X019: Futottak még az Inside Xboxban

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Habár már így is tele a címlapunk a tegnap esti Inside Xbox-epizód bejelentéseivel, akad még egy nagy adag kisebb hír is, amit jobbnak láttunk összegyűjteni és egy csokorban tálalni nektek.

Drake Hollow

Vadonatúj, kooperatív módban is játszható túlélőjátékkal rukkolt elő a The Flame and the Flood mögött álló The Molasses Flood. A Drake Hollow 2020-ban jelenik meg PC-re és Xbox One-ra.

Final Fantasy XIV

A Square Enix szabályosan ráöntötte a Final Fantasy-játékait a tegnapi Inside Xbox-epizódra, a listából azonban fájóan hiányzott a Final Fantasy XIV. Nos, Phil Spencer, az Xbox-csapat vezetője megígérte, hogy már dolgoznak azon, hogy az MMO az ő konzoljukra is megjelenhessen, de ennél több részlettel, vagy formális bejelentéssel nem szolgálhatott.

Jurassic World Evolution: Return to Jurassic Park

Bemutatkozott a Jurassic World Evolution legújabb kiegészítése, amellyel nem túl meglepő módon Jurassic Parkot varázsolhatunk a Jurassic Worldünkből. Nosztalgia a köbön! A DLC december 10-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

KartRider: Drift

Új résszel jelentkezik a Nexon népszerű kartjáték-sorozata, a free-to-play KartRider: Drift elsőként PC-n és Xbox One-on rajtol majd el - a számítógépes változat a Steamen és a Nexon Launcheren keresztül lesz elérhető. December 5-én indul a játék zárt bétatesztelése, erre a hivatalos weboldalon jelentkezhettek.

Kingdom Hearts

A Square Enix bejelentette, hogy jövőre a Kingdom Hearts összes része elérhetővé válik Xbox One-on, miután a Kingdom Hearts HD 1.5 Remix, a Kingdom Hearts HD 2.5 Remix és a Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue is megjelenik a konzolra. Ezzel párhuzamosan PS4-re és Xbox One-ra is érkezett egy demó a harmadik részhez, amely a játék két fejezetébe nyújt betekintést.

Last Stop

Az Annapurna Interactive bejelentette a Last Stopot, amely a Virginia alkotóinak új kalandjátéka lesz. A történet három különböző karakterről mesél majd nekünk, akiknek a sorsa összefonódik egy természetfeletti esemény miatt. A megjelenés 2020-ban várható PC-re és konzolokra, köztük természetesen Xbox One-ra.

Planet Coaster: Console Edition

A Frontier bejelentette, hogy konzolokra is megjelenik a népszerű vidámpark-menedzselős játéka, a Planet Coaster. Habár az X019 apropóján értelemszerűen csak az xboxos változatot jelentették be, később kiderült, hogy PS4-re is megjelenik a játék jövő nyáron.

Rust

PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik a Rust, jelentette be a túlélőjátékot kiadó Double Eleven és a fejlesztést végző Facepunch Studios. Egy teaserrel is szolgálhatunk:

Sea of Thieves: The Seabound Soul

November 20-án érkezik a Sea of Thieves következő ingyenes frissítése, amely a The Seabound Soul címet viseli. A csomag magával hoz egy újabb sztorivezérelt Tall Tales-küldetést, és végre tűzbombákkal is boldogíthatjuk majd az ellenséges hajók kalózait.

The Artful Escape

PC és iOS mellett Xbox One-ra is megjelenik a The Artful Escape jövőre. Az elképesztő látványvilággal megáldott platformerben az a feladatunk, hogy segítsünk a feltörekvő zenész Francis Vendettinek kialakítani a művészi alteregóját és stílusát.

West of Dead

A Raw Fury kiadásában jelenik meg az Upstream Arcade új fejlesztése, a West of Dead, amely 2020-ban érkezik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switchre - Xboxon már elérhető a nyílt bétateszt, november 24-ig tudjátok próbálgatni a játékot. A pokoli western kaland egy twin-stick shooter lesz, ahol a főhőst Ron Perlman szólaltatja meg.

Bónusztartalom: az ID@Xbox újdonságai

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...