Filmes hírek péntek délelőttre

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 26.
  • Cooltúra
Link másolása
Az elmúlt napokban összegyűlt egy adag érdekesebb filmes és sorozatos anyag, ezekről külön összeállításban emlékezünk most meg. Hozunk a híreket a képregény-adaptációk világából, és mutatjuk az Alapítvány-sorozat első teaserét is!

Michael Keaton újra Batman lesz?

Az elmúlt napok legvadabb pletykáját a The Hollywood Reporter szállította, amely szerint Michael Keaton a Tim Burton-féle Batman-filmek után ismét Bruce Wayne bőrébe bújhat. A lap úgy tudja, hogy Keatont a 2021-es Flash-mozihoz igazolná le a Warner, de később más filmekben is feltűnhet majd, afféle mentorszerepben.

Megkapta az első kedvcsinálóját a Foundation

A héten tartotta az Apple az éves fejlesztői eseményét, a WWDC20-at, itt vetítették le az Apple TV+-ra készülő Foundation, vagyis az Alapítvány első trailerét. Az Isaac Asimov műve alapján készülő sorozat történetét David Goyer, a Nolan-féle Batman-filmek társírója jegyzi, ő maga vezeti fel a kedvcsinálót:

Viszontlátjuk még J. Jonah Jamesont

A tavalyi Pókember-film kellemes meglepetése volt, hogy egy cameó erejéig JK Simmons újra eljátszotta J. Jonah Jameson karakterét, a jó hír pedig az, hogy nem egyszeri tréfa volt az ő visszatérése. A színész maga árulta el a The Jess Cagle Show-ban, hogy kétszer még biztosan láthatjuk őt ebben a szerepben, és mivel csak jövőre három Pókember-kötődésű film érkezik a mozikba, valószínűleg nem is kell erre olyan sokat várnunk.

Csúszik egy kicsit a Tenet

Christopher Nolan új filmjére sokan tekintenek úgy, mint az első nagy moziélményre, amit a koronavírus-járvány első hulláma után láthatnak, érthető hát, hogy a Warner eddig csak óvatosan nyúlt a premierdátumához. Van olyan, amikor viszont lépni kell, és a stúdió az amerikai COVID-19-esetek megugrását látva úgy döntött, hogy egy picit ismét arrébb tolja a megjelenést, így arra augusztus 12-én kerül sor. Az még nem világos egyelőre, hogy a magyar debütöt hogy érinti mindez.

Új előzetessel jelentkezett a The King's Man

A Kingsman-filmek előzményéül szolgáló The King's Man is kapott egy új trailert, amelyben egy titokzatos főgonosz is felbukkan többek között - ő az, aki a háttérből irányítja a többi rosszfiút, így például a feltűnően agilis Raszputyint is. A premierre szeptember 28-án számíthatunk.


Bónusz: ma este filmezik a Fortnite közössége

Ma este mozivá változik a Fortnite birodalma, a Party Royale módban Christopher Nolan-filmeket vetítenek 18 órától. Régiófüggő, hogy a játékosok mit láthatnak (a Batman Begins, a The Prestige és az Inception szerepel a kínálatban), de igazából mindegy is, mert a magyarok kimaradnak a buliból: a hivatalos weboldal szerint nálunk nem lesz elérhető az esemény.

2.
2.
latis666
#1: Fura az Alapívány nagyobb dolognak tűnik. :) De hát ízlések ugye...
1.
1.
user101
Ugyan már, kit érdekel ?

Van új Blackpink videó!!! Go Blinks GO!!!!

Fel fog robbanni a net!
How you like that?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...