Frissítve: The Last of Us: Part II - TV-reklám érkezett

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 3.
  • Videó
Már csak valamennyivel több mint két hét van hátra a The Last of Us: Part II megjelenéséig, így nem csoda, hogy kis túlzással minden napra jut belőle valamilyen új infó és/vagy videó.

Most az utóbbi érkezett a játékhoz, egy félperces CG-tévéreklám szerepében. Ez a látvány természetesen nem a végleges grafikát hivatott tükrözni, hanem sokkal inkább egy hangulatfokozó a megjelenésig.

A játék debütálása egész pontosan június 19-én esedékes, kizárólag PlayStation 4-re, de később PlayStation 5-ön is élvezhetjük majd Ellie és Joel második kalandját. Addig egyébként nem kizárt, hogy még több hasonló reklámmal árasztják el a médiát, mint anno azt tette az előző rész marketing-hadjárata is.

Update! Megérkezett a fenti reklám bővített változata, csekkoljátok!

324.
#322: Magyarokat is lehet fenyegetni, aztán megunják.Mint a történelem folyamán sokszor.Rasszizmus lenne saját otthonodban megkövetelni a rendet?Ne hülyéskedj már.
323.
giga321
Hát most ide öröm volt feljönni így fél év után véletlenül :D. Seggeszki még mindig nem unta meg? Aztakurva. Nem semmi élete van.
322.
Caleon
#320: Igen, ezt hívják rasszizmusnak, amikor általánosságban beszélsz és mindenkit egy kalap alá veszel. Aztán csodálkozol, ha egyszer tényleg felállnak úgy össznépileg. Lehet népeket, rasszokat, társadalmi csoportokat büntetlenül szídni egy nick mögé bújva - most még. Remélem, egyszer a hozzád hasonló suttyók elszámoltathatók lesznek valahogy. Vagy legalább megharap egy clicker.
321.
Vis Major
Console e master race ? | ps4 pro+ billentyűzet + egér. Ez a címe YouTube-on a TheVr oldalán. Én nagyon meglepődtem. Eddig mindenki lebeszélt róla. Avideo második fele nagyon érdekes egy PCtől hallani
320.
TolokocsisIsBack
#319: Irrevelans a kep. A romak pont szarnak a tarsadalmi normakra. Ugyhogy mehet az incest 1000-el nekik.
319.
SLi
#317: https://i.redd.it/2v8h8drsfd231.jpg
312.
Obi Wan Kenobi
#304: Én szívesen vállalom a vitát az arcommal. Ha gondolod Instán beszélhetünk, írj és küldök egy nevet.

Úgyis olyan nagyra vagy az instáddal..
310.
#309: És a legfontosabb visszaélsz a srác profiljával amit linkelgettél, vagy nem.Tényleg tiéd?Ha igen nem félsz?Pár embert rendesen megfenyegettél az oldalon.
Ha nem a tiéd, nem félsz pár év seggbe-kukitól testvírektől?
309.
#306: Nem lány vagy? Pár órája még lánynak vallottad magad.Döntsd el fiú vagy vagy lány.
Megértem , ha nem tudod ilyen lelki világgal.De azért dűlőre kéne jutni.Állva vagy ülve pisilsz.Te teszed be vagy neked teszik be. Nem mindegy.
306.
Én egy olyan srác vagyok aki bízik abban hogy a Last of us 2 még jobb lesz mint az első része csak és amit leírtam arra kaptam mint a szar. Pedig csak annyi az egész hogy kiáltam az mellett hogy jó lesz a game. Ennyi. De mégegyszer bocsánat mindenkitől. Tőled is tolokocsis
304.
Nem értem mit ítélték bocsánatot kértem.
303.
#301: A ps statusz szimbolum? Takarodj mar szaros 100k-s geppel. Wc papirom tobbe kerul. De verd magad ra .Bocs az ekezetekert telefonon nincs kedvedvem vele szorakozni.
301.
Főleg tőled tolokocsis. Igazgatói van lehet sok mindenben tévedtem stb de attól még van psem
300.
Jó. Akkor bocsánat mindenkitől.
299.
prodigy1990
#294: +1
Tipikusan egy olyan gyereknek tűnik, akit napi rendszerességgel piszkálnak a többiek az iskolában és az ebből eredő frusztrációt egy anonim senkiként próbálja levezetni az interneten.
Ha felnőtt az illető, akkor is valami visszahúzódó, a hétköznapi életben meg sem nyikkanó emberről van szó, aki itt érzi keménynek magát, miközben csak hülyét csinál magából mindenki előtt.
298.
prodigy1990
#293: Felőlem írogathatod ezeket az idióta szövegeket, engem nem tudsz megsérteni velük.
Keserves egy életed lehet, ha így nyilvánulsz meg az interneten.
297.
delphijos
Látom magas élet és színvonal van.
295.
#294: Te meg egy fasszó csicska vagy aki faszt nyomogat a szájába mert szereti ha geci szájú a lehelete.
294.
Ooorky
#289: Dagadt, pattanásos, beszari gyerek aki látványosan iskola után szokott vergődni.
Ennyi.
292.
prodigy1990
#290: Arra van eszed, hogy egy rakás profilt készíts magadnak, de normálisan írni már meghaladja a képességeidet?
Az egy dolog, hogy mocskosan beszélsz, de legalább írnád le normálisan, mert sok hozzászólásodat egyszerűen lehetetlen értelmezni is.
291.
TolokocsisIsBack
Nem voltal itt, hogy anyaddal kicsit megneveljunk.... Nem baj kiscsavo, talalkozunk meg. ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...