értelemszerűen egyre több médiaanyag szivárog a játékból. A most kiadott videóban a készítők mesélnek spoilermentesen a sztoriról.

Neil Druckmann, Anthony Newman, Halley Gross és Kurt Margenau került mikrofonvégre ezúttal, hogy meséljenek kicsit a játék munkálatairól, azon belül is a történetről egy keveset.

A készítők többek között arról beszélnek a most megjelent négyperces videóban, hogy milyen nehézségekkel néznek szembe, amikor egy ilyen sikeres játékhoz készítenek folytatást. A videó alatt a kommentek le vannak tiltva, ami az elmúlt hetek eseményei alapján, úgy gondolom, nem olyan nagy meglepetés. Természetesen a fejlesztői napló csak felületesen érinti a cselekményt, nagyon vigyázva rá, hogy a lehető legkevesebbet áruljanak el arról.

A The Last of Us: Part II idén június 19-én érkezik, kizárólag PlayStation 4-re.

21.
Stranger
Az első jelenet a baszó, de az még a fake grafikás 2017-es teaser-ből van. A hegyes tájak az RDR2-ben szebbek úgy (konzolon is), hogy konkrétan odamehetsz amit látsz.

2:25, 2:30, 2:37, 2:50, 3:47 kifejezetten átlagos vagy még gyenge is (pl. havas tájak). Amiben nagyon jók az átvezetők, ahol közelről mutatják a karaktert kimaxolt mindennel, mosott háttérrel. Mondjuk 2:30-nál nem tom mi történt ezzel.
20.
Nyarlako
#11: https://youtu.be/20GkBnhQqY0
19.
Nyarlako
#12: 1080i és 20-30fps a hét éves pécém is tudná ami hardveresen amúgy erősebb mint egy PS4.
18.
Ultimate
#17: Semmi, megint gyógyszerre ivott.
16.
Ultimate
#12: Ennyi tárgyi tévedést és bullshittet egy kommentben. Köszönjük.:D
15.
Mr.Dead
#14: Mondjuk a hs az szerintem tök jól néz ki :'(
14.
SLi
#12: top pc játékoknál, Lol, dota,minecraft, wow, fortnite, gta, csgo, hearthstone stb pont a grafika amit leszarnak a játékosok,
13.
SLi
#10: ezzel mi a gond? nyilván védik a bizniszt,akár szar a játék akár nem, mindenki így tenne, meg azokat akik nem akarják hogy nagyon mérges gyernőttek elbasszák nekik a sztorit előre, majd ha végig tolták eldöntik milyen volt, nem 130 kilós neckbeard youtuberek döntik el mit kell gondolni a játékról (btw nekem se tetszettek amik kiderültek a szivárgásból, de én azért majd előbb végigviszem mielőtt köpködnék)
12.
Duken
Ennyi. Melyik pécé hozza ezt a grafikát? Egy szaros ps4pron így nézz ki, mi lesz itt next genben? Softwere ugyanolyan fontos mint a hardver ha nem fontosabbak. Mindig is az exkluzívok hozták meg a grafikai, animációs ugrást a játékoknál.
11.
SLi
#6: a mackósakat kedveled inkább?
10.
Ultimate
Persze a videó alatt az értékelések megint letiltva nehogy gyanút fogjon valaki aki még nem hallott a szivárgásról, hogy itt valami gond van...:)
9.
Ultimate
#1: Semmi olyat nem látok a videóban ami ne lett volna eddig látvány tekintetében főleg amikor gameplay van.... Ezt a szintet az UC4 is hozta.
8.
LiquidSnake
Az első nehézséget azért jól vették. Hogyan is basszuk szét a story-t? Fogd meg a söröm.
7.
Kawada
#6: Bezzeg a sok maszkulin manga férfiállat...
6.
Nyarlako
Férfikonty, szójaszakáll, ez aztán a perfekt cuck stílus. Anita stylist is lett náluk?
5.
csongor1996
#3: Uncharted 4-gyel senki se játszott? Az kb ugyanígy nézett ki, nem lehetetlen ez.
4.
Gabesz0213
#2: Lehet, de az unreal engine 5 az 2021. PC-s vagyok, nem követem nyomon a konzol megjelenéseket, de pozitív a véleményem. Ami jár az jár :)
3.
Oldman
1#
Ilyen minőséget még a ps5 konzol sem fog tudni megjeleníteni, ez egy felturbózott valami. Talán majd a ps6 valamikor.
2.
Nagyerecsakide
#1: Ez még PS4, nem?
Nemrég mutatták be az Unreal 5 techdemot ami állitólag PS5-ön futott.
1.
Gabesz0213
Ha ez az új konzol generáció kezdete, akkor tényleg igaz, hogy méretes az ugrás a mostanihoz képest. Brutál jól néz ki!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...