The Last of Us: Part II - fejlesztői napló érkezett

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 13.
  • Videó
Link másolása
Rohamosan közeledünk a The Last of Us: Part II megjelenéséhez, így értelemszerűen egyre több médiaanyag szivárog a játékból. A most kiadott videóban a készítők mesélnek spoilermentesen a sztoriról.

Neil Druckmann, Anthony Newman, Halley Gross és Kurt Margenau került mikrofonvégre ezúttal, hogy meséljenek kicsit a játék munkálatairól, azon belül is a történetről egy keveset.

A készítők többek között arról beszélnek a most megjelent négyperces videóban, hogy milyen nehézségekkel néznek szembe, amikor egy ilyen sikeres játékhoz készítenek folytatást. A videó alatt a kommentek le vannak tiltva, ami az elmúlt hetek eseményei alapján, úgy gondolom, nem olyan nagy meglepetés. Természetesen a fejlesztői napló csak felületesen érinti a cselekményt, nagyon vigyázva rá, hogy a lehető legkevesebbet áruljanak el arról.

A The Last of Us: Part II idén június 19-én érkezik, kizárólag PlayStation 4-re.

21.
21.
Stranger
Az első jelenet a baszó, de az még a fake grafikás 2017-es teaser-ből van. A hegyes tájak az RDR2-ben szebbek úgy (konzolon is), hogy konkrétan odamehetsz amit látsz.

2:25, 2:30, 2:37, 2:50, 3:47 kifejezetten átlagos vagy még gyenge is (pl. havas tájak). Amiben nagyon jók az átvezetők, ahol közelről mutatják a karaktert kimaxolt mindennel, mosott háttérrel. Mondjuk 2:30-nál nem tom mi történt ezzel.
15.
15.
Mr.Dead
#14: Mondjuk a hs az szerintem tök jól néz ki :'(
14.
14.
SLi
#12: top pc játékoknál, Lol, dota,minecraft, wow, fortnite, gta, csgo, hearthstone stb pont a grafika amit leszarnak a játékosok,
12.
12.
Duken
Ennyi. Melyik pécé hozza ezt a grafikát? Egy szaros ps4pron így nézz ki, mi lesz itt next genben? Softwere ugyanolyan fontos mint a hardver ha nem fontosabbak. Mindig is az exkluzívok hozták meg a grafikai, animációs ugrást a játékoknál.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...