Elhalasztják a csütörtöki PS5-bemutatót

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 1.
  • Csúszás
Mégsem tartják meg a magyar idő szerint csütörtök estére tervezett PS5-bemutatót, a Sony az Egyesült Államokban kialakult helyzet miatt döntött úgy, hogy elhalasztják az újgenerációs konzol játékait felvonultató műsort.

Nem voltunk sokra attól, hogy egy kiadós műsor keretei kukkanthassunk bele a PlayStation 5 játékfelhozatalába: a Sony még pénteken jelentette be, hogy június 4-én, magyar idő szerint 22 órakor tartja meg a The Future of Gaming szlogennel futtatott eseményét, ahol ízelítőt kaptunk volna abból, hogy mire lesz képes az új konzol.

A feltételes mód viszont nem véletlen, a japánok ugyanis úgy döntöttek az Egyesült Államokban kialakult helyzet miatt, hogy inkább elnapolják az eseményt: "Megértjük, hogy a játékosok izgatottan várják, hogy PS5-játékokat láthassanak, de nem érezzük úgy, hogy ez most az ünneplés ideje, ezért szeretnénk visszalépni és teret adni a fontosabb üzeneteknek" - szól a Sony közleménye.

Az USA-ban egy fekete férfi, George Floyd életét vesztette egy rendőri intézkedés során a múlt héten, ami országszerte tüntetéseket váltott ki. Habár az események több helyen erőszakossá váltak, a rasszizmus elleni üzenet mellett számos játékipari cég kiállt. Az EA is úgy döntött például, hogy mégsem mutatja be ma a Madden NFL 21 új trailerét.

A Sony nem árulta el egyelőre, hogy mikor tartják meg a csütörtökre tervezett műsort.

199.
Obi Wan Kenobi
#193: SOROS!!!

https://www.google.com/search?q=ez+veszélyes&oq=ez+&aqs=chrome.1.69i57j35i39j46j0l2.1267j0j9&client=ms-android-vf-hu-revc&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=CrUTTpJ_gasLLM
197.
Korio
#195: Vannak az országban.Pár hónapja nekik adtam el házam.Az igaz, hogy szebben beszélnek magyarul mint a másik postban a kemény rapper gyerek.És ők is röhögnek ezen a cirkuszon.
189.
Korio
#181: "Megint más kérdés, hogy a témát viszont belpolitikai ellenfelek hazug lejáratására használták fel"

Nem kell őket lejáratni, megteszik maguktól.Mint a DK tegnap.Nem megy el az emlék ülésre mert kirekesztő...... ????? Mi? Ok a zsidóság nem értheti.Bezzeg ha holo megemlékezés lett volna... .
Momentum a román magyar gyűlölő párttal szövetkezett, mszp..létezik még ilyen egyáltalán?Jobbik , jákob úr... nem kell részletezni... .
Szóval per pill az ellenzék saját magát járatja le.
188.
frankdelgado
#182: A közlekedèsi vàllalatok előtt le a kalappal egyèbkènt, rögtön meglàttàk h mi a pàlya,, h a közös cèl az, h ki kegyenek Merkel asszony vendègei takarítva innen.
182.
Ooorky
#179: Vasút oldaláról se volt kutya 2015, pláne amikor megindultak horvátokon keresztül felénk is.
Migráns vonatot tilos volt megállítani mert azonnal elkezdtek leugrálni.
Meg volt amikor téglákat dobáltak ki menet közben, hátha eltalálják a vasutast...
181.
Kawada
#179: Csak jó lenne helyén kezelni a dolgokat. Mert az, hogy a migráció nem egy szivárvány-os leányálom, az tuti, és ebből a szempontból én egyet is értettem az intézkedésekkel nagyvonalakban. Megint más kérdés, hogy a témát viszont belpolitikai ellenfelek hazug lejáratására használták fel, szervezetlenül kezeltek sok mindent és miközben ment a "nemveszedelamunkátamagyaroktóltegyökér" duma, közben ezreket telepítettünk be jelentős részben olyan helyekről, akiknek szintén nem sok közük van a keresztény európai kultúrkörhöz, nem is beszélve arról, hogy nagyjából bármilyen nemzetiségű gazember szinte átvilágítás nélkül tudott letepedni hazánkban úgy, hogy az az államnak pénzbe került, de a haveri offshore cégek közben busásan termeltek. Arról nem is beszélve, hogy miután kezdett benőni az európai vezetők feje lágya migráció témában, a fidesz mindent megtett azért, hogy az egységes fellépést megakadályozza (amik egyébként olyan javaslatokat tartalmaztak amiket korábban hiányolt, közös határőrség, stb), egyértelművé téve azt, hogy ez neki gyakorlatilag ugyanolyan belpolitikai érdek mint mondjuk az Angyali Merkelnek. Soha egy percig nem törekedett komolyan a hatékony problémamegoldásra, mindig ügyelt arra, hogy annyi parazsat fent tudjon tartani, amin a saját szalonnáját azért meg tudja sütni. Képmutató geci banda. És menjenek az anyjukba, hogy csillirádnyi pénzeket tudunk faszságokra költeni, miközben a határon szolgáló rendőrök, határőrök, katonák (fingom sincs jelenleg ki intézi már, nem is ez a lényeg) olyan körülmények között vannak, mintha menekülttáborba lennének...
180.
poeady
#179: Tudom, apám akkor szerelt le (nyugdíjazták) Amúgy ha érdekel az ilyesmi, akkor az NKE tudásportálon (többek között a Zrinyi jogutódja /is/ az NKE) annyi tanulmányt, szakkönyvet találhatsz, mint a szemét, és ha jól tudom a digitális oktatás miatt bárki számára elérhetőek ingyen.
179.
frankdelgado
#177: Csak, hogy ne legyen kár:

A migrációs problémáról már 2007-ben a Zrínyi Nemzetvédelmin tudós katonákok tanulmányokat írogattak, hogy pár éven belül akkora baj lesz, hogy csak na. Senki nem foglalkozott velük, 2008-ban szélnek is eresztették a határőröket, jobban mondva, aki nem ment nyúgdíjba, azt átrakták a rendőrséghez. Aztán 7 év múlva meg ment a kamillázás, hogy ja lófax határunk van??!!! Aki fotelbol osztja az észt az könnyen bagatelizálja el az egészet, meg kell kérdezni azokat a rendőröket, akik ott voltak az első napokon az első sorokban. Én megtettem. Olyan volt, mint az exodus. Mikor megszállták a pályaudvart akkor ki ismentem kataszrófaturistáskodni. A rendőrök ránk is szóltak, hogy ha szüzek akarunk maradni, akkor ne... Persze a no-go zónák, meg hogy párizs környékén megrugdossák a kocsidat a migrik, ha nem adsz lóvét, az kamu, meg a németországi erőszakolgatások... Persze, mert a kis buznyák Macron a migránsokat ölelgeti.... A többibe meg nem megyek bele itt és most :)
176.
Obi Wan Kenobi
#175: Ugyanazokat a hatalom- és pénzéhes embereket látom benne, mint korábban akik voltak, legyen piros, narancs, akármi. Szóval bele se folyok, egyszerűen nem érdekel.
175.
Obi Wan Kenobi
#172: Ha az megnyugtat én utálok minden kormányt, legyen az jó vagy nem jó.
170.
Kawada
#169: Stumpf-ot is ide lehet venni akár. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy inkább podcasteket, interjúkat szoktam hallgatni vagy olyan vitaműsort, ahol mondjuk szembe vannak ültetve "balosok a jobbosokkal". De igyekszem olvasni is. Én pl. Stumpfot a büdös életben nem hallottam, hogy bármit is zorbán nyakába varrna, de az biztos, hogy a média működését szokta kritizálni. Ettől még lehetett persze. Nem követem 100%-ig egyik munkásságát sem, de pl. Stumpf olyan, hogy bár kurva sok mindenben nem tetszik neki a rendszer vagy kritizálja azt, szerintem nem találsz tőle olyan anyagot, ahol komolyabban kritizálná mondjuk a fidesz családpolitikáját. Tényleg nagyon eltértünk. Ettől még szerintem jobb hely lenne ez az ország, ha több Stumpf működne, mint mondjuk Apáti vagy Bencsik brothers, Kálmán szolga vagy Bolgál Gyölgy. Van pár újságíró, akiről azt mindenképp lehet tudni, hogy balra vagy jobbra húz-e inkább, de alapvetően egy adott ügyről nem az befolyásolja a véleményét, hogy "mit gondol a másik", hanem elmondja amit gondol akkor is, ha az épp mondjuk ellenzékiként a Fidesz álláspontját támasztja alá. Aki erre képes, az már nálam alapvetően független. De az is, aki mondjuk a Simicska finanszírozta hírtévében anno bőszen szídta a Simicskát.
A sajtóperekkel igazad van, valóban nehéz téma ahhoz, hogy helyén lehessen kezelni és alapvetően bármilyen senkiházi szarnak védi a jogát. Nyilván nem az olyan esetekre értem, hogy most valaki "megsértette Molnár VV Anikó jóhérnevét azzal, hogy lekurvázta, hanem amikor mondjuk konkrét politikusokról, családjaikról állítunk teljesen valótlant. Konkrétan fake news gyárak működnek állami támogatásból és felügyelettel. Ezzel persze nem állítom, hogy az ellenzéki sajtóban ne lenne ilyesmi, csak mondjuk 10 kormányhazugságra jut 1 vagy annyi se. Arra az egyre tudom azt mondani, hogy "benne van a pakliban".
169.
poeady
#164: Nem tudom milyen újságírókról beszélsz, tippre szerintem a Simicskás dezertálás utáni csapatra (Stumpf Andris meg társai) gondolsz, akikhez egy raklap jobbikos (szándékosan nem azt írom, hogy jobbik közeli, mert számosan egészen konkrétan jobbik listán szerepeltek önkormányzati, meg országos választáson) "újságírót" csaptak hozzá, meg néhány kommunistát (Konok, Havas Kálmán Olga) Meg óriási pénzeket, aminek következtében Stumpfék is ellenzékiek lettek. Aztán a 2018-as választási blama után Simi bácsi szélnek eresztette őket, amit "nagyvonalúan" ezek az emberek a Zorbán nyakába varrtak. Na ha ezeket nevezeted te függetlennek, akkor finoman fogalmazva sem vagy tisztában azzal, hogy mit jelent függetlennek lenni. Mert nem azt, hogy pénzen meg lehet venni a véleményed. Mindenesetre szerintem már az eddigiek sem voltak az oldal profiljába tartozó kommentek, de hogy ez a téma már tuti biztosan nem tartozik ide, az egészen biztos
Sajtópereket meg rendkívül könnyű elveszteni, ugyanis a szörnyű kormányzatunk olyan Alaptörvényt, meg Ptkt írt, ami EUs viszonylatban is kiemelten védi a személyiségi jogokat. Egyrészt. Másrészt pedig ha azt írja egy újságíró, hogy xy "sunyi módon elsikkasztott 1millió forintot", akkor nevezett xy nyerhet is egy sajtópert, mert az újság "valótlanul híresztelte, hogy xy sunyi módon járt volna el". Ez a helyzet a sajtóperekkel.
168.
Nyarlako
#163: A kérdésre válaszolva egy sötétszőke, bakancsos, tarsolyos emberként ha van is nem feltűnő.
167.
Nyarlako
#163: Akkor nem jött at hogy nácifóbiás, egybites antifa csürhét akartam kifigurázni. Pedig szerintem már az ava is elég gúnyos.
166.
Nyarlako
#163: אני אוהב את היטלר
165.
Kawada
#164: "Másik pedig, hogy attól még, hogy valaki (sajtó) nyilvánvalóan valakinek a szekerét tolja."

Hu, itt félrement kicsit... Szóval attól még, hogy valaki valakinek a szekerét tolja, még be lehet tartani alapvető erkölcsi és emberi normákat, ha már a sajtóetikát nem 100%-ig tartja be...
164.
Kawada
#150: Egy normális baoldali pont úgy volt ellenzéke a MASZOP-SZADESZ ámokfutásnak, mint ahogy 5.Iktorénak. És egy normális jobboldalival is pont ez a helyzet. Én köszönöm szépen a magam részéről, van pár újságíró és/vagy publicista, akik akkor is ellenzék volt és most is. Innentől nekem már függetlennek tekinthető, pláne hazánkban. Az pedig, hogy egyébként mást gondol adott esetben fegyvertartásról, szabadságjogokról, abortuszról, stb. mint én, szerintem rendben van.

Másik pedig, hogy attól még, hogy valaki (sajtó) nyilvánvalóan valakinek a szekerét tolja. Még azt is elnézem, hogy egyoldalúan válogatja a híreket. De amikor konkrét hírgyártás és a leggusztustalanabb személyeskedő lejáratások mennek, na ott már a leggusztustalanabb bolsi/náci időket vélem felfedezni és azt nem. Aki ilyenre vetemedik, azt semmilyen körülmények között sem. Inkább egy dilettáns és rossz újságíró/média, mint egy hazug. Ha rajtam múlna, egy sajtótermkék évi 10 elmarasztó ítéletnél mehetne a picsába. Bűntetném azt az orgánumot, aki bármilyen cikket közöl a szerző megnevezése nélkül és azt az úkságírót, aki karrierje során 5 sajtópert elveszít, mehetne az anyja picsájába közmunkázni egy pár évet, madj utána ismételten kezdheti elölről.
163.
Oldman
Poeady! 160#
Teljesen igazad van!

Nyarlako!
Nem muszáj válaszolnod! Benned csordogál héber vérvonal?
( szerintem igen )
Mert ha igen, akkor megértem a Soroshoz, meg a bakancsokhoz, meg a nácikhoz való allergiádat.
162.
Nyarlako
#161: Ironizálásnak nevezném de ha egy percre is komolyan vetted pedig annyira egyértelmű le kell higgadnod.
161.
poeady
Végigolvastam a threadet, nem is nagyon fűznék hozzá további kommentárt azon kívül, hogy Nyarlako nem "balrad" szöveget nyom,csak trollkodik, tehát benéztem, bocs. Másrészt pedig Ultimate kollégának felhívnám a figyelmét az alább linkelt szócikk "Supported" fejezet alatt található utolsó elemére
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_projects_supported_by_George_Soros
160.
poeady
#159: Nem írtam ilyesmit, ugyanis nem smafu. Ahogy a kommunista rendszerek 100 millió áldozata sem.
Illetve nem én kezdtem bele ebbe a témába egy gamingről szóló oldalon, de ahogy itt játszod az agyad, meg megpróbálsz poént csinálni belőle, miközben nyomatod" a "balrad" szöveget, az egészen röhejes.
159.
Nyarlako
#158: Neked a Holokauszt®️ és a faszizmus™️ 698739493728494 áldozata smafu?
158.
poeady
#157: Az Antifának nem sok köze van a nácivadászathoz. Az erőszakos rendbontáshoz, meg anarchiához annál több. Erről beszél a közéjük beépült újságíró. Egészen különös, hogy az a helyi antifa szervezet megszólalásig hasonlóan működik, mint egy terrorszervezet. Szerény véleményem szerint épeszű ember éppúgy nem szimpatizál az antifával, mint ahogy a nácikkal sem.
157.
Nyarlako
#156: https://m.soundcloud.com/naczivadasz/naczivadasz-indulo
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...