Rainbow Six: Siege - ilyen lesz az új operation

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 18.
  • Letöltés
Link másolása
A két új operátorral együtt hamarosan élesedik az új szezon is, az Operation Steel Wave, amely a rengeteg javítás/változtatás mellett az egyik pálya újragondolását is magával hozza.

Ahogyan múlt héten be lett harangozva, megérkezett a Rainbow Six: Siege legújabb szezonjának, az Operation Steel Wave-nek a részletes bemutatója. Jó szokás szerint az új operation magával hoz két új karaktert, egy újradolgozott pályát, egy elitfelszerelést és persze rengeteg javítást, valamint apró változtatásokat.

Az újragondolt pálya ezúttal a House lett, ami így öt év építkezés után végre elkészült, és bár ismerősnek tűnhet, azért biztos lesz bőven mit újratanulni rajta.

A támadók az új szezonban Ace-szel bővülnek, akinek a kütyüjét Thermite és Hibana eszközének a szerelemgyerekeként lehetne elsőre jellemezni, és a hard-breach során lesz hatalmas segítség. A védők a dél-afrikai hölgyeménnyel, Melusival lettek kiegészítve, aki egy villámgyors védekező operátor, és a kütyüje nem elég, hogy hanggal és rázkódással zavarja a támadókat, még lassítja is őket. Így, gondolom, nem kell ecsetelni, hogy mennyire veszélyes ellenfélé teszi őt ez a kombináció.

Ahogy azt a fenti videóban is láthatjátok Echo lett a soros, aki ezúttal fizetős elitfelszerelést kapott - az animeőrültek legnagyobb örömére. Az egyéb apró javítások és újdonságok mellett talán külön érdemes megjegyezni, hogy Amaru végre kapni fog egy kisebb buffot, aminek hála használható lesz a grappling hookja.

Az Operation Steel Wave újdonságai mindenki számára ingyenesen elérhetőek lesznek valamikor a nyár elején PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Egyedül az új operátorokat kell megvennünk játékbeli vagy valós pénzért, de természetesen a Season Pass tulajdonosai mindezt megkapják a szezonbérlet részeként, valamint egy hét exkluzivitást is élvezhetnek majd a két új karakter felett.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...