Hivatalos: megvan a PlayStation 5-show új dátuma

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 8.
  • Rendezvény
Először egy Twitchen idő előtt felbukkant reklám buktatta le az új dátumot, majd a Sony gyorsan reagált is rá, így már hivatalos: csak pár napot kell aludnunk, hogy végre láthassuk a PS5-re készülő játékokat.

A jól ismert események függvényében úgy döntött a Sony, hogy elhalasztja az eredetileg még múlt hétre tervezett műsorát, azonban egy túl lelkesen élesített reklám a Twitchen lebuktatta az új dátumot. A lentebb látható képet többen is kiposztolták Twitterre:

Időközben hivatalosan is megerősítette a Sony a kiszivárgott időpontot: hazai idő szerint most csütörtökön, este 10 órakor indul a műsor, ahol bár magát a konzolt még nem, az arra érkező játékokat annál inkább megcsodálhatjuk majd.

155.
delphijos
Szerintem simán a játékosok 70-80%-nak kb. majdnem mindegy min játszik. Tényleg sokszor olyan dolgokon múlik kinek mi van, hogy pl. a baráti társaság mivel játszik. Fiamnak box-ot vettem ( neki volt először a barátai közül ) és a végén minden havernak az lett. Én pl. a GP, és a GOLD share miatt vettem neki, de ez egy másik pont a fiatalabbaknál. Sokszor azon múlik mi van , hogy apa / anya miről hallott. Azok akiknek a legbikább PC van mert a grafika, a felbontás, meg az fps a “minden” a teljes gamer társadalomban ( értem ezalatt mindenkit aki játszik ) szerintem jóval kisebb mint ahogy a fórumokból kitűnik. Már csak a magas ár miatt is. Nem mondom hogy aki PC-n játszik nem törekszik jobb hw-re, de ahhoz képest amilyen viták vannak ( amiből úgy tűnik mintha mindenki SLI Titan-al nyomná ) szerintem sokkal kevesebb embernek van tényleg brutál PC-je. Az ilyen vitákban tényleg sokszor pont a lényeg, a játék veszik el. És ha az embernek csak egyféle vas van, mindenképpen lesz olyan amiről lemarad, ami “más” lesz. Na és ? Én örülök hogy tudtam pár olyan PS exkluzívval játszani ami nagy élmény volt, de nem unatkoztam volna ha PS híján nem jön össze. Annyi game jelenik meg, így is csak töredékre jut idő.
149.
godach
#146: Max az amcsi filmekben láttam, hogy boxot nyomkodnak, de azt is régebben. Mióta ott van a PS is, azóta nincs az a nagy reklám.
Amiről te beszélsz az felhasználói hűzóerő. Én magáról a marketingről beszélek. Élő szereplő tv reklámok, háztömb nagyságú poszterek, stb.
A sonynak jó a marketingje. Olyan szinten, hogy az emberek többsége a konzolt egyből ps-nek definiálja.
Nagyon leegyszerűsítve ha nincs számítógépre pénzed akkor vegyél playstationt. Rátesz egy lapáttal, hogy kezdéskor az MS iszonyatosan elkurta.
146.
Ps fanboy
#145: Azért az Xbox nak sincs rossz reklámja kompatibilítás, gamepass, legerősebb konzol és arra is megjelennek az általad említett nagy húzóerőt generáló címek...
136.
kopic
Hmmm... Meg mindig nem leplezik le a konzolt? Ez eleg gaz szerintem...
135.
DragonBleacPiece
#134: rendben, köszönöm a tanácsot! :D akkor rosszul gondoltam hogy ez olyan mint a windowsban a registry cleaner^^"
134.
atedolgod
#133: A "database rebuild" -nek kb semmi értelme nincs, csak bizonyos hibák esetében van bármi haszna...
Igazából még rosszat is teszel magaddal, mert újra kell építenie a teljes adatszerkezetet.
A ps4 -et nem kell állandóan "javítani"... ha nem romlott el.
133.
DragonBleacPiece
én a survival nehézséget ajánlom days goneban, ott még egyes képességek is le vannak tiltva és sokkal puritánabb élményt nyújt, ami jól passzol a világhoz. viszont nekem ssd is van a ps4-ben, és a gép kivan takarítva makulátlanul, minden hónapban egyszer database rebuild stb, mégis annyira belassul néha a játék hogy az frusztráló, megyek és hirtelen olyan nehézkessé válik az egész, pedig még a motorom se fejlesztettem direkt azért hogy száguldáskor ne akadjon a játék:( de azért elvagyok vele, mert most már a pénzem árát lefogom játszani
131.
Duken
#120: Vazze! Köszi! Akkor mindenképp vétel! Hagyom az alapot és kezdem előröl a royal-t! A jutalomra is kíváncsi vagyok! :D
126.
PaprikaJancsi
#123: Én nagyon imádtam a PS4-es Pókember játékot, és kivételesen, hogy nagyobb emlék maradjon, és hosszabb ideig tartson nehéz fokozatban vágtam neki. Első pár órát leszámítva szerintem nem volt olyan megerőltető a játék, és én nagyon nem vagyok egy hú de ügyes, hardcore játékos. Sokat segít az eszközök, és a ruha képesség használata, plusz a különböző kombós ütések is.
125.
Mr.Dead
#101: GoW-ot nagyon ajánlom, vannak hibái annak is, de olyan hangulatos az egész játék hogy az valami hihetetlen. Anno nagyon sajnáltam rá a pénzt, de jelenleg (a Spiderman mellett) ez az a cím, ami miatt vacilálok, hogy a következő konzolgeneració esetében adjak e esélyt a Sonynak, vagy húzzak vissza a Boxhoz.
124.
adamsfamily
#118: Az Arkham Knightban voltak interakciók elég szép számban a környezettel.Sőt volt olyan is,hogy a vascsöves fószereket le lehetett fegyverezni és lényegében használni lehetett a csövet,amíg el nem hajlott valamelyiken.Az első 3 Arkhamhoz képest a Knight sokkal engedékenyebb volt harc tekintetében.Ami kicsit megbontotta a játék ritmusát az a tankozás volt,na azt elfelejthették volna(vagy legalább valamivel kevesebbet kellett volna belerakni).
120.
atedolgod
#116: Nem érdemes befejezned az alapot. A royal -ba mindent megkapsz, ami ott volt, plusz még sokkal, sokkal többet is. (némi jutalmat azért kapsz ha van mentésed a gépen az alapjátékból.. ;) ) A harcrendszert átvariálták... a helyszíneket is, a szereplőket is. Sokkal több dolgot lehet, és kell csinálni. Rengeteg ballansz módosítás is volt, ez nagyon érezhető rajta.
Az eredeti játékhoz szerintem teljesen felesleges volt dlc -ket venni, kivéve persze a csajos rucikat, ha olyanod van... Ehhez meg főleg nem érdemes, szóval az alap játékot vedd.
Én nem bánom hogy régen megvettem a simát, mert rengeteget szórakoztam vele, és bár kicsit mérges voltam eleinte hogy kedvezmény nem járt a royal árából... DE... látva az eredményt, azt kell mondjam hogy az atlus megérdemli a pénzét...
117.
atedolgod
#100: Azért nem feltétlenül baj ha van az embernél egy konzol, és ha már választani kell, akkor legalább az legyen, amire csaknem minden program megjelenik. Ha nincs sok időd játszani, de egy évben csak egyszer vagy kétszer mégis akarsz, akkor bekapcsolod, játszol kicsit, és kész. Nem kell vele semmit foglalkozni, mert megteszik helyetted mások. Neked csak az a dolgod, hogy kiválaszd a játékot...
116.
Duken
#114: No! Fájdítsd a szívemet! Beletettem már kb 60 órát az alapba kb felénél vagyok de szerintem akkor megvedzem a royalt és kezdem újra. Vagy érdemes kijátszani az alapot és utána a royal-t?
114.
atedolgod
#101: A persona 5 -ből már a royal -t vedd, ha veszed. Nem hittem volna hogy tényleg annyi minden változott mint mondták, de kiderült hogy mégis... Elképesztő. Sokszor szinte olyan, mint ha nem is ugyanazzal a játékkal játszanál.
113.
atedolgod
#100: Azért itt van egy apró félreértés.
A "sony ex" nem azt jelenti hogy a sony készít neked játékot. Azt jelenti, hogy a sonynak készítenek játékot némi befektetett pénzmagért cserébe. Pl a from software készített bloodborne -t a sony -nak.

Szóval kijelenteni hogy "végetért a pályafutásuk" ebben a kontextusban meglehetősen furcsa.
111.
atedolgod
#91: Hogyne bírnának... lehet hogy épp most... :)
De annyit vergődtök ezen. Pár nap és megjelenik, és akkor ennek a vitának is vége.
110.
adamsfamily
#101: A Days Gone tényleg nem lett rossz.A Pókemberből egyedül azt hiányoltam,hogy nem lehetett úgy akrobatikázni hálóhintázás közben,mint a régi Pókember 2-ben,meg néha kicsit egy kaptafa volt az összes küldetés.Kíváncsi leszek,hogy a folytatások hogy sülnek majd el.
109.
TolokocsisIsBack
#108: A Switch az eletem egyik legjobb dontese volt. Zsenialis kis masina.
108.
Ooorky
#103: Switch-es tapasztalatok után úgy döntöttem nem költök gépfejlesztésre Outer Worlds és CP '77 miatt, hanem veszek egy "nagy" konzolt.
Qva nagy csalódás volt már az elején.
Aztán 18k volt az Outer Worlds, Xbox-osokhoz meg hozzávágták...
107.
Duken
#57: Nemcsak a kritikusok de youtuberek akik már végigjátszották a játékot, szuperlatívuszokban beszélnek róla. Durva lesz a game Yanez! :) Mark my word.
106.
godach
#102: Megvan, csak még a telepítésig sem jutottam.
105.
gabeee19
Atya úr isten... emberek, játékokról beszélünk. Olyan termékekről, amik ideig óráig szórakoztatnak, majd jön helyettük más. Nem nőt választotok egy életre, vagy autót/lakást 10-20 évre. Hogy lehet egy játékon egyáltalán veszekedni? Ehhez hány évesnek kell lenni?
Legyen jó a cucc, de ha mégsem az, na bumm, jön a következő.
104.
Duken
103.
hajbel
#100: Miért vetted meg? Mit próbáltál? Szerintem egyébként az, hogy Európában egyedüli módon ugyanannyi PS fogyott, mint Xbox, az alacsony angol nyelvtudásnak tudható be...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...