Nyúlfarknyi előzetesen a Baldur's Gate III

  • Írta: szlav
  • 2020. május 30.
  • Videó
Link másolása
Habár a Larian Studios csapatát is kellemetlenül érintette karanténozás, a Baldur's Gate III fejlesztése továbbra is szakadatlanul folyik. Hamarosan újabb részleteket tudhatunk meg a várva-várt szerepjátékról, de addig is kaptunk egy friss trailert.

Februárban már mozgás közben is láthattuk a Baldur's Gate III-at, azóta viszont nem sok újdonságot hallhattunk a Larian nagyszabású projektje felől. Ezt részben a vírushelyzetnek köszönhetjük, most azonban úgy tűnik, hogy a belga csapat készen áll arra, hogy több részletet is megosszon arról, hogy milyen is lesz a videojátékba öltöztetett modern D&D-élmény.

A fent látható rövidke előzetest először Twitteren osztotta meg a stúdió, ezzel beharangozva a júniusban várható híráradatot. Hiába marad el az idei E3, a Larian csapata mégis felkészült az év legmozgalmasabb hónapjára, így június 6-án a The Guerilla Collective digitális játékfesztiválján már meg is villantják az újdonságokat. Mi már alig várjuk!

8.
8.
DarkLord
Szerintem magával a sztorival és a karakterekkel nem lesz probléma illetve az NPC-k mélysége is tuti bőséges lesz ebben nem kételkedem csak nekem személy szerint ez a harc rendszer nem jön be, nagyon kevés játék volt, ahol élveztem vagy elfogadtam, hogy körökre osztott a harc. Például utoljára a South Park-ban élveztem a dolgot ott valahogy jól sikerült megvalósítani.
7.
7.
Freeser
#6: remélem hogy így lesz, és ugyanolyan változatos npck és segítőtársak is lesznek,és sikerese átültetik a világot
6.
6.
Mortis
#4: 20 èvvel ezelőtti sprite-okhoz kèpest tènyleg nagyon más( felújított változatokat nem tekintve), de több varázslatot is fel lehet ismerni a dnd-ből, ahogy a mindflayer is ikonikusan dnd.
Nyílván a saját szája íze szerint szabja át a kátèkot a Larian, de amíg az eredeti rèszekhez( főleg a 2 S a kiegèszítője isteni) mèltó harcrendszert S karaktereket/karakterinterakciókat raknak bele, egy szavunk sem lehet
5.
5.
medson
Nekem anno valahogy teljesen kimaradt ez a széria, pedig csomó hasonlóval toltam. De jaah eltudom képzelni mit éreznek azok akik igen, mivel énis egy OS3 at látok benne, nem mintha bánnám persze mert az 1-2 imádtam.
4.
4.
Freeser
én ezen semmilyen baldurs gate 3-at nem látok, csak egy original sin 3-at,ha azt írnák oda akkor rá lehetne mondani hogy az, valaki elmagyarázná hogy ez hol baldurs gate ?
3.
3.
DarkLord
Nekem elvették a kedvem a körökre osztott szrsággal... persze végigtolom mindenképp, de számomra az eredeti harcrendszer jobban bejön. De ízlések ugye másnak meg épp a körökre osztott cucc miatt jön be.
2.
2.
Drraco
Amit a Divinity: Original Sin 1-2-vel letettek az asztalra, okot ad rá, hogy ezt is reménykedve várjam.
1.
1.
Ganzer
Ezt nagyon várom. Larian számomra a kedvenc fejlesztőcsapat ebben a kategóriában.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...