Elmarad az idei Star Wars Celebration

  • Írta: gorien
  • 2020. június 16.
  • Rendezvény
Link másolása
Bizonyos szemszögből nézve már az is csoda, hogy ilyen soká jelentették be, és nem a többi rendezvénylemondással együtt, de már biztos, hogy elmarad a Star Wars Celebration. Legközelebb 2022-ben tartják meg.

A tavasz különféle rendezvények lemondásától, újratervezésétől, elhalasztásától volt hangos. Ha azt hittük volna, hogy a nyár beköszöntével ez véget ért, hát tévedtünk. A Lucasfilm bejelentette, hogy egyeztetve az amerikai és kaliforniai hatóságokkal úgy döntöttek, lefújják az eredetileg augusztus 27-re tervezett Star Wars Celebrationt. Ezzel együtt bejelentették, hogy a következő rendezvény változatlanul a Anaheim Convention Centerben lesz majd megtartva, 2022. augusztus 18-21. között.

A Star Wars Celebrationt nem tartják meg szigorúan minden évben, ezért nem annyira meglepő, hogy csak két év múlva lesz megint. Általában nagyobb események köré szokták szervezni: ez idén A Birodalom visszavág 40. évfordulója lett volna, illetve a The High Republic címre keresztelt, több médiumban is felbukkanó történeti éra indítása, ám májusban ennek a startját is 2021-re csúsztatták.

Az eseményre vett jegyek árát természetesen visszatérítik június 22. és augusztus 26. között, és a rendezvény oldalán keresztül tett hotelfoglalásokat is törlik. Azon rajongók számára, akik inkább átkérik a jegyet a 2022-es eseményre, egy rohamosztagos alakú kitűzővel kedveskednek. Ugyanakkor a jegy árát merchandise-ra költhető kreditben is lehet kérni, mivel a show-ra időzített, exkluzív termékek online változatlanul vásárolhatóak lesznek.

5.
5.
kryszisz
#4: Alkalmas jelölt lenne erre a vezetői szerepre, úgy hívják Dave Filoni. Számomra az SW atyaúristene lett a fószer a Clone Wars utolsó 4 része után. Ha egy cseppnyi esze is maradt a Disney-nek, innentől sokkal nagyobb mozgásteret ad neki.
4.
4.
PapaYeti
Ebben is van lehetőség és annak ellenére, hogy nekem az utolsó film is tetszet nagyon kevés kraftot érzek az sw ben. Kellene egy erőskezű vezető aki egy látomást végig visz mert ez a szülő gyerek barát figura/ágynemű eladós minden barát habkönnyű hozzá állás nem vezet előre az a baj, hogy túlsagosan töredezett erőtlen lett a lore és a világ a kötelezőket erőltetik nem építik az sw univerzumot csak kihasználják.
3.
3.
Guba32
Rengeteg jó könyv van még a Legendákból,amit még nem olvastam,így szerencsére nem vagyok még rászorulva a disneyre,a kánonból csak a Thrawn könyveket vettem,a többi nem érdekel(esetleg Tarkin),nekem a Thrawn trilógia a 7-8-9,ezeknek a f.szságai hidegen hagynak.
2.
2.
Ruvik
#1: Azért én megnéztem volna a High republic témákat.
1.
1.
sanyikatarzan
Jó döntés hiszen a portástól kezdve még a sminkmester feleségét is beültették interjúra, annyira nincs minek örömködni sw fronton.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...