Új előzeteseken a Marvel's Avengers

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 24.
  • Videó
Link másolása
Lezajlott a Crystal Dynamics által fejlesztetett Marvel's Avengersről szóló livestream, és ezáltal rengeteg új látnivaló érkezett a játékból. A hangulatos sztoritrailer mellett több új gameplay videóval is gazdagodtunk.

Nemrég megtudtuk, hogy miben lesz más a következő generációs konzolokon a Marvel's Avengers, most pedig egy livestream keretein belül rengeteg új gameplay felvételt kaptunk az idén ősszel érkező szuperhősös akció játékból.

Ismét láthattuk mozgásközben a harcrendszert, amely továbbra is erősen az Arkham-játékok (vagy hogy már házon belül maradjunk, a Marvel's Spider-Man) mechanikájára hasonlít, és betekintést kaptunk a karakterek testreszabhatóságába is, ami már-már egy kis RPG-hangulatot kölcsönöz a játéknak.

A kooperatív mód is bemutatásra került, amire - az elmondásuk szerint - nagy hangsúlyt fektettek a készítők. Nem utolsó sorban az is kiderült, hogy a kampányban ezúttal MODOK lesz az ügyeletes rosszfiú:

A Marvel's Avengers idén szeptember 4-én érkezik PC-re, Stadiára, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamint később elérhető lesz PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en is. Amennyiben valaki a kommentárral együtt szeretné visszanézni a streamet, akkor azt erre a videóra kattintva teheti meg:


10.
10.
Darksiders84
#7: Az érdeklődésem meg van iránta de majd csak a tesztek után döntök.
9.
9.
Ruvik
#7: Ismerem az érzést mikor annyira akarsz egy témához egy játékot hogy megelégszel egy mediocre játékkal is de a kiadók fele te ezzel azt jelzed hogy neked ez is elég mert ugyanúgy perkálsz érte 20 lepedőt.
7.
7.
PaprikaJancsi
#6: Én sem vagyok olyan nagy filmes Marvel kedvelő, de azért kedvelem őket. Viszont játékoknál, ha valami Marvel aki az engem nagyon be tud vonzani. PS4-en is egyszerűen imádtam a Pókember játékot, mint ahogy Switch vásárlásnál is az első cím amit a géphez vettem az a Marvel Ultimate Alliance 3. Ez a Marvel Avengers játék engem leginkább ez utóbbira emlékeztetett csak minden nagyobb, szebb, kidolgozottabb, stb...és remélem, ha másoknak nem is tetszik, nekem egy hihetetlen élményt fog nyújtani, ahogy anno a PS4-es Spider-Man játék is tette.
6.
6.
Darksiders84
#4: Ez inkább csak a rajongóknak tűnik ennyire szuper jónak. Én nem vagyok nagy filmes viszont a Batman és Pókember játék nagyon tetszett de ez hiába tűnik változatosnak a sok szereplő miatt valahogy nem olyan komolyságú mint amit említettem. Még azért figyelem és talán ha jobb lesz egy közepes akciónál akkor én is megveszem esetleg.
5.
5.
DragonBleacPiece
jól megdarálta a kalapáccsal a robot tökét :D
4.
4.
Ruvik
#1: Remekmű? Ezt te hol láttad?
2.
2.
hedzsooo
Hát ez tipikusan amit fájó szívvel de passzolni fogok, mert a MARVEL Univerzumot szeretem, képregényeket, de még a filmek javát is de ez sajnos nekem valahogy nem adja. Sajnos.

Azért kívánságlistára tettem, hátha PC-n moddolható lesz egyszer, mikor már lehet kapni leértékelve is...
1.
1.
PaprikaJancsi
Ez a beszéd :) Így kell szuperhősös játékot készíteni. Az új Pókember játék után úgy tűnik egy újabb remekművel leszünk gazdagabbak. Már a trailer is libabőr volt, de a gameplay is meglepően változatos lett(rengeteg skill, ruha, fejlesztés, játékmód). Nagyon várós! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...