Warhammer: Vermintide 2 - éles a harmadik szezon

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 23.
  • Letöltés
Szerencsére a Fatshark csapata nem hagyja támogatás nélkül az utóbbi idők egyik legjobb "Left 4 Dead-klónját", a Warhammer: Vermintide 2-t, és a mai napig érkezik hozzá új tartalom - nem is kevés!

A mai nappal elindult a Warhammer: Vermintide 2 legújabb (szám szerint harmadik) szezonja, amely jó pár újdonsággal kedveskedik a skavenirtóknak.

Marcus Kruber például megkapta a maga prémium karrierágát, a Bretonnian Grail Knightot, ami nem csak különleges öltözékkel látja el a hőst, de új fegyverek és természetesen egy teljesen új képességfa is az előfizetők jussa lesz.

A harmadik szezon ezenkívül még dinamikus időjárást is hozott magával, így bármelyik szabadtéri pályán számolhatunk váratlanszerű köddel, esővel vagy havazással, miközben a szőrös kis rágcsálókat, vagy éppen a káoszfattyakat vágjuk apró darabokra.

A szezon újdonságai egyelőre csak a PC-s verzióban érhetőek el.

1.
TolokocsisIsBack
Keves jatek van, amibe ennyi penzt es idot oltem. Zsenialis meg mindig. Pedig nem hazudok, ha azt mondom, hogy rengeteg hibaja van. Ha valaki el akarja kezdeni, az most tegye, mert minden adott hozza. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...