GDC 2007: Nintendo Wii-re fejlesztene az id?

  • Írta: fojesz
  • 2007. március 5.
  • Érdekesség
Steve Nix az id Games egyik munkatársa említést tett terveikről a Nintendo új gépével, a Wii-vel kapcsolatban - elképzelhető, hogy Quakezni fogunk Wii-n?
Steve Nix az id Games egyik munkatársa említést tett terveikről a Nintendo új gépével, a Wii-vel kapcsolatban - elképzelhető, hogy Quakezni fogunk Wii-n?Steve elmondása szerint elképzelhetőnek tartja, hogy valamelyik fejlesztő céget megbízva és régebbi technológiákat hasznosítva néhány játéksorozat neve alá Wii-re tervezett részt is készítenek majd. Bár a Doom és a Quake alkotóinak mániája egy-egy játék kiadásakor a lehető legprofibb látványvilág, ennek ellenére látnak reményt a Nintendo gépében is, melyről köztudott, hogy hardverileg közel sincs azonos szinten az újgenerációs konzolokkal. Steve úgy véli, hogy régebbi technológiáikat, motorjukat ki tudják majd pofozni olyan minőségűre, hogy a velük készült játékok mai szemmel nézve is szépek legyenek.
4.
Hycker
omfg mennyi n00b... Hát nem tudom érdekes lehet azért egy FPS a wii-n simán megnézném hogy mit tud ;) a fikázoknak meg annyit hogy nem most kellett volna bekapcsolodni a ps3 vs x360 vs wii játékba hanem honapokkal ezelött. ez már lejárt lemez. hawaii az ingem, ovoda a szinten...
3.
SWBF2
Quake Wii-n LOL nagyon állat lenne :-)
2.
fojesz
Higgadj le légyszíves...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...