Új előzeteseken a Marvel's Avengers

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 24.
  • Videó
Lezajlott a Crystal Dynamics által fejlesztetett Marvel's Avengersről szóló livestream, és ezáltal rengeteg új látnivaló érkezett a játékból. A hangulatos sztoritrailer mellett több új gameplay videóval is gazdagodtunk.

Nemrég megtudtuk, hogy miben lesz más a következő generációs konzolokon a Marvel's Avengers, most pedig egy livestream keretein belül rengeteg új gameplay felvételt kaptunk az idén ősszel érkező szuperhősös akció játékból.

Ismét láthattuk mozgásközben a harcrendszert, amely továbbra is erősen az Arkham-játékok (vagy hogy már házon belül maradjunk, a Marvel's Spider-Man) mechanikájára hasonlít, és betekintést kaptunk a karakterek testreszabhatóságába is, ami már-már egy kis RPG-hangulatot kölcsönöz a játéknak.

A kooperatív mód is bemutatásra került, amire - az elmondásuk szerint - nagy hangsúlyt fektettek a készítők. Nem utolsó sorban az is kiderült, hogy a kampányban ezúttal MODOK lesz az ügyeletes rosszfiú:

A Marvel's Avengers idén szeptember 4-én érkezik PC-re, Stadiára, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamint később elérhető lesz PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en is. Amennyiben valaki a kommentárral együtt szeretné visszanézni a streamet, akkor azt erre a videóra kattintva teheti meg:


10.
Darksiders84
#7: Az érdeklődésem meg van iránta de majd csak a tesztek után döntök.
9.
Ruvik
#7: Ismerem az érzést mikor annyira akarsz egy témához egy játékot hogy megelégszel egy mediocre játékkal is de a kiadók fele te ezzel azt jelzed hogy neked ez is elég mert ugyanúgy perkálsz érte 20 lepedőt.
7.
PaprikaJancsi
#6: Én sem vagyok olyan nagy filmes Marvel kedvelő, de azért kedvelem őket. Viszont játékoknál, ha valami Marvel aki az engem nagyon be tud vonzani. PS4-en is egyszerűen imádtam a Pókember játékot, mint ahogy Switch vásárlásnál is az első cím amit a géphez vettem az a Marvel Ultimate Alliance 3. Ez a Marvel Avengers játék engem leginkább ez utóbbira emlékeztetett csak minden nagyobb, szebb, kidolgozottabb, stb...és remélem, ha másoknak nem is tetszik, nekem egy hihetetlen élményt fog nyújtani, ahogy anno a PS4-es Spider-Man játék is tette.
6.
Darksiders84
#4: Ez inkább csak a rajongóknak tűnik ennyire szuper jónak. Én nem vagyok nagy filmes viszont a Batman és Pókember játék nagyon tetszett de ez hiába tűnik változatosnak a sok szereplő miatt valahogy nem olyan komolyságú mint amit említettem. Még azért figyelem és talán ha jobb lesz egy közepes akciónál akkor én is megveszem esetleg.
5.
DragonBleacPiece
jól megdarálta a kalapáccsal a robot tökét :D
4.
Ruvik
#1: Remekmű? Ezt te hol láttad?
2.
hedzsooo
Hát ez tipikusan amit fájó szívvel de passzolni fogok, mert a MARVEL Univerzumot szeretem, képregényeket, de még a filmek javát is de ez sajnos nekem valahogy nem adja. Sajnos.

Azért kívánságlistára tettem, hátha PC-n moddolható lesz egyszer, mikor már lehet kapni leértékelve is...
1.
PaprikaJancsi
Ez a beszéd :) Így kell szuperhősös játékot készíteni. Az új Pókember játék után úgy tűnik egy újabb remekművel leszünk gazdagabbak. Már a trailer is libabőr volt, de a gameplay is meglepően változatos lett(rengeteg skill, ruha, fejlesztés, játékmód). Nagyon várós! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...