Bemutatták a Project CARS 3-at, nyáron megjelenés

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Lényegében nyílt titok volt, hogy készül a Project CARS harmadik része, a játék formális bejelentésére azonban egészen eddig várnunk kellett. Szerencsére a premier nincs már messze, még a nyáron rátaposhatunk a gázpedálra!

Nyáron jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra a Project CARS 3 - jelentette be a Bandai Namco és Slightly Mad Studios. A PC Gamer jóvoltából egy nagy adag infót is kaptunk a szimulátorról, és ezek alapján bizony komoly vérfrissítésre készülnek a fejlesztők.

A karriermódot például nulláról építették újra, a céljuk pedig az volt, hogy a játékosoknak mindig "haladásélményük" legyen. Tíz autóosztályon keresztül küzdhetjük fel magunkat a legjobbak közé, folyamatosan gyűjtjük az XP-t és az újabb alkatrészeket, illetve nyitjuk meg a soron következő eseményeket - a játékbeli valutával ugyanakkor arra is lehetőségünk lesz, hogy átugorjuk a nekünk nem tetsző versenyeket. Aggodalomra semmi ok, ezt csak a teljesítményünkkel érdemelhetjük ki, mikrotranzakciók nem lesznek a játékban.

A Project CARS 3-ban a korábbiakhoz képest sokkal szabadabb kezet kapunk az autónk megbuherálásánál, cserélhetjük a motort, a felfüggesztést vagy akár a kipufogócsövet is. Ez azt is jelenti, hogy akár a kedvenc autónkkal egymagában is végigzúzhatunk a teljes karriermódon. A haladást segíti, hogy lényegében mindenért XP-t kapunk majd, legyen szó bármelyik játékmódról; általában még csak arra sem lesz szükség, hogy megnyerjünk egy adott versenyt - no persze a győzelemért több pont jár.

A multiplayer mód egyik újdonsága a Quick Play mód, amely azonnal keres nekünk egy futamot a képességeink alapján, ezzel szemben a Scheduled Eventben a fejlesztők által bekészített versenyeken vehetünk részt. A Custom Lobby a teljesen testreszabható események helye, míg a Rivals egy aszinkron multiplayer móka, amely önálló ranglétrával és jutalmazási rendszerrel rendelkezik: itt a készítők versenyeit és kihívásait teljesítve kell menetelnünk a toplistákon, az előrehaladásunkat pedig XP-vel jutalmazzák majd. A Slightly Mad ezúttal jobb stabilitást ígér a multizó rajongóknak, és a késleltetésen is sokat reszeltek állítólag.

Ezenkívül két új pályát lepleztek le a fejlesztők egyelőre, az egyik egy sanghaji városi helyszín, a másik pedig a legendás Interlagos Sao Paulóból. Technikai fronton is számíthatunk némi újdonságra: finomhangolták a kontrolleres irányítást, új grafikai effekteket kapunk, és az egyjátékos mód AI-ja is okosodott az előzetes hírek alapján.

Kíváncsian várjuk a végeredményt!

23.
23.
adamsfamily
#6: Nem tűnik rossznak,de remélem az AI-on kicsit javítanak megjelenésig,mert így első ránézésre nagyon vonatozik a gép.Végig egymás mögött mennek egy sávban.
A második rész valahogy nem tudott bevonzani.
22.
22.
Terrybully
Grat, ebből is egy árkád fos lett. Eddig se volt HC sim, de azért bőven el lehetett vele lenni, leszámítva a bugokat és a nevetséges tócsákat illetve rázóköveket.
21.
21.
pityke0211
Az első részben volt egy "bug", hogy folyamatosan írta a mentés-file-t, és nem csinált róla biztonsági mentést, szóval ha kifagyott a játék, vagy áramszünet volt, akkor az egész addigi haladásod ugrott. A másodikban még nem volt "szerencsém" tesztelni, ott viszont az időjárás idegesítő, esőben konkrétan vezethetetlen a kocsi, míg az AI mintha szárazon menne. Olyat azonban egyikben sincs, mint a játékmenet videóban, hogy félig rázókövön, padlógázzal nem csúszik ki a verda, mindegy milyen segítséget kapcsolsz be.
Majd meglátjuk...
20.
20.
Sakee
#17: Ritkán szólok,de komolyan gondoltad? Grafika elég jó, fizika még jobb. A WRC széria egy árkád közepes cucc.
17.
17.
Falcon
Nagy szimulátoros vagyok de a 2 rész el vette a kedvem meg a következő résztől is grafika fizika kritikán aluli volt mondom ezt úgy hogy vigan elvagyok pl a wrc szeriával és minden autossal szinte de ez ki verte a biztosítékot 3 nap alatt
16.
16.
Őrnagy
Én, amikor a 2-vel eluntam a szarakodást, minden vezetési segédletet maxra állítottam, így kaptam egy elég jó arcade autóversenyt. De aki szeret bütykölgetni, annak biztos több örömöt okozott. Kíváncsi vagyok a 3-ra.
9.
9.
#6: Szerintem a trailer is jó és a real gameplay is. Kösz a linket :)
8.
8.
gabeee19
#6: Jaajj nee... ez a 240 km/h-nál kanyarban faralgatásból ítélve csúnyán arcade-os lett...
7.
7.
Őrnagy
#2: A közepesnél kicsit jobb. Ha szeretsz a beállításokkal szórakozni, csak azért, hogy vezethető legyen az autód, akkor ez a te játékod (kis túlzással)
6.
6.
crytek
Gameplay. Na ez 200000000x többet ér mint a fenti video

https://youtu.be/BNh3klfx2Rk
5.
5.
gabeee19
Az 1 és a 2 nagy kedvencem volt. Remélem a "Codemasters Company" feliratocska és a Grides trailer nem azt jelenti, hogy jön az arcade bohóckodás...
4.
4.
Hanselbeck
#2: Szerintem tök unalmas trailer volt, a PC2 bemutatkozó és launch trailere is teljesen fasza volt, ehhez képest ez...

Attól még a játékra nagyon kíváncsi leszek, mert a PC2-t igencsak kedveltem.
2.
2.
godach
Egész hangulatos lett a trailer.
Az első kezdésnek nem volt rossz. A másodikat megvettem, de még nem próbáltam. Milyen lett?
1.
1.
crytek
Mindjárt megjelenik de egy értelmes gameplay videót se tudtak összedobni ej ej
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...