The Last of Us: Part II - nincs tervben DLC

  • Írta: szlav
  • 2020. június 26.
  • Hír
A The Last of Us első részét kibővítő Left Behind DLC során jobban is megismerhettük Ellie-t, Neil Druckmann azonban elárulta: a folytatáshoz nem terveznek ilyen sztorikiegészítőt.

Ha arra számítottatok, hogy a The Last of Us: Part II amúgy is elég vaskos, 25 órás sztorija a közeljövőben még tovább folytatódhat egy sztorikiegészítővel, sajnos csalódnotok kell, a Kinda Funny Games legfrissebb podcastjében ugyanis a játék tervezője, Neil Druckmann elárulta: a stúdió nem tervez semmiféle DLC-t.

Itt azonban nem ért véget a sztori, ugyanis rögtön ezt követően szóba jött a többjátékos mód kérdése is. A The Last of Us multiplayer szekciója, a Factions nem lett olyan széleskörűen sikeres, mint a sztori, így nem volt meglepő, hogy a robusztus folytatás elhagyja ezt a módot, ezzel is fókuszálva a fejlesztők kapacitását.

Miután a podcast házigazdája egyenesen Druckmannek szegezte az esetleges új Factions mód kérdését, a fejlesztő diplomatikus válasszal csupán annyit mondott, hogy ő is jól emlékszik rá, hogy volt idő, amikor online játékokat is készítettek, arra viszont, hogy jelenleg is dolgozik-e ilyesmin valaki a stúdiónál, mindössze egy becipzározott száj kézmozdulatával felelt.

98.
Kawada
Én is adnék 3 "-" pontot azért, mert nincs acsi arra, hogy "lőjj el minden felszedhető lőszert a játékban" vagy hasonló.
94.
TolokocsisIsBack
92.
NECROSMOKE
Valamiért nem hiszem el. Már a trófeak szerint is. 24 db van a teljes játekhoz. Másokhoz meg 40+ Szerintem lesz vagy 3 multis DLC. Sztori DLC meg minek?
Amit felépítettek 6 év alatt, att it szinte romba döntöttek.
91.
Ganzer
Na ebben pillanatban értem a játék végére. Úgy nèz ki hogy jól tettem hogy kb 2 hónapja semelyik tlou2 cikknél nem olvastam kommenteket.
87.
LiquidSnake2
Csak meg szeretnem koszonni a modnak aki vegre vette a batorsagot es bannolt engem is meg Ultimate-t is. En inkabb olvasgattam/olvasgatok mint kommentelgettem de mar nagyon regota idegesitett amit muvelt es tenyleg orulok hogy a vegen igy alakult. Persze be tud regelni megint mint ahogy en is tettem, de szamomra itt veget is ert es ezzel a reggel sem kommentelek tobbet sehova es tamogatom ha lecsap a bankalapacs ha mar ilyen szinten megy mint ahogy mi is tettuk.
74.
delphijos
#68: Pontosan, ez a legnagyobb gond. Mindenki úgy beszél, hogy ha valakinek jobban / kevésbé tetszik valami, az azért van mert a másik hülye....
73.
kamgecam
#1: +1 Meghatározó! Nem véletlenül töri ketté a játékosvilágot és nem politikai okok meg sjw baromságok miatt, ( mert nem az az üzenete) az porhintés, hanem a merész, bátor történetvezetés végett és mert meg merték lépni hogy fontos karaktereket és főkaraktert áldoznak fel a sztori oltárán egy JÁTÉKBAN és ez nagyon érzékenyen érintett játékosokat. Nem kell a játékhoz diploma de egy bizonyos élettapasztalat és érzelem-gazdagság nem árt. Szerintem ez egy hiteles történet, életszerű.
68.
mephi
Érdekes olvasni, hogy emberek képesek azon vitatkozni, hogy a másiknak miért nem kellene, hogy tetsszen vagy kellene, hogy tetsszen a játék. Közben lesajnálják a másik értelmi képességét, és önmagukat a másik fölé helyezik és önön műveltségüket/szellemességüket fitogtatják.
Csodálatos.
A játék nekem tetszett, ha ez fáj valakinek, nos... nem érdekel.
35.
Kawada
#34: 19-20 évesek a picsák...
34.
Kawada
#30: Jaj Istenem... Van 15 perc leszbiskedés amikor a 19-10 éves picsák flörtölgetnek egymással és 10 percnyi zsinagóga az első 5 órában. Borzasztó... Aztán minden negyedik ellenfél akit megölsz és ember, ázsiai vagy néger... Micsoda libsipropaganda, nem is értem hogy lehetek heteró, hogy játszottam vele.
31.
Kawada
#25: Nem magam miatt, mert engem nem érint, de legalább használd a SPOILER-t, ha már fasz vagy.
29.
Kawada
#12: Te is játszhattál vagy 13 percnyi youtube videónyit a játékkal. :)
24.
Marcus88
#12: Éppen csak az a különbség, hogy Abby élvezi ha megölhet másokat...

Ha ez így lenne,nem csak Joel halt volna meg abban a házikóban!
22.
Marcus88
#12: Hát én pont az ellenkezőjét látom a többség pozitívan értékelte eddig a játékot!
Én egyre kevesebb negatívval találkozok,végigjátszás után és megértve mi miért történik,sok ember máshogy látja mint előtte!
15.
Caleon
#12: Honnan veszed, hogy élvezi, ha megölhet másokat? Micsoda butaság. Sehol nem jön le a játékból, hogy pszichopata lenne. Sőt.
14.
Gykrizsi
#12: Senki sem mondta, hogy azonosulni kell vele. Senki sem mondja, hogy helyes amit tett. De a világ nem olyan egyszerű, hogy egy szemszögből vizsgáljuk. Én részemről egyaránt értettem meg és ítéltem el mindkettőjüket. De szerintem kár is vitatkozni, mert láthatólag nem értünk egyet javarészt semmiben :)
12.
PalestCunt
#10: Éppen csak az a különbség, hogy Abby élvezi ha megölhet másokat....ha szerintetek ez azonosulható ott régen hatalmas a probléma, de én megértem hogy mindenki szeretni akarja ezt mert az első rész remek játék volt. Itt csak az a probléma hogy egy jó történet helyett politikai állásfoglalást kaptunk és hogy ezt itthon is rengeteg ember kajálja, szerencsére a többség így is egyetért abban hogy gyalázat amit evvel a szériával(is) műveltek..
11.
Gykrizsi
#10: Egy kisebb SPOILERt azért utólag teszek rá, bár nincs konkrétum benne.
10.
Gykrizsi
#7: Hát igen, szomorú hogy az emberek többsége nem érti Abby szerepét a történetben. Másrészt érdekes pszihopatának bélyegezni Ellie ellenébe, amikor Abby és Ellie szinte tükörképei egymásnak, akik a bosszú érdekében bárkit és bármit feláldoznak. Az ember saját döntése alapján foglál állást, hogy miképpen itéli meg Abbyt, de a játék lehetőséget ad rá, hogy megismerjük és megértsük mit miért tett. De gondolom egyszerűbb a világot jókra és gonoszokra osztani, mint esendő, hibákat elkövető emberekre, akik vagy belátják, hogy hibáztak és törekednek a változásra, vagy sosem tanulva rekednek meg.
8.
Caleon
#7: Köszönjük szépen a véleményedet, amit úgy alkottál meg, hogy nem játszottál a játékkal, így szart sem ér.
7.
PalestCunt
6.
Jigsawwasright
#1: A +1 még soha nem volt ilyen őszinte tőlem.
5.
Oldman
1#
Okosan/értelmesen fogalmaztál, egyetértek veled, pedig én először a fanyalgók táborát erősítettem, igaz mérsékelt verzióban. Még nem játszom vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...