A Plague Tale: Innocence - túl az egymillión

  • Írta: Baloo
  • 2020. július 1.
  • Biznisz
Link másolása
A francia székhelyű Asobo Studio roppant büszke lehet magára, hiszen a történet-orientált kalandjátéka, az A Plague Tale: Innocence kicsivel több mint egy év alatt elérte az egymilliós eladási mérföldkövet.

Tavaly májusban jelent meg az A Plague Tale: Innocence, ami egy elképesztően hangulatos és nyomasztó kaland lett a 14. század Franciaországában. A BAFTA-díjra és a The Game Awards legjobb narratívának járó kategóriájában is jelölt játék 13 hónappal a megjelenése után átlépte az egymillió eladott példányszámot.

Ezt a szép eredményt három platform (PC, PS4, Xbox One) összesített eladásaival érte el a cím, valamint elérhető az Xbox Game Pass részeként is, ami szintén segített a népszerűsítésében. A kiadó, a Focus Home Interactive többek között ennek is köszönheti, hogy remek pénzügyi évet zárhattak tavaly.

5.
5.
Joe825
Szerintem fantasztikusan jó játék, imádtam szinte minden percét. Nagyon jól átjön benne a középkori franciaországi atmoszféra. Ajánlom mindenkinek.
3.
3.
crytek
#2: Eladás...amiről te beszélsz az bérlés azok soha nem voltak benne ezekben a listákban.

Én kevésnek érzem, azt hittem egy mindenhol jól szereplő game már lazán 3 milla felett van..
2.
2.
mdr88
Ez az egymillió a TÉNYLEGESEN eladott példányok számát jelzi, vagy az előfizetéses rendszerben (Game Pass; Origin Access) letöltött példányok is beleszámítanak?
Mindenképpen szép eredmény... nagyon jó játék... teljesen megérdemli az elismerést.
1.
1.
Gykrizsi
Megérdemelt, remek játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...