Final Fantasy: Crystal Chronicles Mobil, PS4, SW

Az eredetileg GameCube-on debütált Final Fantasy: Crystal Chronicles új platformokat hódít meg.
1598461200

Újabb Nintendo Direct Mini érkezett

A japánok ismét megleptek minket, bejelentés nélkül bedobtak egy 11 perces Nintendo Direct Mini-közvetítést. A műsor az előző adáshoz hasonlóan a kisebb címekről szólt, a ritmusjátékok rajongói azonban biztosan elégedettek lehetnek.
1598248800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lassan a nyár végére érünk, ezzel pedig véget ér az ilyenkor megszokott uborkaszezon is. Augusztus utolsó teljes hetére több nagyobb játékmegjelenés és egy nagy filmpremier is érkezett.
1593252000

Több Square Enix-bejelentést is várhatunk a nyáron

Egy befektetőknek tartott prezentáción derült ki, hogy több játék is készül a Square Enixnél, amelyek leleplezését júliusban-augusztusban várhatjuk. Ezzel egy időben a Final Fantasy: Crystal Chronicles remasterének ingyenes verzióját is felfedték.
1576508400

Késik a Final Fantasy: Crystal Chronicles újrázása

Az eredeti tervek szerint januárban került volna boltokba a Final Fantasy: Crystal Chronicles remasterelt kiadása, erre azonban mégsem kerül sor. Most nyári megjelenéssel számolnak a készítők.
1568030400

TGS 2019: Jövőre jön a megújult Crystal Chronicles

A Square Enix még az E3-as konferenciáján jelentette be, hogy remasterelt kiadást kap a Final Fantasy: Crystal Chronicles. A premiert télre ígérték, esetünkben azonban ez már csak januári megjelenést jelent.