The Last of Us: Part II - nincs tervben DLC

  • Írta: szlav
  • 2020. június 26.
  • Hír
A The Last of Us első részét kibővítő Left Behind DLC során jobban is megismerhettük Ellie-t, Neil Druckmann azonban elárulta: a folytatáshoz nem terveznek ilyen sztorikiegészítőt.

Ha arra számítottatok, hogy a The Last of Us: Part II amúgy is elég vaskos, 25 órás sztorija a közeljövőben még tovább folytatódhat egy sztorikiegészítővel, sajnos csalódnotok kell, a Kinda Funny Games legfrissebb podcastjében ugyanis a játék tervezője, Neil Druckmann elárulta: a stúdió nem tervez semmiféle DLC-t.

Itt azonban nem ért véget a sztori, ugyanis rögtön ezt követően szóba jött a többjátékos mód kérdése is. A The Last of Us multiplayer szekciója, a Factions nem lett olyan széleskörűen sikeres, mint a sztori, így nem volt meglepő, hogy a robusztus folytatás elhagyja ezt a módot, ezzel is fókuszálva a fejlesztők kapacitását.

Miután a podcast házigazdája egyenesen Druckmannek szegezte az esetleges új Factions mód kérdését, a fejlesztő diplomatikus válasszal csupán annyit mondott, hogy ő is jól emlékszik rá, hogy volt idő, amikor online játékokat is készítettek, arra viszont, hogy jelenleg is dolgozik-e ilyesmin valaki a stúdiónál, mindössze egy becipzározott száj kézmozdulatával felelt.

98.
Kawada
Én is adnék 3 "-" pontot azért, mert nincs acsi arra, hogy "lőjj el minden felszedhető lőszert a játékban" vagy hasonló.
97.
Nyarlako
#96: Akkor annyi. lényeg hogy gondolom akkor több a silver meg a gold és azért kevesebb a bronze.
96.
NECROSMOKE
95.
Nyarlako
#92: ugyanúgy 1000 pontnyi trophy, csak más a bronze, silver, gold elosztás, ez nem jelent semmit.
94.
TolokocsisIsBack
92.
NECROSMOKE
Valamiért nem hiszem el. Már a trófeak szerint is. 24 db van a teljes játekhoz. Másokhoz meg 40+ Szerintem lesz vagy 3 multis DLC. Sztori DLC meg minek?
Amit felépítettek 6 év alatt, att it szinte romba döntöttek.
91.
Ganzer
Na ebben pillanatban értem a játék végére. Úgy nèz ki hogy jól tettem hogy kb 2 hónapja semelyik tlou2 cikknél nem olvastam kommenteket.
90.
gazsilaci
#89: Fárasztó egy személy vagy azért. A modi megunta a sok faszsagodat. Csodalkozom, hogy eddig birta. Te kis duken alreg.
89.
Ultim@te
Szánalmas, meg sem kérdem ugyan miért mert itt aztán végképp nem követtem el semmit, abba is hagytam még este a bájcsevelyt, ellenben velem durván személyeskedtek és agyonspoilerezték a topikot. Gratulálok.
88.
Antitroll
Közel egy napig senki le sem tojta hogy teleszórták a komment szekciót spoilerekkel. A négy emberből kettő repült, a harmadik aki a legdurvábban ócsárolta a másikat itt maradt, a negyedik aki pár sorosan csak gyalázni jött be a másikat szintén maradt. Ráadásul az egész vita és a személyeskedés pont az itt maradt emberre , a pár soros arcra és az alább frissen újraregisztrált hősre volt jellemző, miközben a negyedik ember nem csinált szinte semmit és lezárta a beszélgetést, sőt miközben ti moderátorok nagy ívben köptetek a topikra legalább ő jelezte hogy erősen spoiler veszély van amit pont Palestcunt és az alábbi újra regisztrált jómadár követett el bármiféle jelzés nélkül. Aki pedig mobilos felületen olvassa a komment szekciót még mindig belefuthat durva spoilerbe amit így már semmi nem jelez, mert a moderátor simán itt hagyta a legnagyobb spoilereket tartalmazó user kommentjeit és alig pár hetes regisztrációját.

Nem írogatok az oldalra sűrűn jó ideje mert hiába hívja fel az ember a figyelmet a kártékony felhasználókra, semmi sem történik, inkább csak olvasok, pont az ilyen hozzá nem értő moderátori munka miatt amik mindenre kiterjednek csak arra nem amire valóban kellene. Amikor az egyik moderátornak kedve szottyan bannolgat és moderálgat ész nélkül. Máskor pedig napokig hagyják hogy menjen egymás sértegetése, a buzizás, zsidózás, bőrszínre kihegyezett viták, hagyják hogy több regisztrációval is írogassanak a kedveltebb felhasználóik, vagy épp mint itt telebasszák az egész komment szekciót jelzés nélkül spoilerekkel, semmi sem gond.

Talán ideje lenne az oldal tulajdonosainak elgondolkodni a moderátorok leváltásán avagy megregulázásán mert nem véletlenül nem tud kialakulni semmilyen normális közösség az oldalon. Ez a Trollkapocs. Google webcache-en elérhető még a komment szekció tárolt változata, elkeserítő ami ezen az oldalon folyik.
87.
LiquidSnake2
Csak meg szeretnem koszonni a modnak aki vegre vette a batorsagot es bannolt engem is meg Ultimate-t is. En inkabb olvasgattam/olvasgatok mint kommentelgettem de mar nagyon regota idegesitett amit muvelt es tenyleg orulok hogy a vegen igy alakult. Persze be tud regelni megint mint ahogy en is tettem, de szamomra itt veget is ert es ezzel a reggel sem kommentelek tobbet sehova es tamogatom ha lecsap a bankalapacs ha mar ilyen szinten megy mint ahogy mi is tettuk.
85.
gazsilaci
Kibbannolták mind a 2t XD Hát én beszarok. Engem is lécci!
84.
gazsilaci
Na mi történt? Cenzúra van? :DDDD
81.
gazsilaci
Minden trollkodás nélkül jó látni, hogy azoknak is bejön itt a játék akik a leakek miatt előre temették. Egy elég komoly érzelmi (és nem értelmi tehát nem azt mondom hogy hülye aki nem érti) szint kell ahhoz, hogy bebírd fogadni amit látsz. Nem fog senki nyakig érő vigyorral ülni mikor lepörögnek az utolsó jelenetek ez a játék nem erről szól még annyira sem mint az első rész. Viszont eddigi legjobban fogyó psex a hírek szerint, úgyhogy a hónapokon át tartó szardobálás kb semmit nem ért sőt még lehet jót is tett a marketingnek :D.
74.
delphijos
#68: Pontosan, ez a legnagyobb gond. Mindenki úgy beszél, hogy ha valakinek jobban / kevésbé tetszik valami, az azért van mert a másik hülye....
73.
kamgecam
#1: +1 Meghatározó! Nem véletlenül töri ketté a játékosvilágot és nem politikai okok meg sjw baromságok miatt, ( mert nem az az üzenete) az porhintés, hanem a merész, bátor történetvezetés végett és mert meg merték lépni hogy fontos karaktereket és főkaraktert áldoznak fel a sztori oltárán egy JÁTÉKBAN és ez nagyon érzékenyen érintett játékosokat. Nem kell a játékhoz diploma de egy bizonyos élettapasztalat és érzelem-gazdagság nem árt. Szerintem ez egy hiteles történet, életszerű.
68.
mephi
Érdekes olvasni, hogy emberek képesek azon vitatkozni, hogy a másiknak miért nem kellene, hogy tetsszen vagy kellene, hogy tetsszen a játék. Közben lesajnálják a másik értelmi képességét, és önmagukat a másik fölé helyezik és önön műveltségüket/szellemességüket fitogtatják.
Csodálatos.
A játék nekem tetszett, ha ez fáj valakinek, nos... nem érdekel.
35.
Kawada
#34: 19-20 évesek a picsák...
34.
Kawada
#30: Jaj Istenem... Van 15 perc leszbiskedés amikor a 19-10 éves picsák flörtölgetnek egymással és 10 percnyi zsinagóga az első 5 órában. Borzasztó... Aztán minden negyedik ellenfél akit megölsz és ember, ázsiai vagy néger... Micsoda libsipropaganda, nem is értem hogy lehetek heteró, hogy játszottam vele.
31.
Kawada
#25: Nem magam miatt, mert engem nem érint, de legalább használd a SPOILER-t, ha már fasz vagy.
29.
Kawada
#12: Te is játszhattál vagy 13 percnyi youtube videónyit a játékkal. :)
24.
Marcus88
#12: Éppen csak az a különbség, hogy Abby élvezi ha megölhet másokat...

Ha ez így lenne,nem csak Joel halt volna meg abban a házikóban!
22.
Marcus88
#12: Hát én pont az ellenkezőjét látom a többség pozitívan értékelte eddig a játékot!
Én egyre kevesebb negatívval találkozok,végigjátszás után és megértve mi miért történik,sok ember máshogy látja mint előtte!
19.
Kawada
#13: És amúgy de... Játszál vele...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...