Dead by Daylight - érkezik a Piramisfej

  • Írta: szlav
  • 2020. május 27.
  • Letöltés
Link másolása
Négyéves a Dead by Daylight, így egy különleges fejezettel ünnepel az aszimmetrikus horrorjáték. Ezúttal a Silent Hill adta az ihletet, így játszhatóvá válik a Piramisfej, Cheryl Mason és egy ikonikus régi helyszín is.

A Rémálom az Elm utcában és a Stranger Things szereplői is felsorakoztak már a Dead by Daylight túlélői és gyilkosai közt, most azonban egy közkedvelt videojáték-franchise univerzuma mosódik össze az online horrorfogócskával.

A mostanában kissé elhanyagolt Silent Hill-széria karaktereire épít a legújabb DLC-fejezet, így a rosszfiút alakító játékos a félelmetes Pyramidhead (The Executioner) képében rémisztgetheti a játékosokat, köztük a Silent Hill első és harmadik részéből ismert Cheryl Masont is. A Behaviour Interactive csapata természetesen egy új helyszínnel is készült az eseményre: júniusban a széria első felvonásából ismerős Midwich Elementary School nyitja meg a kapuit.

A Dead by Daylight megvásárolható PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en, Nintendo Switchen, illetve iOS-es és androidos mobileszközökön. A Silent Hill Chapter június 16-án érkezik PC-re és konzolokra.

5.
5.
FlexSteel
#4: Pontosan. Én is így emlékszek. A harmadik részben Harry levelében is ez van. Konkrétan azt írja, hogy nem tudja, hogy fel tudja-e nevelni, úgy szeretni mint Cheryl-t.
4.
4.
Guba32
Nem úgy volt,hogy Heather az Cherylből lett,de maradt külön Cheryl is?
3.
3.
thelegendary
SPOILER!!!!
Cheryl az maga Heather....
2.
2.
FlexSteel
#1: Tárgytalan. Valahogy rosszul emlékszek, vagy ők írták rosszul, de látom, hogy a videó végén ők is Cheryl-t írtak. Nem szóltam. :)
1.
1.
FlexSteel
Nem Cheryl. Heather. A kettő nem ugyan az. Ő csak a harmadik részben szerepelt. Cheryl meghalt az első részben. Heather-t kapta Harry, miután megölte az Istent. Én így emlékszek. Javítsatok ki ha tévedek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...