Több Square Enix-bejelentést is várhatunk a nyáron

  • Írta: gorien
  • 2020. június 27.
  • Teaser
Link másolása
Egy befektetőknek tartott prezentáción derült ki, hogy több játék is készül a Square Enixnél, amelyek leleplezését júliusban-augusztusban várhatjuk. Ezzel egy időben a Final Fantasy: Crystal Chronicles remasterének ingyenes verzióját is felfedték.

A Gematsu éles szemének és fordításának hála tudjuk, hogy mire készül júliusban és augusztusban a Square Enix. Egy, a befektetőknek tartott konferencián kérdezték meg a céget, hogy mi lesz a sorsa azoknak a játékoknak, amelyeket az idei E3-on jelentettek volna be.

A Square Enix eredetileg tartott volna saját konferenciát is, mint sokan mások, ám a bemutatandó anyagok nem készültek el időben. Ehelyett azt az utat választották, hogy külön-külön mutatják majd be őket a nyár maradékának folyamán, mindet akkor, ha eljön az ideje. Azt sajnos nem tudjuk, mik ezek az új címek, de a válaszadó által használt többesszámnak hála biztosak lehetünk, hogy több dolog is lapul a Square Enix tarsolyában.

Ezzel együtt hírét vettük a Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered Edition Lite létezésének. A Final Fantasy-univerzum akcióközpontúbb mellékágának felújításáról egy ideje már tudunk, most azonban bejelentették, hogy Nintendo Switchen, PlayStation 4-en és mobilokon is kap egy ingyenes változatot, amint megjelenik.

Ez a Lite-verzió a játék tizenhárom dungeonjéből hármat tartalmaz, tehát egyféle demóként üzemel. Ugyanakkor egy cross-play címről van szó, ami nemcsak a platformok, de az ingyenes és a fizetős változatok között is fennáll – külön bónuszként a Lite tulajdonosai a verzión túli dungeonökkel is játszhatnak, ha egy fizetős példánnyal rendelkező baráthoz csatlakoznak.

A Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered Edition megjelenése augusztus 27-én várható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...