Nyúlfarknyi előzetesen a Baldur's Gate III

  • Írta: szlav
  • 2020. május 30.
  • Videó
Habár a Larian Studios csapatát is kellemetlenül érintette karanténozás, a Baldur's Gate III fejlesztése továbbra is szakadatlanul folyik. Hamarosan újabb részleteket tudhatunk meg a várva-várt szerepjátékról, de addig is kaptunk egy friss trailert.

Februárban már mozgás közben is láthattuk a Baldur's Gate III-at, azóta viszont nem sok újdonságot hallhattunk a Larian nagyszabású projektje felől. Ezt részben a vírushelyzetnek köszönhetjük, most azonban úgy tűnik, hogy a belga csapat készen áll arra, hogy több részletet is megosszon arról, hogy milyen is lesz a videojátékba öltöztetett modern D&D-élmény.

A fent látható rövidke előzetest először Twitteren osztotta meg a stúdió, ezzel beharangozva a júniusban várható híráradatot. Hiába marad el az idei E3, a Larian csapata mégis felkészült az év legmozgalmasabb hónapjára, így június 6-án a The Guerilla Collective digitális játékfesztiválján már meg is villantják az újdonságokat. Mi már alig várjuk!

9.
poeady
Zsííír.
Egyébként ja, én is pislogtam, mikor kiderült, hogy körökre osztott harc lesz, de hamar túltettem magam rajta. Olyan kevés az igényes crpg manapság, hogy pont érdektelen, hogy egy olyan szinvonalon fejlesztő csapat mint a Larian real time, vagy körökre osztott harcot nyom a játékába.
8.
DarkLord
Szerintem magával a sztorival és a karakterekkel nem lesz probléma illetve az NPC-k mélysége is tuti bőséges lesz ebben nem kételkedem csak nekem személy szerint ez a harc rendszer nem jön be, nagyon kevés játék volt, ahol élveztem vagy elfogadtam, hogy körökre osztott a harc. Például utoljára a South Park-ban élveztem a dolgot ott valahogy jól sikerült megvalósítani.
7.
Freeser
#6: remélem hogy így lesz, és ugyanolyan változatos npck és segítőtársak is lesznek,és sikerese átültetik a világot
6.
Mortis
#4: 20 èvvel ezelőtti sprite-okhoz kèpest tènyleg nagyon más( felújított változatokat nem tekintve), de több varázslatot is fel lehet ismerni a dnd-ből, ahogy a mindflayer is ikonikusan dnd.
Nyílván a saját szája íze szerint szabja át a kátèkot a Larian, de amíg az eredeti rèszekhez( főleg a 2 S a kiegèszítője isteni) mèltó harcrendszert S karaktereket/karakterinterakciókat raknak bele, egy szavunk sem lehet
5.
medson
Nekem anno valahogy teljesen kimaradt ez a széria, pedig csomó hasonlóval toltam. De jaah eltudom képzelni mit éreznek azok akik igen, mivel énis egy OS3 at látok benne, nem mintha bánnám persze mert az 1-2 imádtam.
4.
Freeser
én ezen semmilyen baldurs gate 3-at nem látok, csak egy original sin 3-at,ha azt írnák oda akkor rá lehetne mondani hogy az, valaki elmagyarázná hogy ez hol baldurs gate ?
3.
DarkLord
Nekem elvették a kedvem a körökre osztott szrsággal... persze végigtolom mindenképp, de számomra az eredeti harcrendszer jobban bejön. De ízlések ugye másnak meg épp a körökre osztott cucc miatt jön be.
2.
Drraco
Amit a Divinity: Original Sin 1-2-vel letettek az asztalra, okot ad rá, hogy ezt is reménykedve várjam.
1.
Ganzer
Ezt nagyon várom. Larian számomra a kedvenc fejlesztőcsapat ebben a kategóriában.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...