Mobilos Gyűrűk Ura-játék készül a NetEase-nél

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Futószalagon érkeznek a Gyűrűk Ura-adaptációk, most a Warner Bros. és a NetEase jelentette be a The Lord of the Rings: Rise to Wart, amely egy mobilokra szánt stratégia lesz.

A Gollam-játék és az Amazon közreműködésével készülő MMO mellett újabb Gyűrűk Ura-adaptáció van a láthatáron, ezúttal a Warner Bros. Interactive Entertainment és a NetEase jelentette be a The Lord of the Rings: Rise to Wart, amely egy mobilos stratégia lesz.

A játékról nem sokat tudunk, de az már biztos, hogy a harmadkor idején fog játszódni, a mellékelt, Minas Tirith ostromát ábrázoló concept art alapján pedig az is valószínű, hogy a Peter Jackson-filmek szolgálnak majd alapanyagként - az ígéretek szerint egy sor ismerős karakterrel és helyszínnel is találkozhatunk a játék során.

A Warner Bros. Interactive Entertainment kapcsán egyébként épp a napokban röppentek fel olyan pletykák, hogy eladósorba került a cég.

3.
3.
Ooorky
#1: Inkább 1001...
South Park Phone Destroyer-ben kompetítiv maradhatott az ember ingyen is, ha napi szinten tolta, össze tudta szedni a cash-t premium battle pass-ra, értelmetlenné téve minden más vásárolható vackot.
Ki is vették a BP-t a szezon végén, hogy még "izgalmasabbá" téve jövő héten visszahozzák.
2.
2.
Caleon
#1: Egyértelmű. Az 5000 kristályos csomag remélem max 44990 forint lesz.
1.
1.
Ruvik
Vajon ez is egy ezredik pénznyúló rablás lesz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...