A jövő év elején nagyot frissül az Elite: Dangerous

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 3.
  • Letöltés
Link másolása
A Frontier Developments eddig Next Eraként hivatkozott az Elite: Dangerous következő nagyobb frissítésére, nem sokkal ezelőtt azonban formálisan is bemutatta a kiegészítőt. A jövő év elején érkezik az Odyssey.

Az eddigi legambiciózusabb kiegészítője lesz az Elite: Dangerousnek az Odyssey - legalábbis a Frontier Developments szerint -, amely 2021 elején fog megjelenni PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A stúdió eddig Next Era frissítésként emlegette a fejlesztést, de egészen mostanáig nem részletezte, hogy mit hoz majd magával a mérföldkőnek szánt adalék.

Nos, talán a legtöbb rajongó annak fog örülni a leginkább, hogy végre gyalogosan is közlekedhetünk majd a felfedezhető planétákon, sőt némi belső nézetű harcra is számíthatunk, amelyhez felszerelést és fegyvereket kell szereznünk természetesen. A közösségi hubokként funkcionáló előőrsökön nem csak ezzel bíbelődhetünk majd, itt állhatunk össze más játékosokkal is. Természetesen megbízásokat is vállalhatunk, diplomáciai, kereskedelmi és harcra szólító feladatokat egyaránt kapunk.

Egyelőre a fenti trailerrel kell beérnünk látnivaló címén, a közeljövőben azonban bizonyára többet is megtudunk majd a kiegészítőről. Addig sem maradunk új Elite: Dangerous-tartalmak nélkül: a Fleet Carrier update nyáron érkezik.

20.
20.
KopyAti
#18: Kösz a bíztatatást, most már biztos ránézek még egyszer.
19.
19.
Ooorky
#16: Felfedezést én 2db egérgombbal nyomtam, ahhoz biztos elég a kontroller is :-)
18.
18.
Caleon
#13: Nem olyan rossz az kontrollerrel, csak kicsit meredek a tanulási görbe. Nekem rengeteg játékidőm van benne PS4-en. Meghálálja, ha beletanulsz.
17.
17.
KopyAti
#16: Rendben, köszi! Lehet adok neki még egy esélyt.
16.
16.
luzsi04
#13: Nekem pozitív véleményem van a kontrollert iranyitasrol.
Bar inkább felfedeztem, szállította (kevesebbet lövöldöztem) de ment minden simán.
Ha jól rémlik pár dolgot állítottam át, ami pár repülés után jobban kézre esőnek tűnt.
Gyorsan bele lehet jönni, csak menni kell valamerre, menet közben kialakul: mit érdemes gombra rakni, melyik kár mit csináljon.
Praktikus, hogy a jobb oldali gombokat nyomva tartva még több lehetőséget lehet beallitani.
Külön klassz a sixaxis giroskopos körbenézés lehetősége.

Kíváncsi leszek erre a nagy update-re, ki várom de biztos visszatértek megnézni milyen lett.

"Sztorit" követi valaki, én ott hagytam abba hogy a thargoidokat már le lehetett lőni, beindlt a háború, ebben is jó lenne valami új lendület.
15.
15.
Cole
#14: Dede, itt a bolygónak úgy tűnik, hogy mintha lenne légköre, vagy valami olyasmi. Az új Jurassic Park és Tycoon game miatt sokan reménykednek, hogy kapunk valami növény, állatvilágot is. Ha nem is rögtön de később.
Új bolygó generálást hoz a frissítés az biztos.
14.
14.
frankdelgado
Már régen játszottam vele, alap xboxon elég xar volt, sokszor akadozott, x-en már nem voltak vele nagyobb problémák, performance módban már egész tűrhető volt. Én elvoltam futárkodással, de ezzel a frissítéssel ránézek megint biztosan. Addigra már lesz hozzá megfelelően erős konzol is. Ha jol emlékszem sok fejtörést okozott a fejlesztőknek, hogy az alapgépek gyengék voltak hozzá....egyébként tervben volt az is, hogy lesznek bolygók saját légkörrel, flórával, faunával nem?
13.
13.
KopyAti
#6: Kontrollerrel tolod, vagy vmi spéci cucc? Kérdem' ezt azért, mert én is nagyon vártam ezt ps4 re, de a tutorialt sem tudtam végig tólni Kontrollerrel. Hatalmas csalódás volt emiatt.
12.
12.
Ooorky
#11: Activision is többször ellőtte, hogy új motor lesz a következő CoD alatt, más is megteheti :-)
11.
11.
Diopapa007
#10: De az nem új engine.. Ugyan az a Cobra engine csak frissebb motor..
10.
10.
Ooorky
#9: Ami jelenleg az ED alatt van azt utoljára 2018-ban frissítették, a többi játékuk (Jurassic World, Planet Coaster...) alatt egy frissebb verzió dolgozik, amit jövőre megkap az ED is.
9.
9.
Diopapa007
#8: Ne haragudj, nem találtam meg hol írják, hogy új engine lesz alatta.
8.
8.
Keczanm
#7: https://www.elitedangerous.com/odyssey/
7.
7.
Diopapa007
#5: Erre tudsz linkelni valami forrást? Mert én nagyon nehezen tudnám ezt elképzelni..
6.
6.
DragonBleacPiece
Nagyon várom, másfél éve akadtam rá erre a gyöngyszemre, miután újraolvastam pár asimov könyvet ,és megjött a kedvem az űr felfedezéséhez. PS 4-re be is szereztem, és azóta is fentvan és mindig találok benne tennivalót vagy felfedeznivalót
5.
5.
Keczanm
#4: A hivatalos oldalon levo szovegek (meg a video) alapjan a jateknak ez a resze uj motort kap es a felszinek is valtozni fognak olyasmire, mint a videoban. A trailer is mar az uj engine-el keszult.
Jovoev talan legjobban vart jateka nalam! :)
4.
4.
zozo76hun
Jojo, de ha a bolygo ugyanilyen kietlen lesz (hold szeru) mint eddig, akkor nem sok ertelme lesz rajta kolbaszolni. Annyi hogy most nem csak a SCARAB-al hagyhatod el az urhajot hanem gyalogosan is. Valamit azert a felszinnel is kene csinalni.
3.
3.
Daniel21
Előbb formálnak ebből egy Star Citizen-t, mithogy az előbb említett játék valaha is elkészűlne valamikor. :D
2.
2.
Cole
Jövőre kétszer lesz karácsony! Huhuuu!
1.
1.
Ganzer
Na végre. Ha élesedik, visszatérek erre a játékra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...