Ötéves a The Witcher 3, így ünnepel a zeneszerzője

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 19.
  • Videó
Link másolása
Hihetetlen, de kereken ma van öt éve, hogy megjelent a The Witcher 3: Wild Hunt. Geralt trilógiájának lezárásában az egyik legerősebb elem maga a zene volt, így nem csoda, hogy az évfordulóról a zeneszerző is megemlékezett.

A csodálatos nevű Marcin Przybyłowicz kiváló munkát végzett a The Witcher 3 zenéjének a komponálásával, amit a kiegészítőkkel csak még tovább fokozott. Most az alapjáték ötödik évfordulójára pár zenész barátjával újrajátszották a játék egyik legkedveltebb muzsikáját:

Izgatottan várjuk, hogy Marcin mivel rukkol elő a Cyberpunk 2077 soundtrackjével kapcsolatban, addig is, hogy megünnepeljük Geralt egyik legjobban sikerült kalandját, konzolokon és PC-n is igen nyomott áron vásárolhatjuk most meg a minden jóval megpakolt The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Editiont. Ezenkívül minden egyéb a The Witcher-univerzumban játszódó játékra komoly akciókkal csaphattok le, bármelyik platformot is preferáljátok.

7.
7.
hedzsooo
A GOTHIC 1-2-3 játékok zenéi mellett még a Witcher játékok zenéi azok amiket bármikor szívesen meghallgatok. Főleg a Witcher 3-é.
6.
6.
Guba32
#2: Japánban.A Silent Hill zenéje.

https://youtu.be/cvEN7T0tTLE
5.
5.
Stranger
#2: Nálam Aion a csúcs
2.
2.
CitromH
Általában egy játék zenéjére akkor figyel fel az ember, ha zavaró. Inkább aláfestés jellegű szokott lenni. Nagyon ritka az amikor azt mondjuk, hogy beszarás milyen zenéje van. Ez a ritka kivételek egyike. És a kivételek közül is magasan kiemelkedik.

Hol van olyan játék még egy, amelynek akár csak a zenéje egyedül is eladható lenne?
https://www.youtube.com/watch?v=bLUyKn7I6b8
1.
1.
Ruvik
Az egyik legjobb soundtrack ever.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...