Crash Bandicoot 4 - 100 pálya és mikrotranzakciók

  • Írta: szlav
  • 2020. június 29.
  • Hír
Link másolása
Egy jó és egy rossz hírrel készültünk ma a Crash Bandicoot 4: It's About Time kapcsán. A jó hír az, hogy a játék igen masszívnak ígérkezik, a rossz hír szerint viszont a teljes ár leperkálása után is becsúszhatnak majd a mikrotranzakciók.

Elég csupán a széria egyik legnépszerűbb darabját, a Crash Bandicoot: Warpedet alapul vennünk ahhoz, hogy belássuk: a Crash 4 igen méretesnek ígérkezik. Amíg az 1998-as játék mindössze 32 pályát tartalmazott, az It's About Time több mint 100 szinttel érkezik majd, legalábbis akkor, ha hihetünk az amerikai GameStop körlevelében szereplő információknak - az új képességekről, játékmódokról és innovatív gameplayről is megemlékező képanyagot mi is mellékeljük:

A 60 dolláros teljes ár fejében persze el is várjuk, hogy egy mai sztenderdeknek megfelelő, igazán tartalmas kalandot kapjunk kézhez, könnyen meglehet azonban, hogy a kezdeti tartalommal és a vaskos árcédulával még nem ér véget a történet. Érdemes ugyanis ellátogatni a Microsoft Store oldalára, ahol az árazás mellett ott virít egy "+" jel is, amely ezen a webshopon rendszerint a további mikrotranzakciós opciókat jelöli.

Nem lepődnénk tehát meg, ha a megjelenés után egyéb apróságokkal bővülne a játék, legyen szó kozmetikai kiegészítőkről, vagy akár teljesen új pályákról, karakterekről. Nem ez lenne az első modern Crash-játék, ami ezt a monetizációs taktikát választaná, hiszen a Crash Team Racing: Nitro Fueled is bevezette a saját szezonbérletét.

A Crash Bandicoot 4: It's About Time október 2-án érkezik Xbox One-ra és PlayStation 4-re, de megjelenik majd Series X-en és vélhetően PlayStation 5-ön is. Ha még nem tettétek, csekkoljátok le a játék első előzetesét és játékmenet-bemutatóját!

11.
11.
KaktuszPingvin
Sorry. Nem tudom miért nem küldi el a teljeset. A lényeg hogy a fejlesztők állítása szerint nem lesznek benne mikrotranzakciók.
10.
10.
KaktuszPingvin
We're seeing confusion about #MTX in @CrashBandicoot 4 and want to be
9.
9.
KaktuszPingvin
Toys for Bob twitter:
"We're seeing confusion about #MTX in @CrashBandicoot 4 and want to be
8.
8.
KaktuszPingvin
#7: A régi játékélmény 100%-ig megvan benne. Sőt még több is. Szezonbérlet pedig tényleg sosem volt az NF-ben.
7.
7.
#6: Jaj, de gondolom a vesédet is elküldted az Activision-nek, hogy ők se szenvedjenek már semilyen hátrányt. Hiszen a régi, PS-es játékélmény is vásárolható valutákról szólt. Ezt hívják úgy, hogy olcsó játék hülyegyerekeknek.
6.
6.
x360player
Nitro Fueled-ben soha nem vezettek be semmilyen szezonbérletet, nem tudom honnan jönnek ezek az infók. Kizárólag játékbeli valutát lehet venni pluszban, de az sem kötelező nyilván, és semmilyen hátrányban nem szenved az, aki nem vesz(én sem vettem soha)
5.
5.
#3: Csak kar hogy az angol szo magyarul szanalmas, a patetikus meg szenvedelyes ;-) birom az ilyen se angolul se magyarul nem tudokat lol
3.
3.
mnmn1
#2: Szerintem pathetic akart az lenni :)
2.
2.
savior10
#1: Szépen megkérlek, hogy keress rá a patetikus szó jelentésére.
1.
1.
NECROSMOKE
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...