The Last of Us: Part II - szerdán State of Play

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 25.
  • Videó
Link másolása
A Ghost of Tsushimához hasonlóan a The Last of Us: Part II is kap egy saját State of Play-epizódot, szerda este jó 20 percen át ismerkedhetünk majd a Naughty Dog várva-várt játékával.

A Ghost of Tsushimáéhoz hasonló State of Play-epizódot kap a The Last of Us: Part II, erre május 27-én, szerdán, magyar idő szerint 22 órakor kerül sor. A műsort a YouTube-on és a Twitchen is követhetitek majd.

Ez azt jelenti, hogy az adásban nemhogy a PlayStation 5-ről, de más PlayStation 4-játékokról sem lesz szó, kizárólag a Naughty Dog alkotására fókuszál a húszperces anyag. Ez idő alatt a cím direktora, Neil Druckmann mutatja be nekünk a játékmenetet és a történetet.

A The Last of Us: Part II június 19-én jelenik meg.

64.
64.
adamsfamily
Elvileg tegnap elkezdődött a Days of play 2020.
Május 25-től csak a boltokban van akció Június 8-ig,Június 3-án pedig elkezdődik a Ps store-ban is ott azt hiszem Június 17-ig tart.
Ha esetleg valakit érdekelne.
60.
60.
frankdelgado
#58: Ja, több helyen is betíltották, mert nem tolerálják a buzeránssságot. Én azért reménykedem, hogy nem tolják benne fullra ezt a gender f@szságot, mert vártam ezt a játékot. Most már óvatos vagyok vele.
58.
58.
Ezt a játékot betiltották egyes muzulmán országok.
56.
56.
prodigy1990
#53: hogy sok esetben nem lehet
Miért nem áll már át ez az oldal is a Disqus-ra?
Évek óta könyörögnek az emberek egy szerkesztés funkcióért, de még az sincs.
55.
55.
mephi
#53: Szerintem aki teheti megvesz magának minden platformot vagy legalábbis többet, és azzal játszik, amivel és amelyiken akar. Közbe kényelmesen hátradől, és egy limonádét kortyolgatva nézi, ahogy a vérpistikék egymást tépik, és saját igazukat bizonygatják.
53.
53.
prodigy1990
Nekem az az egyetlen bajom a PS tulajokkal, hogy nem sok esetben nem lehet normális vitát folytatni velük egy PS exkluzív játékról.
Az a baj velük, hogy részben az exkluzívok miatt vettek konzolt és ezekbe a játékokba foggal-körömmel kapaszkodnak, hogy ez a játék igenis jó, olyan nem létezik, hogy rossz legyen.
Egyszerű a dolog: évente megjelenik kb. 3-4 olyan exkluzív vagy még ennyi sem, amire azt lehet mondani, hogy megérte megvenni a konzolt.
Részben ezért kapaszkodnak abba a PS tulajok, hogy márpedig ez egy jó játék vagy az lesz, mert ha ezt a néhány címet is eldobná magától, akkor nem sok értelme lenne konzolt venni.
Sajnos az összes platform közül a PS tábor a legrosszabb.
Ha valaki rosszat mer mondani az exkluzívról, képesek szétszedni őt a többiek, mert azt hiszik az ilyen emberek, hogy ők mások felett állnak azzal, hogy ők olyan címet birtokolnak, amit más platformon senki sem.
A PS játékok sem jobbak bármel,yik ugyanolyan jól sikerült multiplatform vagy XBox only címnél, csak ők ezt nem tudják vagy nem akarják tudomásul venni.
Akinek nem inge, ne vegye magára.
51.
51.
mephi
Számomra egyértelmű volt, hogy a mostani játékfelhozatalból ezt és PC-re GOG-on a CP2077-et elő kell rendelnem. Ritkán rendelek elő játékot, de ennél a két játéknál nem sokat agyaltam a dolgon, eddig minkét cég játékai számomra tökéletesek voltak, szóval megérdemlik, hogy úgymond vakon befizessek rájuk.
50.
50.
Marcus88
#45: Szépen összefoglaltad!
48.
48.
BrockSamson
Ez az internet valtozata Newton harmadik torvenyere: a media produktumra hato hype eseten, egyezo nagysagu, azonos hatasvonalu ellenhype jon letre. Lasd meg: Witcher 3, Rick and Morty vagy Christoper Nolan.
46.
46.
Ps fanboy
#9: De baromira fárasztó. Egy egyezményes alapon az évtized EGYIK legjobb játékának kikiáltott játékánál folyamatosan azon értetlenkedni, hogy egyeseknek mitől olyan nagyszerű, mikor kismillióan leírták kismilliószor, hogy mitől, az szimpla kötekedés...
45.
45.
Macifasz
#18: A Mass Effect rossz példa, mert ami ott van csapatépítés, az itt nincs jelen. Sőt. Nincs is klasszikus értelemben vett csapatépítés benne. A gunfight hasonlatok se túl helytállóak, mert mind a Max Payne széria, mind a Spec Ops: The Line akciójátékok, míg a The Last of Us inkább egy túlélő horror féleség, ami ráadásul okos is, mert az emberi ellenfelek taktikusak, ha elfogod őket, de túl sokat pöcsölsz, simán kiszabadulnak a fogásodból és újra rád támadnak, vagy kiáltanak a társaiknak segítségért. Részletesnek pedig igen részletes. Egy játéknál - legalább is nálam - nem csak abból áll egy részletesség, hogy mennyi minden zúzható benne. Mert a Stranglehold kb. csak annyi, egy agyatlan akciózúzda, nem több. Annak mondjuk piszok jó. :-D A dráma része pedig drámai, csak nem úgy, mint a Walking Dead játékoknak, amiknél a te kezedben van a döntés, míg itt egy előre megírt úton haladsz végig, nulla beleszólással a sztori alakulásába. Viszont mindezek ellenére rengeteg drámai dolog történik benne, elég ha csak a nyitó jelenetet említem Joel lányának halálával. A karakterfejlődés pedig szintén remekül van benne végigvezetve. Joel, a nyitó jelenet után egy megfáradt ember lett, Ellie pedig egy nagyszájú tini...nem is kedvelték egymást...és ez remekül van bemutatva, hogy az állandó beszólogatás, csipkelődés után, hogy jutnak el odáig, hogy Joel rábízza az életét, amikor először puskát ad neki. És innentől kezdve, a kezdeti ellenszenv köztük fokozatosan elhal, a lehurrogásból tanácsok lesznek, a visszafeleselésekből meghallgatás és átgondolás, ezek pedig a játék végére szeretetté nőnek. Joel ennek hatására idővel lányaként tekint Ellie-re (a végén lévő döntése ezt csak megerősíti), és Ellie is elfogadja őt kvázi apjának. Ez szintén a záró jelenetben csúcsosodik ki, amikor látni rajta, hogy tudja, hogy Joel hazudik neki, de elfogadja, de az én kedvencem a kis, elhagyatott házban zajló jelenet, amikor Ellie elszökik Joeltől, Joel utánamegy, és ami ott, a ház szobájában lezajlik köztük párbeszéd...na, abban van minden, dramaturgia, kémia, minden. Plusz a színészek is remekelnek végig. Persze nem vagyunk egyformák, nekem hatalmas kedvencem lett, nagyon várom nagyon a 2. részt, és éppen ezért nem olvastam el a spoilereket valamint nem hallgatok és megvetem azokat, akik nemcsak,hogy elolvasták, de utána még szánt szándékkal el is szúrják mások szórakozását azzal, hogy elmondják, mit olvastak.
44.
44.
Yanez
#42: Azért az szerintem hibás felfogás, hogy ha valaki csak egy bizonyos platformon játszik és megragadja egy alkotás, akkor tévúton jár, kizárólag azért, mert csak azon a bizonyos platformon tolja a játékokat.

Én anno egyszerre több platformon pörgettem a címeket, de most is van kettő, és úgy vélem, ha akad egy olyan cím, amely lebilincsel, az nem azért van, mert csak az adott platformra adták ki. Számomra semmi logika nem köti össze a két dolgot. A konzol vagy pc mindössze egy eszköz. A videojátékok pedig afrikában is videojátékok. Játszhatsz te ezer platformon is, a videojáték mindegyiken videojáték marad.
42.
42.
godach
#38: Léteznek. De nem megyek gyilkolni, xbotozni, érzelmileg sérültnek vagy intelligencia hiányosnak azokat akik normálisan meg tudják fogalmazni azt, hogy "szerintük" nem jó játék az annyira. Itt pedig azért akár csak a witcher 3 esetében, ismerjük el hogy így szokott lenni. Főleg a sokreges kolléga (aki ellen a moderátorok nem tesznek semmit) szokta burkoltan bár, de elég csúnyán és lekezelően sértegetni az itteni tagokat (amiért ismét azt mondom, ti lennétek a felelősek hogy jól érezzék itt magukat).
Én végigjátszottam a ToUS-t és minden bántás nélkül nekem olyan, mintha azért tetszett volna rengeteg embernek mert vagy kevés játékkal játszott a stílusában vagy csak ps-en ahol tény, hogy nincs még csak ellenfele sem aki induljon, nem hogy minőségben utolérje.
Ahogy azt lentebb is felsoroltam, szinte minden részletében tudok jobb játékot mondani, bár a Kawada által felsoroltak miatt újra fogom tolni az egészet és tényleg figyelmesebben , vagyis több időt szentelve játszom végig a játékot a legnehezebb fokozaton is.
Engem meg lehet győzni és volt már hogy hatalmasat tévedtem első ránézésre, aztán noszogtatásra kijátszottam a Mass Effectet, Kotor-t vagy akár Gothicot és a végére több embernek éreztem magam. Szóval, ennek is adok egy esélyt még egyszer és ahogy írtad, nekem is van 10/10 játék, ami valójában nincs, de helyén tudom kezelni a dolgokat.
41.
41.
Yanez
#40: Ha elolvasom a nyilatkozatot, akkor a játékban megváltozik a gameplay vagy a sztori?
40.
40.
#4: Yanez a kiszivárgott videókkal nincs gondom, nem is láttam őket.A kiadó nyilatkozata..... Ha engeded magad idiótának nézni te dolgod.Gondolom azért arra vetted a fáradságot , hogy legalább a szarházi nyilatkozatát elolvasd.Ha nem akkor sok sikert a játékhoz.
39.
39.
Marcus88
#38: +1
Nekem is van több 10/10-es,de attól mert valaki csak 10/5 mond rá,attól még ugyan olyan jól és évezettel vetem bele magam.Mindenkinek más jön be.
38.
38.
Yanez
#36: Én sem értettem. Szerintem egy teljesen ártalmatlan kommentet irtál.

Témához: Számomra is 10/10 a TLoU, de azt senki sem mondta, még a 3-as kommentelő sem, hogy ezt objektívan kell érteni. Mindenki kis világában léteznek számára tökéletes játékok, amelyek bár nem hibátlanok, de annyira megragadják az adott személyt, hogy nyugodtan szemet huny azokra a kis tökéletlenségekre.

GoDach: biztosan számodra is léteznek ilyen 10/10 alkotások, de úgy érzem fölösleges lenne megkérdezni miért ennyi, mivel mindenki számára azok úgysem lesznek érvek, még akkor sem, ha játszott azzal a játékkal.
36.
36.
Marcus88
#34: Parancsolsz?
Semmi közöm nincs az ittlévő többi emberhez,és nincs több accom ezen az oldalon!
Ennyi erővel én is mondhatnám,hogy te ez vagy vagy az vagy az oldalon.
Elmondtam a saját véleményemet ennyi.
Az,hogy itt egyezik valaki máséval még nem azt jelenti,hogy ki be lépek egyikből a másikba.
34.
34.
godach
#32: Hogy neked mennyi accountod van, te jó ég :/
27.
27.
Marcus88
#1: Nyugi hamarosan érkeznek!
26.
26.
A Fénybenjáró
Nagyon nagy dilemmában vagyok, hogy megvegyem-e... a Ghost of Tsushimát mindenképpen meg fogom, de ettől eléggé tartok. Sajnos ismerem a spoilereket és ez eléggé megnehezíti a dolgot. Még alszom rá néhányat, azért 20 ezer forint nem gyerekjáték pénz...
25.
25.
habo
#21: Nem baj az ha neked nem 10/10
Nem kell mindenkinek ujjongania érte.
Van ismerősöm akinek pl elment kategória,nincs ezzel baj :)
24.
24.
habo
#9: És akkor neked 10/?
Mi az ami tetszett és mi ami nem(ha van olyan,márpedig neked biztos van).
A story mint egy jó film,bárcsak minden game story ilyen lenne :)
23.
23.
Terrybully
Én is utólag játszottam vele, mikor PS plus-hoz járt és bár végig vittem, rossz sem volt, szerintem az életbe többet elő nem veszem. Esélyes, hogy nekem is a túlhype-olás ölte meg. De pl a gameplay semmi érdemleges, egy mezei TPS, sőt sztem kifejezetten rossz volt a gunplay (bár kontrollerrel eleve béna vagyok shooterekben). Amiben talán kiemelkedő volt az a voice acting.
21.
21.
godach
#20: Állj. Rosszat én sem mondtam rá sosem. Egy kérdést tettem fel, hogy miért 10/10 de már azon vagyok hogy letöltöm újra és végigmegyek rajta még egyszer, de most figyelve minden apró részletre, hátha csak nekem kerülte el a figyelmem valami.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...