Hivatalos: megvan a PlayStation 5-show új dátuma

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 8.
  • Rendezvény
Link másolása
Először egy Twitchen idő előtt felbukkant reklám buktatta le az új dátumot, majd a Sony gyorsan reagált is rá, így már hivatalos: csak pár napot kell aludnunk, hogy végre láthassuk a PS5-re készülő játékokat.

A jól ismert események függvényében úgy döntött a Sony, hogy elhalasztja az eredetileg még múlt hétre tervezett műsorát, azonban egy túl lelkesen élesített reklám a Twitchen lebuktatta az új dátumot. A lentebb látható képet többen is kiposztolták Twitterre:

Időközben hivatalosan is megerősítette a Sony a kiszivárgott időpontot: hazai idő szerint most csütörtökön, este 10 órakor indul a műsor, ahol bár magát a konzolt még nem, az arra érkező játékokat annál inkább megcsodálhatjuk majd.

155.
155.
delphijos
Szerintem simán a játékosok 70-80%-nak kb. majdnem mindegy min játszik. Tényleg sokszor olyan dolgokon múlik kinek mi van, hogy pl. a baráti társaság mivel játszik. Fiamnak box-ot vettem ( neki volt először a barátai közül ) és a végén minden havernak az lett. Én pl. a GP, és a GOLD share miatt vettem neki, de ez egy másik pont a fiatalabbaknál. Sokszor azon múlik mi van , hogy apa / anya miről hallott. Azok akiknek a legbikább PC van mert a grafika, a felbontás, meg az fps a “minden” a teljes gamer társadalomban ( értem ezalatt mindenkit aki játszik ) szerintem jóval kisebb mint ahogy a fórumokból kitűnik. Már csak a magas ár miatt is. Nem mondom hogy aki PC-n játszik nem törekszik jobb hw-re, de ahhoz képest amilyen viták vannak ( amiből úgy tűnik mintha mindenki SLI Titan-al nyomná ) szerintem sokkal kevesebb embernek van tényleg brutál PC-je. Az ilyen vitákban tényleg sokszor pont a lényeg, a játék veszik el. És ha az embernek csak egyféle vas van, mindenképpen lesz olyan amiről lemarad, ami “más” lesz. Na és ? Én örülök hogy tudtam pár olyan PS exkluzívval játszani ami nagy élmény volt, de nem unatkoztam volna ha PS híján nem jön össze. Annyi game jelenik meg, így is csak töredékre jut idő.
149.
149.
godach
#146: Max az amcsi filmekben láttam, hogy boxot nyomkodnak, de azt is régebben. Mióta ott van a PS is, azóta nincs az a nagy reklám.
Amiről te beszélsz az felhasználói hűzóerő. Én magáról a marketingről beszélek. Élő szereplő tv reklámok, háztömb nagyságú poszterek, stb.
A sonynak jó a marketingje. Olyan szinten, hogy az emberek többsége a konzolt egyből ps-nek definiálja.
Nagyon leegyszerűsítve ha nincs számítógépre pénzed akkor vegyél playstationt. Rátesz egy lapáttal, hogy kezdéskor az MS iszonyatosan elkurta.
146.
146.
Ps fanboy
#145: Azért az Xbox nak sincs rossz reklámja kompatibilítás, gamepass, legerősebb konzol és arra is megjelennek az általad említett nagy húzóerőt generáló címek...
136.
136.
kopic
Hmmm... Meg mindig nem leplezik le a konzolt? Ez eleg gaz szerintem...
133.
133.
DragonBleacPiece
én a survival nehézséget ajánlom days goneban, ott még egyes képességek is le vannak tiltva és sokkal puritánabb élményt nyújt, ami jól passzol a világhoz. viszont nekem ssd is van a ps4-ben, és a gép kivan takarítva makulátlanul, minden hónapban egyszer database rebuild stb, mégis annyira belassul néha a játék hogy az frusztráló, megyek és hirtelen olyan nehézkessé válik az egész, pedig még a motorom se fejlesztettem direkt azért hogy száguldáskor ne akadjon a játék:( de azért elvagyok vele, mert most már a pénzem árát lefogom játszani
126.
126.
PaprikaJancsi
#123: Én nagyon imádtam a PS4-es Pókember játékot, és kivételesen, hogy nagyobb emlék maradjon, és hosszabb ideig tartson nehéz fokozatban vágtam neki. Első pár órát leszámítva szerintem nem volt olyan megerőltető a játék, és én nagyon nem vagyok egy hú de ügyes, hardcore játékos. Sokat segít az eszközök, és a ruha képesség használata, plusz a különböző kombós ütések is.
125.
125.
Mr.Dead
#101: GoW-ot nagyon ajánlom, vannak hibái annak is, de olyan hangulatos az egész játék hogy az valami hihetetlen. Anno nagyon sajnáltam rá a pénzt, de jelenleg (a Spiderman mellett) ez az a cím, ami miatt vacilálok, hogy a következő konzolgeneració esetében adjak e esélyt a Sonynak, vagy húzzak vissza a Boxhoz.
124.
124.
adamsfamily
#118: Az Arkham Knightban voltak interakciók elég szép számban a környezettel.Sőt volt olyan is,hogy a vascsöves fószereket le lehetett fegyverezni és lényegében használni lehetett a csövet,amíg el nem hajlott valamelyiken.Az első 3 Arkhamhoz képest a Knight sokkal engedékenyebb volt harc tekintetében.Ami kicsit megbontotta a játék ritmusát az a tankozás volt,na azt elfelejthették volna(vagy legalább valamivel kevesebbet kellett volna belerakni).
110.
110.
adamsfamily
#101: A Days Gone tényleg nem lett rossz.A Pókemberből egyedül azt hiányoltam,hogy nem lehetett úgy akrobatikázni hálóhintázás közben,mint a régi Pókember 2-ben,meg néha kicsit egy kaptafa volt az összes küldetés.Kíváncsi leszek,hogy a folytatások hogy sülnek majd el.
107.
107.
Duken
#57: Nemcsak a kritikusok de youtuberek akik már végigjátszották a játékot, szuperlatívuszokban beszélnek róla. Durva lesz a game Yanez! :) Mark my word.
106.
106.
godach
#102: Megvan, csak még a telepítésig sem jutottam.
105.
105.
gabeee19
Atya úr isten... emberek, játékokról beszélünk. Olyan termékekről, amik ideig óráig szórakoztatnak, majd jön helyettük más. Nem nőt választotok egy életre, vagy autót/lakást 10-20 évre. Hogy lehet egy játékon egyáltalán veszekedni? Ehhez hány évesnek kell lenni?
Legyen jó a cucc, de ha mégsem az, na bumm, jön a következő.
104.
104.
Duken
102.
102.
Ooorky
#101: GoW asszem limitált ideig van (volt?) Now-ban, lehet le kellene vadásznod.
Tény az is, hogy a gyerek születése óta kb. 3 órát játszottam rajta, ellenben a 2DS-sel, amit munkaidőben pörgetek néha lemerülésig.
El is kezdtem DS/3DS játékokra vadászni az utóbbi időben, de azok az árak...
101.
101.
godach
#100: Days Gone nagyon adta, a Spider Man is. Detroit is és nagyjából ennyi. GoW még nem volt még, a persona meg Nyarlako élményei alapján kezdett el érdekelni. Jelenleg a 6 ezer/év EA Access és PsNow miatt nem bánom (no meg a fentebb említett két ex miatt) a PS-t.
100.
100.
Ooorky
Attól, hogy van otthol Ps4-em miért kellene, hogy automatikusan érdekeljen ez a játék?

Számomra csalódás volt az összes Sony ex, úgyhogy ezzel kb. véget is ért nálam a pályafutásuk, csak azért nem adom el, mert be akarom fejezni az AC Origins-t, esetleg Odyssey-t (~8-15 év a jelenlegi tempóban).
95.
95.
PaprikaJancsi
Ajjj olyan unalmas már ez az állandó veszekedés. Reméljük, hogy egy újabb jó kis játékkal leszünk gazdagabbak, és kész. Végülis nem ez lenne a legfontosabb? Hogy minél több jó játék legyen, függetlenül attól, hogy ki adja ki, és melyik konzolra? Látatlanban bizonyítgatjátok egymásnak, hogy jó lesz, vagy hogy szar lesz. Lesz amilyen lesz, aki játszik vele remélem élvezni fogja, és egy kiváló élménnyel lesz gazdagabb.

A lényeg az, hogy legyen már június 11, és lássunk már játékokat, mert eddig ez a 2020 nem a legjobb év. :D
93.
93.
godach
#91: Az hogy az ND minőség okot ad a bizalomra még nem jelenti azt, hogy vakon bízok is benne. Részletesség terén biztos ott lesznek a szeren. A gameplay már azért az UC4-ben sem volt mesteri kezdve a gunplaytől a dzsip vezetéséig.
91.
91.
Ps fanboy
#84: De ez a kib@szott ND, ennyi idő és ilyen játékok után be kell látni, hogy ők nem bírnak szar játékot csinálni, képtelenek rá. Nolan-től sem szar filmet vársz... Lehet, hogy a történet nem lesz olyan, ami mindenkinek bejön, ez tény, de mondjuk rengeteg ember van, akin a történet úgy szalad át egy játéknál, mint rajtam a híg fos és ami igazán maradandóvá teszi a játékot az maga a gameplay és nem hiszem, hogy nagy titkot árulok el, de az már biztos, hogy piszok jó lesz. :)
84.
84.
godach
#80: A játék iparban rengeteg olyan programmal futottam már össze, aminek a fejlesztője de még a kiadója is ugyan az volt, mégis csalóás lett. Kijelenteni valamiről, hogy év játéka lesz csak mert xy fejleszti szerintem is butaság. Lehetne példálózni. Racedriver Grid aztán Grid 2. Mass Effect trilógia vagy aztán Andromeda. Wolfenstein aztán a kettő vagy NFS Most Wanted aztán a többi. Reggelig sorolhatnám. A Lényeg Hogy a bukás esélye mindig meg van, még ha valaki az atya úr isten.. A bőr maga akkor is.
79.
79.
godach
52.
52.
kryszisz
#48: Dettó. A "gémer" fogalma mint olyan lassan egy pejoratív jelző lesz, aki mindig mindent leszaroz, divatból, sértődöttségből, vagy trollkodásból. Tisztelet persze a kivételeknek, de olyan hajmeresztő "értékelések" meg hisztik vannak sok (főleg AAA) játék kapcsán, hogy nekem van szekunder szégyenérzetem.
48.
48.
Yanez
#43: Egyetértek. Az emberek teljesen elkényelmesedtek, megzakkantak a bőség zavarának tengerében és sokan már csak divatból is fikáznak meg előre ítélnek el meg nem jelent játékokat. Még soha életemben nem helyeztem előtérbe ennyire a hivatalos kritikákat.
45.
45.
PaprikaJancsi
#43: Egyetértek, eléggé óriás csecsemő lett a gamer közösség ilyen téren sajnos.

Én a Game Awards-ban hiszek, mivel még nem nagyon csalódtam játékban, amit jelöltek ott.
41.
41.
NECROSMOKE
#28: Belőled szintén...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...