New Super Lucky's Tale - PS4-en és Xbox One-on is

  • Írta: gorien
  • 2020. május 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A Super Lucky's Tale eredetileg PC-n és Xbox One-on jelent meg, majd később kapott egy alapjaiban felújított változatot Nintendo Switchre. Most ez a felújított változat visszalátogat az Xbox One-ra, és a PlayStation 4-et is útba ejti.

A Super Lucky's Tale 2017-ben jelent meg PC-re és Xbox One-ra, osztatlan sikert azonban nem aratott. A Playful Studios, hallgatva a kritikákra, alaposan gatyába rázta a játékot, és New Super Lucky's Tale címmel egy Nintendo Switch-átiratot is piacra dobott belőle 2019-ben.

Ezt a változatot a Post E3 Touron próbáltuk ki, és ebből is látszott, hogy számos kritikával illetett játékelemen javítottak a fejlesztők, köztük az irányításon és a kamerakezelésen, plusz új szintekkel bővítették a játékot.

A Playful Twitteren jelentette be, hogy az újrázott játék visszalátogat az ősbemutatónak otthont adó Xbox One-ra, és PlayStation 4-en is elérhető lesz. Pontos dátumról nem beszéltek még, de ha hihetünk a Gematsu értesüléseinek, akkor a nyár közepén számíthatunk rá.

Azt azonban tisztázták a fejlesztők, hogy a New Super Lucky's Tale egy teljesen új játéknak minősül, hiszen annyi munka volt vele, ezért hiába birtoklod az eredeti xboxos változatát, nem fogod frissítésként megkapni az újat – ugyanúgy meg kell venned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...