GDC 2007: Aranyon a Test Drive Unlimited

  • Írta: fojesz
  • 2007. március 6.
  • Hír
Link másolása
Az Atari bejelentette, hogy az Xbox 360-ra már megjelent Test Drive Unlimited PC-s és PlayStation 2-es átiratainak munkálatai befejeződtek.
Az Atari bejelentette, hogy az Xbox 360-ra már megjelent Test Drive Unlimited PC-s és PlayStation 2-es átiratainak munkálatai befejeződtek.

A kiadó szerint az interneten keresztül már megvásárolhatóak az új változatok, míg a boltokba véglegesen csak március 20-án kerül a PC-s és PS2-es Test Drive Unlimited. A késői megjelenés oka lehet, hogy a PSP-s változatra még picit várni kell, azonban annak boltokba kerülése is a két másik változattal egyidőben várható.

9.
9.
CULO
Amúgy nekem se jött be a Carbon! Amit nagyon jól megcsinált az EA, az a Porsche 2000!
8.
8.
Avium
azert en nem hasonlitgatnam NFS es TD legendajat.. amikor NFS meg csak otlet se volt, masok mar akkor TD-ztek C64-en.
7.
7.
Daks
16: és csak azt mondom amit hallottam. pl említették többek közt, hogy kevés zene van benne, a teljesben pedig ennek 10x-ese lesz. sokan mondjak hogy a warez TDU beta.... :S
6.
6.
Daks
Lehet dicsekedni, hogy már leszedtétek netről, de azt kevesen tudják, hogy az a béta verzió... 100%-ra ugyanaz mint a closed beta volt- ezt azok írták, akik a teszten is részt vettek. A teljes verzió csak most készült el!
5.
5.
CULO
A kettőt ne vegyük teljesen egy lapra! De a TDU grafja engem is elbűvölt! :)))
4.
4.
VID993HUN
Nekem is megvan a TDU és szerintem egy átlag gém, azzal telik el 2 óra hogy felkersed az autókereskedéseket, meg , hogy kitaláld melyik autót érdemes megvenni, és a versenyzés egyáltalán nem élvezetes
3.
3.
tjames
NFS-el nincs sok értelme összehasonlítani, hacsaknem az hogy mindkettőben vannak autók. Más típusú játékok. Nekem especielle TDU nem jött be. (X360-on) Evvan.
2.
2.
logoffmeister
Ez nagyon oda fog ütni a Carbonnak meg az egész NFS szériának. Szerintem.
1.
1.
Kolipoki
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...