Augusztusban érkezik a Project CARS 3

  • Írta: szlav
  • 2020. június 25.
  • Megjelenés
Link másolása
Egy halom friss képpel és egy napra pontos premierdátummal jelentkezett a Slightly Mad Studios következő versenyjátéka. Nem kell már túl sokat várnunk ahhoz, hogy ismét volán mögé ülhessünk.

A Project CARS 3 a tartalom és látvány szempontjából is túltesz majd az elődjein. A komplett karriermód során többek közt bejárhatjuk Toszkána kanyargó útjait is, de a brazil nagydíjnak otthont adó Interlagos pályáján is égethetjük a gumit. Idén komoly hangsúlyt kap majd az autóink bütykölése és fejlesztése, valamint a játék szélesebb körű testreszabási és kisegítő lehetőségei, amelyek segítségével a tapasztalatlanabb játékosok is jól érezhetik magukat a versenypályán.


Minderre pedig augusztus 28-án kerül sor, ekkor gördül be ugyanis a Project CARS 3 a PC, Xbox One és PlayStation 4 rendszereire.
9.
9.
Juha
#7: Sokan előrendelésnek hívják azt is, ha foglalsz egyet magadnak az adott webáruházban, de semmit nem fizetsz ki előre. Ha nekik beérkezett a dvd, akkor szólnak, hogy itt van, a tiéd 3-5 napig. Addigra úgyis kiderül a sajtóból, hogy érdemes-e kifizetned.

Digitálisnál én sem értem, nem fog elfogyni, pár plusz vacakért meg nem kockáztatom a teljes vételárat, főleg úgy, hogy még földhöz sem tudom vágni, ha átk*rtak.
7.
7.
Ultimate_
#5: sose értettem, mi értelme van vakon előrendelni valamit.
1.
1.
Őrnagy
Az új, saját gyártmányú konzoljukkal együtt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...