Így játszik Tony Hawk saját magával

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 15.
  • Videó
A gördeszkás legenda legutóbb Jack Black YouTube-csatornáján tűnt fel egy videó erejéig, amiben meglepetést is hozott magával az adásra. Néhány óra deszkázás után ugyanis toltak egy-két backflipet a virtuális térben is.

A JablinskiGames vendége volt a legendás gördeszkás ikon, Tony Hawk, aki nem érkezett üres kézzel Blackhez, magával hozta a nevével fémjelzett az első két játék remasterelt verziójának a korai változatát, amit gyorsan be is dobtak egy közeli konzolba.

A videóban több híres gördeszkás is feltűnik amúgy, hiszen a kockulás mellett természetesen lemennek az egyik skateparkba is, hogy Tony a való életben is megmutassa, hogy kell tolni a különböző trükköket. Ha esetleg valakit csak a gameplay érdekelne, akkor az 2:49-nél kezdődik.

A Tony Hawk's Pro Skater 1 and 2 idén szeptember 4-én fog megjelenni PC-re (azon belül is az Epic Games Store-ban), PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

3.
hajbel
#2: Igazából nem is magával játszik, hanem Jack Blackel és a gyermekeikkel :D

#1: Nekem nem tűnik lassúnak. Valszeg a sebesség és a fények zavarhatnak be a látványba.

Túl sok legenda van ebben a videóban. Nagyon ígéretes eddig a remaster, bár így gameplayben nem néz ki olyan jól, mint a traileren, de gyanítom, hogy itt csak FHD-ben tolták. A fények és a tészletek nagyon rendben vannak, főleg ha a thps hd-hez viszonyítjuk.
2.
A Fénybenjáró
Valami kevésbé pornós cím jobb lett volna.
1.
ssemtexx
15FPS-en játszik vagy csak nekem tűnik?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...