Ajándék DLC a limitált Cyberpunk 2077 Xbox mellé

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 7.
  • Hardver
Link másolása
Valószínűleg a Cyberpunk 2077 rajongóit nem kell tovább győzködni az egyedi festésű Xbox One X gép és kontroller vásárlásáról, de ha esetleg ez még mindig nem lenne elég érv a beruházásra, most ajándék DLC is jár a csomag mellé.

A Microsoft és a CD Projekt RED még áprilisban leplezte le a limitált példányszámban - összesen 45 ezer darabban - gyártott Xbox One X-csomagot, amit - következő generáció ide vagy oda - azonnal bedobnánk a TV alá.

Amennyiben a külső nem lenne elég meggyőző indok a vásárlásra, most kiderült, hogy a Cyberpunk 2077 első DLC-jét is ajándékba kapjuk a csomag mellé. Ennek a részleteiről még nem tudni semmit, de ha a The Witcher 3 kiegészítőiből indulunk ki, akkor joggal remélhetjük, hogy nem csak valami kozmetikai extráról van szó.

A Cyberpunk 2077 szeptember 17-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, a fentebb említett DLC-nek még nincsen hivatalos megjelenési dátuma. A Microsoft Smart Delivery szolgáltatásának köszönhetően a játékot továbbvihetjük majd Xbox Series X-re.

29.
29.
delphijos
#22: Semmi köze a kettőnek egymáshoz.
28.
28.
delphijos
#19: “erre megint azt tudom írni, tiszta játéknál még nem fordult elő”

Ez konkrétan nem igaz. Én sem azt mondom hogy rendszeresen ezzel kell küzdeni, de úgy hogy szinte nem játszom pc-n, a közelmúltból is emlékszem olyanra hogy valami hibás telepítő miatt nem indult valami.
27.
27.
#24: DirectX 9 et minden win telepítés után külön fel kell rakni, mert csak a 10, 11 és 12 van benne. A 9c meg felrakja 9-től visszamenőleg.
26.
26.
Falcon
#6: Disck read error ezt dobta ki folyton és eltünt és visszajőt a kép folytos vagy csak simán visszalépet a főmenübe és a kép is elég csúnya volt
25.
25.
Obi Wan Kenobi
#24: Nekem a need for speed most wanted régi részével volt bajom. Lemezes és sehogy se akart működni valami dll miatt amit aztán netről összevadásztam.
24.
24.
godach
#20: Fura de valamiért a direcx nem mindig tartalmazza az előző verziós dlleket. Én telepítés után mindig engedem a játéknak, hogy azt rakjon fel amit akar. Így nincs gond.
Kivéve steam = gothic2, Arx és Robin hood. Na azokat nem tudom működésre bírni
22.
22.
Stranger
#18: Ez kb. annyira releváns mint kodekeket telepíteni, hogy elinduljon egy videofájl.
21.
21.
Obi Wan Kenobi
#19: Driverekkel is volt bajom, előző kártyám egy RX 460 volt és az egyik driverfrissítés rendesen lekicsinyítette e képet. Vissza kellett vadásznom a telepítőlemezt hogy rendesen menjen, aztán vártam a frissítéssel.
19.
19.
#15: dll hiba tényleg csak wareznál van.Legalábbis soha nem futottam bele tiszta játéknál.Mióta pedig a windows is fehér, csodálatosan működik minden.Driverek.... .1 gombot kell megnyomni, és megcsinálja magának.

#18, erre megint azt tudom írni, tiszta játéknál még nem fordult elő.
5.
5.
Falcon
Megvásároltam ezt a limitált konzolt és hibás volt pont kifogtam szerencsére a mediában visszakaptam a pénzt ezt egy jelnek veszem igy marad a régi konzol
4.
4.
ADMlN
Szerintem ez vagányabb mint a Collector's Edition.
2.
2.
hedzsooo
C64 óta már nem érzem szükségét 1 konzolnak a PC mellé de ezt most megvenném szívsen még én is csak hogy a polcomon díszelegjen belőle egy. :)
1.
1.
Duken
Ájj most láttam egy ilyen xbox konzolt a media markban és majdnem kisértésbe estem! Nagyon bejön ez a festés! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...