Hivatalos The Last of Us-podcast indul

  • Írta: szlav
  • 2020. május 27.
  • Cooltúra
És nem csupán néhány rajongó beszélget majd a Naughty Dog játékáról. A műsorban részt vesz a játék író-rendezője, Neil Druckmann és a két főszereplőt alakító Ashley Johnson és Troy Baker is.

Folyamatos szóbeszéd tárgya mostanában a The Last of Us, hiszen a Naughty Dog sikerjátéka hamarosan megkapja a folytatását. Ha ti is szeretnétek minden részletet megtudni a posztapokaliptikus túlélő-akciójáték univerzumáról, annak karaktereiről és a két játék háttérmunkálatairól, akkor érdemes lehet majd belehallgatnotok a The Official The Last of Us Podcast adásaiba.

A beszélgetős műsort Christian Spicer amerikai író és humorista vezeti majd, aki vendégül látja majd a stáb és fejlesztőcsapat legfontosabb tagjait. Az már garantált, hogy a The Last of Us: Part II első számú fejese, Neil Druckmann részt vesz az adásban (tőle csíptük el a bejelentést is), valamint mikrofon mögé áll Ashley Johnson és Troy Baker is, akik Ellie és Joel hangját kölcsönzik a játékokban.

Az első adás június 9-én, kereken tíz nappal a The Last of Us: Part II megjelenése előtt érkezik, a felvételt pedig megtaláljátok majd többek közt az Apple Podcasts és a Spotify tárházában is.

43.
RangerFox
#41: És ez a készítők hibája, hogy vannak ilyen "egyedek", akiknek nincs kifejlett személyiségük, vagy nem tudnak különbséget tenni a valóság és a között, amit a képernyőn látnak?
41.
poeady
#20: "A játékot őszintén szólva lehet szidni (egyértelmes keretek közt), mivel mindenkinek izlések és pofonok meg szíve joga, de számomra játék, az játék"

Éppenséggel nem "csak" játék. Ezek a játékok nem pusztán szórakoztatóipari termékek, hanem médiumok is, úgy, ahogy a könyvek vagy filmek. Tömegeknek lehet kulturális, társadalmi, politikai üzenetet küldeni, és természetesen ezt meg is teszik, ha a világképük, esetleg a szponzor úgy akarja. Önmagában véve kifejlett egyéniséggel rendelkező emberekre nézve az ilyen és ehhez hasonló üzenetek veszélytelenek. Ám sokan vannak, akik befolyásolhatóak, és számukra egy szimpatikus karakter köré csavart mindenféle ideológiával teletömött történet, illetve mondanivaló komolyan befolyásolhatja a személyiségét.
39.
Aang
#36: Ja a szivárogtató gyakorlatilag az egész game történetét, és szerkezetêt leírta.
36.
Mr.Dead
Egy csomóan említik hogy csak egyes részeket ismerünk a sztoriból. Én vagyok az egyetlen aki olyan írást talált ami töviről hegyire leírt mindent? :D
32.
Marcus88
El ne felejtsétek ma este itt az oldalon is 22:00-tól State of Play!!!
Akinek kedve van jókat vitázni és meghallgatni mások ezerszer elmondott dicséreteit és köpködéseit annak ott lesz a helye!
31.
csoki0619
#30: + kérek mindenkit, h ha válaszra is méltat, ne spoilerezzen legyen szíves.
30.
csoki0619
Ez egy nagyon érdekes jelenség, ami kialakult a játék körül.
Én direkt kerülöm a spoiler-eket mióta megtörtént a szivárgás, hála istennek eddig sikeresen,de látva a reakciókat és az azóta tartó gyűlölet kampányt, egyre kíváncsibb vagyok. Ezért is rendelem elő (életemben először rendelek elő játékot), mert ami ennyire nagy hatással van egy közösségre, és ekkora viszhanggal jár, ott valami tényleg nincs rendben, csak azokkal ellentétben, akik egy nagy vonalakban és főbb csavarokat elspoilerező írás alapján itélkeznek, én szeretném ezeket az annyira felháborító és meghökkentő fordulatokat kontextusba helyezve, logikusan felépítve, kibontva átélni, és ha még nem is fogok vele egyetérteni, a pénzem akk sem fog kárbaveszni, mert játékélményben, részletességgben, brutalitásban nem lesz hiány, lévén naughty dogról van szó.
24.
TolokocsisIsBack
Moderator police megint lecsapott.
Anita Szarkeszen nem vesz reszt a diszkuzrusban? Ha mar 13.500 dollarert/per tanacsadassal bassza szet a jatekipart? Remelem az utobbirol is szo lesz. :)
22.
A Fénybenjáró
#21: A spanodon kívül még emberek ezrei visszamondták az előrendelést. Úgyhogy kezd normálissá válni. :D
21.
Criminalheadz
Ottvan spanom tő PS, TLoU fanboi, de még ő is elhátrált már az egésztől és az mondta nem fogja előrendelni. Nah, akkor ne mondja nekem senki se, hogy ez normális... :D
20.
Criminalheadz
A játékot őszintén szólva lehet szidni (egyértelmes keretek közt), mivel mindenkinek izlések és pofonok meg szíve joga, de számomra játék, az játék. Nekem is van, amire már használok keményebb szavakat vagy megjegyzést, mert vannak ratyi részei, mechanikái, nincs ezzel baj, de amikor már valakit leanyáznak az azért gáz, csak azért, mert a játékot a szívére vette és csak az veszi a szívére, aki true fanboi... Ott kezdődik a norma, ha még ha sértettnek is érzem magam a kedvencem miatt se fogok direkt másnak... Sajnos itt nem ez történt.
16.
Norbiii
Személyeskedést ne pls! Köszi!
14.
csoki0619
Még pár ilyen last of us-os hír, és a végén még cimbik lesztek, de tényleg. :D
Ezek a cikkek alatt mindig ugyanaz a 3-4 ember veszekszik ugyanazon, várva h hátha most majd sikerül megdumálni XD. Mi ez ha nem a defition of insanity.
9.
RebornSoul
Alig várom, hogy kijöjjön ez a poszt-apokaliptikus golfszimulátor. :)
8.
momant
a játék bizonyára pompás lesz, sztoritól függetlenül. a körítés meg akit érdekel nézi hallgatja, nem kötelező anyag, h óbégatni kellene.
6.
Neotechtr
Damage Control még megjelenés előtt. Majd lesz ám megint "megosztó művészjáték", én már várom a megjelenést.
5.
frankdelgado
Úgy kell ez, mint sàrgalàz a lepratelepre...
4.
Criminalheadz
Egy újabb Ph.D. Kurzus jelölt....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...