Fejlesztői naplón a Wasteland 3

  • Írta: gorien
  • 2020. május 19.
  • Videó
Az inXile Entertainment fejlesztői naplókon keresztül ismerteti meg játékát a rajongókkal és érdeklődőkkel, míg azok az augusztusi megjelenésre várnak. Az első videó az új harcrendszerre és a karakterkészítésre koncentrál.

Május helyett augusztusig kell várni, hogy megjelenjen a Wasteland 3, de a hátralévő időt arra használják fel az inXile Entertainmentnél, hogy fejlesztői videók révén ismertessék meg az új és régi játékosokat azzal, mire is számíthatnak a nyár végén érkező játéktól. Az első ilyen videó a karakterkészítésre és harcra koncentrál.

Megtudjuk például azt, hogy a fejlesztők mennyire komolyan vették a karakterkészítés során kiosztható tulajdonságokat: igyekeznek a lehető legegyértelműbbek lenni abban, hogy melyik milyen pozitív és negatív hatással lesz, hogy ne játék közben bánd meg, milyen figurát kreáltál. 

A harc annyiban megváltozik a korábbi részekhez képest, hogy már nem számít a karaktereid kezdeményezőkészsége: egyszerre cselekszel minden egységeddel, majd egyszerre jönnek az ellenfelek, ami új képességkombinációk használatát teszi lehetővé. A harcban ráadásul a Kodiak névre keresztelt járműved is segíthet erőteljes fegyverzetével – egyébként maga a jármű is testre szabható lesz.

A Wasteland 3 augusztus 28-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

8.
Hab
Most tudtam meg, hogy ez a rész végre rendesen szinkronizálva lesz, akkor erre tuti befizetek.
6.
Kawada
#5: Én amikor ránéztem csak, hirtelen hagytam is a picsába. Úgy fogjál neki, hogy kezdésnek is már vagy 3 vagy 4 karaktert kell olyan alapossággal megcsinálni és kigondolni, mint mondjuk a Falloutban. Amikor úgy ültem neki másodszor, hogy rászántam az időt mert tudtam, hogy ez engem amúgy kell érdekeljen és kurva jó lesz, akkor nem is eresztett egy jó darabig.
5.
godach
#4: Megvan már vagy 3 platformra, de még EA-ban szagoltam bele csak. Ránézek már.
4.
Kawada
#3: Hogy a picsába ne. Nekem a wasteland 2 volt az igazi fallout 3. :)
3.
godach
2.
Kawada
Tsushima, TLoU2, Wasteland 3, Cyberpunk. Minden hónapra legalább 1 instant buy... Mondjuk ezzel és a Cyberpunkkal azt hiszem el is leszek év végéig. :) Nagyon várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...