Másodjára is zártbétázik a KartRider: Drift

  • Írta: gorien
  • 2020. június 4.
  • Korai verzió
Link másolása
A Nexton népszerű kartjáték-sorozatának legújabb részéről még most sem tudjuk, mikor jelenik meg, de a KartRider: Drift épp most tart egy második zárt bétatesztet. Ez számos javítást, új funkciót és napi belépési bónuszt is tartalmaz.

Egy tavalyi Inside Xboxon mutatta meg először magát a Nexon kartjáték-sorozatának legújabb tagja, a KartRider: Drift. A bemutatkozást decemberben egy zárt bétateszt követte, tegnap óta pedig másodjára vehetünk részt benne. Június 3. és június 10. között újabb zárt bétaidőszak várja a kartversenyzés szerelmeseit, ráadásul bőven került újdonság is a játékba december óta.

A most is bétázók újfajta, átláthatóbb HUD-ot és felhasználói interfészt találnak, már működik a visszapillantótükör, és egy új karaktert, Dizt, is kipróbálhatnak. Meg persze egy rakás kozmetikai elem is bekerült a játékba. Az újoncoknak most már egy gyakorlójátékmód segít, és a június 10-ig játszók már mind részesülnek a napi belépési bónuszból.

A KartRider: Drift egyelőre PC-n és a Xbox One-on játszható, de már implementálták a crossplayt is, így lényegtelen, ki melyik platformot választja. A zárt bétára a játék weboldalán lehet jelentkezni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...