Halo Infinite - ott lesz a júliusi Inside Xboxon

  • Írta: gorien
  • 2020. május 15.
  • Teaser
Link másolása
A Halo Infinite az év legjobban várt játékai közé tartozik, de mozgásban még nem nagyon láttuk, pedig egy fél év van csak a megjelenésig. A fejlesztők megerősítették, hogy a júliusban tartott Inside Xboxon biztosan látjuk a Halo-sorozat új darabját.

A legjobban várt 2020-as játékok listáján előkelő helyet foglal el a Halo Infinite, ami ráadásul az Xbox Series X egyik nyitócíme is lesz idén karácsonykor. Ennek ellenére sokat nem láttunk még belőle, noha valamennyi infó még így is csurran-cseppen – legutóbb például azt tudtuk meg, hogyan készítik a hangeffektjeit. A játék már sokáig nem marad homályban: a júliusi Inside Xboxon szerepelni fog.

A júliusi műsorról eddig is tudtuk, hogy az Xbox Game Studios alkotásaira fog koncentrálni, de a 343 Industriesnak hála már hivatalos, hogy nincs gond a Halo Infinite-tel, és végre rendesen bemutatkozik. Ennél többet nem mondtak, tehát azt nem tudjuk, hogy például gameplay-videót kapunk-e – de a legutóbbi Inside Xboxra kapott reakciók után a Microsoft biztosan meggondolja, mit is tárjon a kiéhezett rajongók elé.

18.
18.
kopic
#17: Halo 4 dizájnja nagyon adta, a Prometheans világgal együtt, összes fokozaton vegig nyomtam (kivéve persze easy-n :D) , az előző részeket is ugyszinten, viszont a 5-t csupán egyszer bírtam. :/ Egyszerűen nem állt össze egy egésszé számomra sajnos
17.
17.
PaprikaJancsi
Én nagyon várom, engem inkább a 343 Industries vonal fogott meg, a Halo 4-et is szerettem, de nálam az 5. rész a kedvenc.

Viszont tervezem végigvinni a régebbi részeket is, mivel az ODST-n kívül mindegyikbe csak belekezdtem, végig egyiket sem vittem :/

Nekem van egy olyan érzésem, hogy nagyon király lesz ez az új rész is. :)
16.
16.
kopic
#13: Igy van.
Első 2 rész AI szintje reggelire beveri az összes mai FPS game MI-jet, ami kibaxott szegyen...
2.reszt legendáson már szinte vért izzadva tudtam csak vegigvinni. Ha split screenben nyomod akkor meg no komment, mert ha vki meghal akkor egész pálya mehet elölről asszem.
15.
15.
crytek
Atyaég

Azért mert neked valami szar és félbe hagyod már mindenki másnak így kell tenni igaz? Sőt ez még nem elég de egyenesen hazugnak is nevezed. Ehhez a neveltetéshez csak gratulálni tudok..

Sea1man az xbox accountom lehet nézned a halok végigviteléért járó acsikat.. A warez xbox 360ról már anno is végigvittekből nem tudok adni bizonyitékot..
Tudod amit nem vagy képes felfogni még létezhet..
14.
14.
#9: Persze...en nem hiszem el h vegvitted. Ha valaki ruhell valamit es hulladeknak tartja majd a kovetkezo epizodnal is ez fennall, messzire elkeruli. Csak hater vagy!
13.
13.
kryszisz
#11: Én csak az elsővel játszottam (PC-n), azt szerettem nagyon. Mint Nyárlakó is mondta, az ott látható AI-ról ma már csak álmodozunk, ami azért elég ciki.

#9: és úgy a 3. rész környékén nem ötlött a pici agyadba, hogy ha addig nem jött be, akkor majdnem biztos, hogy utána sem fog? Az életed véges, ne b@szd már el olyan dolgokra, amik nemcsak hogy nem tetszenek, de egyenesen hulladékoknak tartod őket. Magaddal cseszel ki ha így teszel.
12.
12.
kopic
Gameplayt szeretnék belőle!!!
Hatalmas reményekkel várom a középszer 5.resz utan, mert infók, és trailer alapján visszaternek a Bungie részek latvanyahoz és szinvonalahoz
11.
11.
Szerintem nem hulladék a Halo a saját stílusában. Ugyan olyan, mint a régi nintendós, oldanézetes mészlősz játékok, csak 3D-ben és nem kifejezetten rossz, mi több, jó kis lövős játékok. Megértem, ha valakinek nem tetszik, de a Halo pl tényleg tipikusan olyan cím, amit sokan úgy minősítenek, hogy nem is próbáltak ki egy részt sem.
6.
6.
supair
Teljesen uj motort fejlesztettek alá brutal fizikaval allitolag.
Azert varjuk paran!
Foleg a multit!Az mindig is utos volt.Kivetel a Halo 4.Ott valami felrement.
5.
5.
Guba32
OFF Közszolgálati
Még 20 óráig ingyen tölthető a The Lego Ninjago Movie Video Game XO-ra!
4.
4.
Őrnagy
#1: Amúgy én a Reach-t próbáltam, shooterek közt simán jó, nem nevezném hulladéknak.
3.
3.
Őrnagy
#1: Szerintem most egy zseniális műalkotás készül, ami osztatlan elismerésben részesül mind a játékosok, úgy a kritikusok oldaláról.
Abban is egész biztos vagyok, hogy ez lesz a legnagyobb példányszámban eladott játék az EGÉSZ KIB@SZOTT VILÁGON!
Én magam elő is rendelem 3 példányban : lemezen, letöltve, és bakeliten is.
2.
2.
elgeri
#1: Ha bármely széria első 5 részét hulladék a számodra, akkor nagy eséllyel a következő is az lesz ;)
(Én Xbox-os vagyok, de a Halo-k engem sem fogtak meg.)
1.
1.
crytek
Én már nagyon kíváncsi vagyok hogy az első 5 hulladék után mivel állnak majd elő
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...