Ismét hallatott magáról a Dual Universe

  • Írta: szlav
  • 2020. június 11.
  • Videó
Link másolása
A Dual Universe szinte túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen. Ebben az óriási MMORPG-ben minden játékos egyetlen, osztatlan közös térben fedezheti fel az űrt vagy szállhat szembe egymással, mégpedig saját készítésű űrhajók hátán.

Először a 2016-os E3-on hallottunk a Dual Universe grandiózus terveiről. A Novaquark csapata egy olyan nagyszabású MMORPG-t álmodott meg, ami kenterbe verheti az Elite: Dangerous, a No Man's Sky vagy a Star Citizen terveit is. A játék központi eleme, hogy az óriási, szabadon bejárható galaxist a fejlesztők nem osztják fel különböző szerverekre vagy shardokra - minden egyes játékost egyetlen, közös térbe eresztenek, hogy ők aztán organikus módon meghódíthassák az ismeretlent.

A játékban bejárhatunk majd számos, valódi atmoszférával rendelkező bolygót, kiépíthetjük a saját bázisainkat és kereskedelmi rendszerünket, saját kézzel megépíthetjük álmaink űrhajóját, majd azt harcba is vihetjük, akár más játékosok ellen. Erre a PvP-rendszerre fókuszál a mai előzetes is, melynek során láthatunk gyorsan cikázó vadászgépeket és hatalmas hadihajókat is.

A Dual Universe egyelőre nem kapott megjelenési dátumot. A játék PC-re készül.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...